Triple L - LFG, logo, lokace

Přináším Vám další díly komixu LFG, které naleznete zde. Jedná se o dva poslední díly z první knihy. Konečně se tu dozvíme, jak dopadl boj s trolly, zda naši hrdinové přežijí v plném počtu a podaří se jim získat informace o Měči Pravdy a mnohé další. I autoři LFG využili legendárního Pána prstenů a zakomponovali výňatek z něj do svého komixu, jak jinak než hůmorně.

A jelikož jsem chtěl trošičku navnadit fandy LFG očekáváním na nové díly z druhé knihy, tak jsem se nepouštěl do dalších překládů a vrhnul se do tvorby loga pro tento web, které naleznete na výběru loga. Snad se bude líbit...:-)

Jako poslední věc, kterou jsem stihl dokončit přes víkend, je aktualizování sekce lokace. Tuto sekci postupně doplním o chybějící lokace, stávající obohatím rozšířenými informacemi a obrázky. Prvně jsem přidal chybějící oblast Dustwallow March, na kterou zde bylo bezpočet ohlasů, zde je ukázka.

Dustwallow Marsh je zaplavená savana poskytující ideální prostředí pro růst nejrůznějších typů rostlin, keřů a stromů, které vytvářejí útočiště nejrůznorodějším zástupcům živočichů, počínaje pavouky, crocolisky, raptory přes murlocky či Stonemaulské ogry. Ti přišli o svůj původní domov při nájezdech Dragonkinů a byli vyhnání na sever, kde založili svou novou osadu, Brackenwall Village.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet