Secondary Skill First Aid, Profese

, nejsem Arnoštek s diskotékou. Jsem Beli! Podíval jsem se na web, vypadaly mi vlasy, zuby, upadl mi penis a rovnou jsem si hodil provaz. Omlouvám se za některé věci co se tu staly během mé nepřítomnosti, ale pokusím se je opravit. Opravil jsem gramatické hrubky zde v novinkách co jsem zběžně zahlédl a opravil jsem celou sekci profese až na Blacksmithing, kde jsou stále nějaké nesmyslné věci. Jinak jsem se snažil vše napsat bez srandiček a na příslušné úrovni. Přidal jsem obrázky, zpřehlednil text a opravit chyby. Mrzí mě to. Dějou se zde hrozné věci, redaktoři dostanou kartáč ... demokracie je dobrá věc, ale řád musí být. Hlavně kód webu je v hrozném nepořádku. Kdybych neměl popito, asi někoho zabiju.

A za další jsem pro vás zpracoval profesi (Sekundární skill)First Aid, který sepsal 290231411 - SanChiCZ. Pokud bude jeho práce dobrá, nahradí jednoho ze stávajících redaktorů.

V následujících dnech se pokusím zkontrolovat zbytek webu a opravit/smazat nesmyslnosti. Spěte sladce, ja jdu taky, dokud pivo působí ...

EDIT 1:28AM -> Nakonec jsem tedy ještě prohlédl web a situace je následující ->
  • Upravené/opravené sekce: Soutěž, Dungy, Karazhan, Mapy, PvP, Odkazy.
  • Nefunkční sekce a downloady: Talent Builder, Videa, Soundtrack (velký transfer)
  • Sekce, které se musí dát do kupy: TCG, Profese (zbytek), Downloady (jiný hosting)

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet