Rule 63 aneb gender swap ve WoW

  Rule 63    genderswap   

Jestli znáte nazpaměť všechna pravidla internetu, pak vám tleskám. Já jich znám jen pár a to těch nejvíce profláklých. Jedním z těch pravidel je Rule 63, které říká, že každý charakter má někde na internetu svou verzi opačného pohlaví. Když jsem dělala Make Love, Not Warcraft, narazila jsem na spoustu gender swap obrázků a řekla si, že vás tím trochu potrápím. Někdy se na to kouká dobře, jindy hůře. Na své si přijdou většinou pánové, protože ve světě Warcraftu máme cca 95% zajímavých mužských postav, zbylých 5% jsou ženy. A tak se gender swappují většinou mužské postavy.

 

Gender swappy většinou trpí jednou věcí, stejně jako většina ženských postav ve fantasy hrách. Bikini armor. Že jsou na to vtipné obrázky, které to komentují různými způsoby, to říkat asi nemusím. Já zastáncem bikini armor nejsem a pokud tedy mám někde ženskou postavu válečnice, je obrněná od hlavy až k patě a žádné plátové kalhotky nebo podprsenka se nekonají. Sama Sylvanas měla bikini armor ale v Legionu se Blizzard vzpamatoval a dal jí plnohodnotnou koženou zbroj. Konečně už vypadá, že by mohla jít do boje. Některé obrázky mají autory, kteří se řídí tím samým. Někdy je to bikini armor hadr. Dnes se však podíváme na ty více vydařené. Protože těch příšerných je víc než dost.

 

Illidan a Arthas

Tenhle obrázek je jeden z mých oblíbených, protože je hodně solidně provedený. Výborné proporce, pohyb, obrázek má energii. Dělal ho někdo, kdo prostě umí. A proto je to jeden z mála obrázků, kde bikini armor odpustím, protože to vypadá dobře. Pánové, můžete se kochat.

Tirion Fordring

Tady se bikini armor úplně nekoná, ale odhaleno je toho i tak hodně. Ženská verze Tiriona má T10 paladinský set z Icecrown Citadel i s Ashbringerem. A vypadá to dobře. Osobně mám radši starší postavy, protože knihy, filmy a hry jsou přehlcené teenagery nebo mladými charaktery, takže starší charaktery, které mají v hlavě mozek, který umí používat, vítám s otevřenou náručí, protože jsou mnohdy zajímavější.

Khadgar

Světe div se, gender swap má i Khadgar. A ku podivu relativně dobrý. Žádná bikini armor, prostě jeho typická róba, akorát s jinými proporcemi. Fancy! Zajímalo by mě, jak moc by se Khadgarův charakter změnil, když by se změnilo i jeho pohlaví. Protože ženské postavy přeci jen ve většině případech nereagují a nechovají se ve všech ohledech jako muži.

Gul'dan

Gender swap Gul'dana byl dělán na zakázku Zachem Fischerem, který navrhuje cosplay designy pro cosplayery. Design je zpracován hezky a opravdu se svému mužskému protějšku podobá.

Varian Wrynn

Zach Fischer má prsty v mnoha cosplay designech a jedním z nich je i ženská verze Variana Wrynna. Jedna z cosplayerek udělala typickou modrou verzi, další vytvořila stříbrnou, která dokonce vyhrála na BlizzConu.

Deathwing

Obrázky ženského Deathwinga se objevují na internetu už od dob oznámení Cataclysm. Většina z nich jsou s minimem jakéhokoliv oblečení, takže sem hodím spíš lepší verzi.

Sylvanas Windrunner

Abychom měli vůbec nějaké gender swapy žen na muže, zkusila jsem najít, jak by vypadala Sylvanas jako muž. Bohužel jsem našla jen tento obrázek, ale i tak by pro představu měl stačit.


Když mi dáte námět na další gender swapy, udělám klidně i další díl!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

freetry 08.05.2023 16:42

<a href=http://buycialis.skin>buy cialis online united states</a> rifabutin decreases levels of tolazamide by increasing metabolism

Heakler 02.04.2018 19:04

Ještě že lore postavy nemohou využívat Appearance Change..

Domimaru 01.04.2018 21:00

Tohle pravidlo opravdu nemám rád, hlavně kvůli jeho kombinaci s 34...

Necris_ 01.04.2018 20:42

Nerd squad approved this Nabudúce postnite swap naopak, ale neviem či chcem vidieť Valeeru ako obnaženého male elfa

Esperanta 01.04.2018 20:45

Já těch obrázků právě moc nenašla, když se swappuje ženská na chlapa, jinak bych to sem dala.

Eydis 01.04.2018 20:19

Objaví sa o 22:00 aj článok o Rule 34? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Esperanta 01.04.2018 20:34

Něco podobného

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet