Richard A. Knaak

Richard A. Knaak

Knaak Richard A. Knaak, spisovatel, jehož díla čtou téměř všichni příznivci světa Warcraftu. Za svůj život zatím napsal 21 knih, a osm z nich nese ve svém názvu právě Warcraft. Je autorem, jehož jméno bylo mnohokrát zmiňováno také v "New York Times". Znám také jako autor sérií Diablo a Ago of Conan. Už víte o koho se jedná? Richard A. Knaak navštěvoval Illinoiskou univerzitu (The University of Illinois at Urbana-Champaign). Jeho první dílo vzniklo ihned poté, co přečetl "Stín nad světem čarodějnic" od spisovatelky Andre Norton. Inspiraci vždy hledal v knihách spisovatelů jako je Edgar Allan Poe, nebo Robert Sawyer. Svůj život střídavě žije ve státě Illinois a Arkansas. Seznam jeho děl můžete najít zde:

Dragonlance

Legend of Huma (Legenda o Humovi) Kaz the Minotaur (Minotaur Kaz) Land of the Minotaurs (Minotaurů) Reavers of the Blood Sea The Citadel (Citadela)

Dragonlance: Minotaur Wars

Night of Blood Tides of Blood Empire of Blood

Dragorealm

Firedrake (Ohnivý drak) Icedragon (Ledový drak) Wolfhelm (Vlčí přilba) Shadow Steed (Stínový hřebec) Shrouded realm (Zahalená říše) Children of the Drake (Děti draka) Dragon Tome The Crystal Dragon (Křišťálový drak) The Dragon Crown (Dračí Koruna) The Horse king

Warcraft

Day of the dragon (Den draka)

Warcraft: War of the Ancients (Válka prastarých)

Well of Eternity (Studna věčnosti) Demon Soul (Duše démona) Sundering (Rozdělení)

Warcraft: Sunwell Trilogy (Sluneční studna)

Dragon Hunt (Dračí lov) Shadows of Ice (Stíny ledu) Ghostlands (Země Duchů)

Diablo

Legacy of Blood (Dedictví krve) Kingdom of Shadow (Královstí stínu) Moon of the Spider (Pavoučí měsíc)

Diablo: Sin War (Válka hříchu)

Birthright Scales of the Serpent Veiled Prophet / Omlouvám se za velmi stručný popis, ale dlouhé spisy o tomto spisovateli jsem nemohl najít, a tak jsem se pokusil vytáhnout to, co šlo. .)

Naposledy upravil/a krejzy 31.10.2009 v 22:19:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet