Už jeden rok jsme oficiální fansite

/pic/uploaded/1vyroci
Čas někdy letí tak rychle, že to ani nepostřehneme. Když jsem se včera bavil s Ellendwayem o tom, že jsme již rok součástí fansite programu Blizzardu, nechtělo se mi tomu věřit. Wrent se několik měsíců (možná i let) neúspěšně snažil dostat do oficiálního fansite programu a získat tak pro web různé výhody. Ovšem stát se součástí fansite programu není tak snadné, jak by si mnozí mohl myslet. Až s příchodem Ellendwaye se to podařilo. Kdo ví, čím to bylo, že právě jemu se povedlo náš web zapsat na seznam oficiálních fan stránek. Někdo to přičítal lepší angličtině a jiní tajným konexím. Ať už to bylo čímkoliv, tak jsme rádi, že se mu to povedlo. A tak jsme se od 9.2.2010 mohli chlubit statutem OFICIÁLNÍ FANSITE, tehdy ještě pod jménem WoW.HerniWeb.cz. Před tím, než jsme byli přijati, jsme museli provést jisté úpravy na webu, které Blizzard vyžadoval. Pochopitelně jsme museli stáhnout cokoliv, co se týkalo neoficiálních serverů, exploitů a jiných věcí, které Blizzu vadily. Na oplátku dostáváme od Blizzu některé věci předem, dostaneme se do akcí jako je Clash od the Fansites, kde jsme obsadili 2. místo, také jsme dostali beta klíče k testování datadisku Cataclysm, které jsme rozdali mezi vás atd. Myslíte si, že fansite program přinesl webu více kladných věcí, než záporných?

Naposledy upravil/a Wrent 15.02.2011 v 18:09:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 15.02.2011 20:49

MTG = Magic the Gathering... A přidávám se k Ellendwayovi, nemá. Také jsem takovéhle kapesné fakt neměl, vždycky mě dostávají ty články v novinách, kolik by dítě mělo v daném věku dostávat peněz. Jak já těm dětem novinářů záviděl. :-D

Jimeii 15.02.2011 20:41

Nekros
Každej kdo se vymlouvá na cash je hlupák, nerozumim tomu, jak někdo nemůže vyhrabat 250 kč za měsíc, když je to kapesné desetilého kluka.
250 ? O:

De Ville 15.02.2011 20:38

Nekros
Tak když nemáš cash, tak stačí vytáhnout MTG, kterých má doma každej ranec, vybrat pár rare karet, pár uncommon a máš na půl roku vystaráno.
to ani nevim co je

Ellendway 15.02.2011 20:31

Nekros
Tak když nemáš cash, tak stačí vytáhnout MTG, kterých má doma každej ranec, vybrat pár rare karet, pár uncommon a máš na půl roku vystaráno.
Nemá?

Nekros 15.02.2011 20:27

Tak když nemáš cash, tak stačí vytáhnout MTG, kterých má doma každej ranec, vybrat pár rare karet, pár uncommon a máš na půl roku vystaráno.

Ozymandias 15.02.2011 20:21

Nekros
nerozumim tomu, jak někdo nemůže vyhrabat 250 kč za měsíc, když je to kapesné desetilého kluka
Ty voe tak to já dostával v deseti 10 korun na autobus do školy a zpátky. Chyba v matrixu?

CrazyMuffin 15.02.2011 20:04

Nekros
... nerozumim tomu, jak někdo nemůže vyhrabat 250 kč za měsíc, když je to kapesné desetilého kluka...
Asi jdu vyčíst něco rodičům

CrazyMuffin 15.02.2011 20:03

Ellendway
Prosím, své pubertální názory na to, co je nejlepší si nech pro své spoluhráče (sebe a dva adminy) na tvém milovaném free serveru.
/sign

Nekros 15.02.2011 19:52

Každej kdo se vymlouvá na cash je hlupák, nerozumim tomu, jak někdo nemůže vyhrabat 250 kč za měsíc, když je to kapesné desetilého kluka. Kdybyste hráli na free max. půl roku na ozkoušení a pak šli na offík, chápu, ale hrát na nějakým serveru, kde je max 3k lidí (na většině free tak 150) a tvářej se, jak držej světový rekordy, navíc hrát opravdu ani ne demo verzi, navíc progress nikomu nic neříká, protože se raid resetne poté, co všichni opustí groupu a pvp je zabugované a kvůli tomu nevyvážené. Čemu ale ještě víc nerozumim je, jak se někdo může z OFFÍKU vrátit na FREE. To je jako skočit z all incluzsive lounge do žumpy hoven.

Beregond 15.02.2011 17:06

Kdybych tu měl vypsat kolik věcí jsem se z téhle stránky o celým warcraftu naučil tak je to text přes několik stránek, takže vám gratuluji a přeji hodně štěstí do dalších let! Jinak na free hraji taky, protože taky zatím nemám na offi peníze, ale na tuhle fansite se dívám pořád a pořád se tu dá co dělat i když nehraji na offi...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet