Tlačítko na vypnutí PvP a vstup do BG jen s item levelem

http://media.wowfan.cz/uploaded/Bluepost_test
Dnes tu máme dva zajímavé blue posty týkající se PvP - jeden ale bude spíš zajímat ty, co PvP moc nehrají, zatímco druhý je přímo pro ně!

PvE hráči budou moct natvrdo vypnout PvP

Vypadá to, že hráči na PvE serverech, kteří se za žádných okolností nebudou chtít "flagnout" budou mít možnost si PvP prostě natvrdo vypnout.
Bashiok zdroj

Cryoflame napsal: To je jednoduché. PvP musí být dobrovolné.
No, rozumím, kam tím míříte, ale to, že se hráč flaggne PvP je založeno na akcích daného hráče (i když je to třeba omylem), takže si nejsem jist tím, že bychom to byli my, kdo vás nutí jít do PvP. Ale je pravda, že systémy, které vás flagnou můžou být za některých okolností nechtěné, což může být frustrující. V každém případě se stále snažíme přiblížit našemu cíli, že na PvE realmech bude prostě nějaký PvP zapnuto/vypnuto přepínač ve Warlords of Draenor. Tento přepínač by prostě neumožnil hráči s vypnutým PvP, aby se flagnul. Healování flagnutého hráče by sehlalo, překliknutí nebo AoE damage by flagnutého protivníka nezasáhlo apod. Je to ale docela dost práce kvůli všem různým systémům, které jsou touto funkčností ovlivněny. I tak je to ale funkce, kterou by podle nás PvE hráči měli mít a jak by pro ně hra měla fungovat.

Omezení vstupu do BG item levelem

Jeden z hráčů si stěžoval na to, že dlouho čeká na Battleground a když se tam konečně dostane, tak že půlka jeho spoluhráčů má nejzákladnější "zelený" gear. Navrhuje, že by se dal vstup do BG omezit podle item levelu, podobně jako je tomu v PvE pro Heroic Dungeony.
Lore zdroj

Občas o této věci mluvíme, ale není to tak jednoduché. Už teď jsou čekací doby ve frontách velký problém. Pokud bychom ještě dělili hráče podle iLevelu, tak bychom tomu rozhodně nepomohli, spíš naopak. Mít více vyvážené protivníky v random BG by sice bylo hezké, ale čekat na něj hodinu nebo déle by už moc hezké nebylo :(. Snažíme se ale udělat mnoho vylepšení s Random BG ve Warlords of Draenor. Pokud budeme mít možnost udělat něco jako navrhujete, podíváme se na to. Když už jsem to vytáhl: snažíme se samozřejmě také pořešit čekací doby. Máme hned několik nápadů, co by šlo udělat, ale nic není zatím jisté.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

alungum 24.11.2023 06:43

<a href=http://prilig.mom>priligy dapoxetine review</a> The present literature review attempts a synthesis between the linguistic and social deficits in autism

louramb 28.05.2023 07:28

<a href=http://buycialis.yachts>cialis cheapest online prices</a> Ray, AJ, Hoyen, CK, Taub, TF

Honza4545 06.02.2014 16:47

Jo to byla taky stupidita.Koho napadlo udělat podmínku vyhrát 2 BG aby zíksla item do pve ? JEstli mysleli že to pomůže BGčkám aby se logovali více tak možná ano pomohlo ale sami víte co udělát pve hráč v BG a spíše to dokurvili.

Zierry 06.02.2014 09:42

Ahá. Tak proto se mi to dařilo v pvp kosit i s full pve gearem (neco kolem 520 v té době), když mě do toho vnutila hra pomocí legendárního questu.

Zergons 06.02.2014 09:41

Healování flagnutého hráče by sehlalo,Máte tam hrubku, selhalo. Nechci být nějaký Mr. co všechno ví ale chci jen na to upozornit.

seager 06.02.2014 07:22

Jednou za rok si nějaký battleground také zahraji a tak by se mi líbilo, kdyby mi systém všechny protivníky přiřadil s mnohem horším equipem, než mám já

milanko 05.02.2014 23:19

Kebyže viac rozvinú pvp aj pre začinajúcich hráčov a dali im pomocnú ručičku ako máte na outlande capture zóny kde získate modré veci.Ďalšia vec je aj to že momentálnu úroveň hry ukazuje aj to že ak proste si človek tu hru nezahra ak má zelené veci (ja osobne vážne nechcem grindiť pár hodín pohodového hraní) ak to bude ako instant play ako napr. v lolku kde by boli rozdiely len minimálne gear by mal umožnovať nové možnosti hrania a nie zabíjanie na ranu non gear hráčov .

MrPendou 05.02.2014 20:17

Ja bych to bral, protože jak rika kolega .. tak ja jsem tedka vyexpil huntera něco jsem koupit zakladni pvp itemy a to jen 2 a trinket .. a tedka asi 60 bgčko .. co mně jen zabijeji jak nic a jen stojim a snažim se to přečkat a nasbirat honory .. bral bych to

Jikonekt 05.02.2014 19:17

Honza4545
Omezení do BG ilvlem ? No nevim ...
No alespon nejaky zakladni il veci, ktere jsou lehce k dosazeni (craft, dung,...) by mel byt. Stejne je to treba u LFR nebo HC dungu. Ten il by se mohl menit s kazdou sezonou, kdy se do hry pridavaji lepsi veci a ty stare jsou lehce ke koupi. Vzdyt dneska sehnat full epic gear na ostrove je zalezitost na par hodin pohodovyho hrani. Protoze jinak opravdu potkat 4x po sobe v RBG grupu kde je cca 1/2 lidi pod 350k HP v zelenomodrym neosocketovanym gearu, kdyz na druhy strane maj vsichni 450k+ a full PvP gear je k nasrani (akorat vapnout comp a jit spat :_). Nebo rozdelit lidi do RBG dle il (at si 300k HP lidi hrajou proti sobe a 500k lidi taky). Pac to si radsi pockam ve fronte o 10 minut dyl a budu hrat smysluplnou hru nez jak je to ted.

Honza4545 05.02.2014 17:42

Omezení do BG ilvlem ? No nevim to mi příjde spíše hloupé co s lidma kteří prostě jsou čistě pvp a odmítají chodit blbé dungy jen aby mohli chodit svoje BG s itemama které beztak jsou do pve ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet