První zmínky o Free to Play modelu

http://media.wowfan.cz/Blizzshop/IngameShop/freetoplay_1_logo
Mluví se o tom dlouho, ale jaká je to pravda? Kdy bude World of Warcraft Free to Play? Mnozí předpovídali tento platební model na začátku WotLK, někdo později. Jedno je jisté. World of Warcraft zatím nemá důvod na Free to Play přecházet. Tedy alespoň ne na západě. Co ovšem Blizzard chystá je takzvaný in-game shop, který může mnoho z vás znát z jiných her. V podstatě se jedná o obchod, ve kterém si budou hráči moci zakoupit mounty, pety, nově helmy pro Transmogrifikaci a možná něco dalšího. Před nějakou dobou se u nás na webu objevila zmínka o předmětu, který zvedá získané zkušenosti ze zabíjení a úkolů o 100%. Jedná se o předmět Enduring Elixir of Wisdom, který je označen jako Binds to Battle.net account. Dle všeho by se mělo jednat o první test, co hráči snesou a to hlavně v Asii, kde má Blizzard problém držet populaci. Před pár lety byly v Asii rozděleny raidy a jak 10 man, tak 25 man dostal svůj raid lock. Nyní přichází Enduring Elixir of Wisdom.
http://media.wowfan.cz/Blizzshop/IngameShop/freetoplay_2
Západní herní komunitu může ovšem zajímat něco jiného. Do herního vybavení se přidá trojice nových helem, které budou sloužit pouze jako vizuální doplněk.
Dále se nám také povedlo ze souborů dostat i vzhled nového herního obchodu. Dle všeho to vypadá, že bude mít podobné okno jako například talenty. Vezměte prosím na vědomí, že se jedná pouze o obrázky nacházející se v souborech a nemusí se ve hře vůbec objevit.
popis obrazku


Naposledy upravil/a Aristo 18.07.2013 v 08:39:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 19.07.2013 14:39

Metiu
tak urcite vyhoda freeserveru je nieco v style trial-urcite lepsie neoficialny server kde su sice bugi nedorobene raidi atd. ale zase na ofiku trial je par dni do lvlu 20 a do lvl 20 mi ta hra nic nepovie
Tria čeho? X let starého světa? X let starých talentů?

Metiu 19.07.2013 14:36

Ellendway
Řekni mi jedinou solidní výhodu free serveru. Jednu.
tak urcite vyhoda freeserveru je nieco v style trial-urcite lepsie neoficialny server kde su sice bugi nedorobene raidi atd. ale zase na ofiku trial je par dni do lvlu 20 a do lvl 20 mi ta hra nic nepovie
Coxx
nevidím sebemenší důvod, proč by WoW se svými 8mil pilně platících včeliček mělo přejít na F2P
tak oni uz 4 miliony hracov stratili kvoli inym free to play a ked si to prepocitas na prachy maju o tretinu mänsi zisk co neni vzhladom na ceny 10 eur na mesiac zanedbatelne

Ellendway 19.07.2013 11:39

kanoe22
ja aspon ludom nenadavam do odpadu
Nazval jsem někoho odpadem? Já celou dobu narážím na free servery, nikoliv na hráče.

Coxx 19.07.2013 11:30

Ellendway
Jsou Blizzlike freečka, na kterých si ten equip stejně můžeš koupit, že? V podstatě mluvím o 99% českého odpadu
Ellendway ale nikoho odpadem nenazval. Určitě né nikoho konkrétního, nebo dokonce konkrétní skupinu lidí. Tím odpadem myslel freečka jako takové, tak proč se tu někdo cítí uraženě? To, že na těch freečkách přežívají lamky už je ale samozřejmě věc jiná ...

kanoe22 19.07.2013 11:14

Ellendway
Řekni mi jedinou solidní výhodu free serveru. Jednu.
Tu to nie je o vyhodach, ide o to aky tam hraju ludia. Volovia su vsade, jak na free, tak na offi, ale ja si to aspon priznam, ze tam kde hram je polovica ludi zrela na psychologicke vysetrenie, narozdiel od teba. Sa pozrite na seba aj z ineho pohladu ako zo svojho. A ta moja otrepana obrana:si myslite ze ste bohovia ked zaplatite 10 eur mesacne... je rovnako otrepana ako tvoja ze ludia s freeciek su odpad, ja aspon ludom nenadavam do odpadu, takze kto je v skutocnosti vacsi odpad?

Coxx 19.07.2013 00:24

Po delší pauze se i já, Coxx, přidávám k tématu ... nevidím sebemenší důvod, proč by WoW se svými 8mil pilně platících včeliček mělo přejít na F2P Ikdyby ta hra měla 6mil, 4mil lidí, tak si pořád může veselé pískat ... a ano, frečka jsou shit!

DaveL 18.07.2013 23:49

Honza4545
Ellendway když víš o free serverech hovno tak prosím o nich nemluv jako by si byl na ně expert.S tim free odpadem bězte do háje.Se koukněte na sebe jací jste ubožáci že kvůli hře někomu řeknete že je odpad.
Jak řekl Elle, ukaž cokoliv, pro co je lepší hrát na freečkách než na oficiálních serverech. Výmluva typu nemám 200Kč měsíčně je směšná vzhledem k tomu že většina z vás utrácí mnohem více týdně za cíga/hadry/hospody.Za další, ubožák (vtipné jak toto slovo rádi používají ti kteří prohrávají v argumentech a nemají nic lepšího) jsi tu leda tak ty, protože jenom freečkaři tu o sobě prohlašují jak znají hru skvěle, jak skvěle drtí v PvP (o 2 datadisky pozadu lol), nebo jak úžasně složili ICC na normal (protože ho před nedávnem na jejich freečku sotva zprovoznili ).Takže ano, my máme s čím machrovat narozdíl od freečkařů.

Ellendway 18.07.2013 23:10

Honza4545
Ellendway když víš o free serverech hovno tak prosím o nich nemluv jako by si byl na ně expert.
Řekni mi jedinou solidní výhodu free serveru. Jednu.

Honza4545 18.07.2013 22:33

Zakys
... A pokud by dali F2P tak by to wow šlo leda tak do sraček...zaplAtís a vyhrajes...to nechci...uvidíme
To si pleteš s Pay to win a né každá F2P hra je Pay to win.Jednak F2P by wowku určitě uškodilo.Ellendway když víš o free serverech hovno tak prosím o nich nemluv jako by si byl na ně expert.S tim free odpadem bězte do háje.Se koukněte na sebe jací jste ubožáci že kvůli hře někomu řeknete že je odpad.

Javorovej 18.07.2013 18:38

Přemýšlim, jestli F2P bude takové zlo, jak tu někteří hlásají.Onen odpad, který je zmlsán instant serverama, x?? ratama a okamžitým gearem, stejně na ofiko nepřejdou. Jednak by museli začít úplně od začátku a museli by si vše poctivě nafarmit. A proč trávit tolik času s farmením gearu, když ho támhle může mít okamžitě a blbnout s ostatníma.A ten zbytek? Stejně se to nahrne na Drak'thul a ten je už tak pošahanej, že příliv freečkařů mu opravdu neuškodí. Lidská blbost už tam vládne pár let.Navíc..než tu bude F2P model, tak dost z vás s WoWkem sekne a bude vám to šumák. Maximálně se s F2P systémem vrátíte

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet