Už jeden rok jsme oficiální fansite

/pic/uploaded/1vyroci
Čas někdy letí tak rychle, že to ani nepostřehneme. Když jsem se včera bavil s Ellendwayem o tom, že jsme již rok součástí fansite programu Blizzardu, nechtělo se mi tomu věřit. Wrent se několik měsíců (možná i let) neúspěšně snažil dostat do oficiálního fansite programu a získat tak pro web různé výhody. Ovšem stát se součástí fansite programu není tak snadné, jak by si mnozí mohl myslet. Až s příchodem Ellendwaye se to podařilo. Kdo ví, čím to bylo, že právě jemu se povedlo náš web zapsat na seznam oficiálních fan stránek. Někdo to přičítal lepší angličtině a jiní tajným konexím. Ať už to bylo čímkoliv, tak jsme rádi, že se mu to povedlo. A tak jsme se od 9.2.2010 mohli chlubit statutem OFICIÁLNÍ FANSITE, tehdy ještě pod jménem WoW.HerniWeb.cz. Před tím, než jsme byli přijati, jsme museli provést jisté úpravy na webu, které Blizzard vyžadoval. Pochopitelně jsme museli stáhnout cokoliv, co se týkalo neoficiálních serverů, exploitů a jiných věcí, které Blizzu vadily. Na oplátku dostáváme od Blizzu některé věci předem, dostaneme se do akcí jako je Clash od the Fansites, kde jsme obsadili 2. místo, také jsme dostali beta klíče k testování datadisku Cataclysm, které jsme rozdali mezi vás atd. Myslíte si, že fansite program přinesl webu více kladných věcí, než záporných?

Naposledy upravil/a Wrent 15.02.2011 v 18:09:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nekros 15.02.2011 23:19

Opět sis pořádně nepřečetl můj před poslední příspěvek, kde se text umístený mezi před poslední a poslední citát zabývá tématikou součásti mého souvětí i když ta hra je blbost.

Javorovej 15.02.2011 23:17

Btw., když už flamemuju, já tu nenadávám A je hooooodně karet, co jsou nad tisíci korunovou hranicíJinak výrobní cena karty se pohybuje od 75 haléřů po cca 5 kaček. Kdysi o tom byl článek

Javorovej 15.02.2011 23:14

Já reaguju na tvojí i když ta hra je blbost

Nekros 15.02.2011 22:58

Javorovej
Jaká blbost? Je to opravdu promyšlená hra s tisíci kombinacemi, taktikami atp
Předpokládám, že umíš číst, protože bys mi jinak nemohl smysluplně odpovědět.
Nekros
i když je ta hra blbost, že cár papíru má cenu 1k korun, tak je to skvělá karetní hra, na kterou mám spoustu vzpomínek
Tím je myšleno, že kartička, jejíž výrobní cena je nanejvýše 10kč a to u foilových a stejně přeháním, se prodává za 16k (viz foil Black Lotus), nícméně je to velmi dobrá hra, což hned poté dodávám. Nicméně uznávám, že jsem špatně formuloval část souvětí i když je ta hra blbost, protože to takto může vyznít, že MTG je blbost a ne pouze perk v peněžním hodnocení karet.
Javorovej
Navíc, 1k???
Nikde jsem neuvedl, že nejdažší karta v MTG stojí 1k, tudíž nemá smysl se rozčilovat nad tím, že jsem napsal, že cár papíru má cenu 1k korun, protože opravdu existuje karta, která má cenu 1k korun.

killer.exe 15.02.2011 22:57

Javorovej
Jaká blbost? Je to opravdu promyšlená hra s tisíci kombinacemi, taktikami atp.Navíc, 1k??? Určitě každému hráči magicu se vybaví asi karta Black Lotus a jeho krásná cena
Joo, lotus a jeho 2,5k Dolarů

CrazyMuffin 15.02.2011 22:41

Javorovej
Ke kapesnému: Já v 10ti letech dostával asi stovku týdně. Pak se to stupňovalo ..
stovku týdně?!?! Tvl, je mi 17, a mám 200 za měsíc.. Tohle bych viděl na diskuzi do fóra

Javorovej 15.02.2011 22:27

Nekros
Přijde mi škoda, že někdo nezná magici, protože i když je ta hra blbost, že cár papíru má cenu 1k korun, tak je to skvělá karetní hra, na kterou mám spoustu vzpomínek, a kdo nehrál magici, tak určitě má nějakou sbírku něčeho, co za jeho dětství letělo, ale teď už o to nestojí, ale na aukru to v klidu střelí nějakýmu vášnivýmu sběrateli.
Jaká blbost? Je to opravdu promyšlená hra s tisíci kombinacemi, taktikami atp.Navíc, 1k??? Určitě každému hráči magicu se vybaví asi karta Black Lotus a jeho krásná cenaKe kapesnému: Já v 10ti letech dostával asi stovku týdně. Pak se to stupňovalo než jsem začal chodit na brigády. A dodnes když mi chybí prachy, tak prostě zaskočim za otcem a prostě ho o pár tisícovek poprosim

Jimeii 15.02.2011 21:04

já takhle na Aukru Prodal Gamebooky s Lone wolfem taky proč ne když sem měl každej díl 2x

Jimeii 15.02.2011 21:03

já taky ne dnešní deti ty prachy dostávaj ale kupujou si drahý sra*ky nebo bravíčka s Justinem Biebrem

Nekros 15.02.2011 20:55

Přijde mi škoda, že někdo nezná magici, protože i když je ta hra blbost, že cár papíru má cenu 1k korun, tak je to skvělá karetní hra, na kterou mám spoustu vzpomínek, a kdo nehrál magici, tak určitě má nějakou sbírku něčeho, co za jeho dětství letělo, ale teď už o to nestojí, ale na aukru to v klidu střelí nějakýmu vášnivýmu sběrateli.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet