Winter Veil - Achievements Mini-Příručka

Na mmo-champion.com byla sepsána přiručka stahující se k eventu Feast of Winter Veil a jeho Achievements - k tomuto eventu se totiž stahuje Merrymaker, což je součást achievement What A Long, Strange Trip It's Been, které shrnuje všechny season eventy a jako odměna za něj je Violet Proto-Drake!

Za splnění Merrymaker dostanete také title Merrymaker. Nyní jsou zde vypsány návody k jednotlivým částem tohoto achievement.

On Metzen!
Splňte Metzen the Reindeer (Horda) / Metzen the Reindeer (Aliance), Metzen je neustále v Searing Gorge a v Tanarisu, stejně jako v minulých letech. Můžete se podívat na mapu na wowhead. Úkol začíná v Orgrimmaru / Ironforge podle Vaší frakce. (Podobně jako většina úkolů pro tento event)



Scrooge / Scrooge
Další achievements "zdarma", prostě kupte Snowball a hoďte jí na Krále Magniho Bronzebeard v Ironforge nebo na Cairneho Bloodhoofa v Thunder Bluffu podle Vaší frakce.



'Tis the Season
Ke splnění tohoto achievement budete potřebovat zimní set (Winter clothing - přesněji alespoň tři jeho části). Dungeony kde tyto klobouky či snad kulichy seženete:
  • Red Winter Hat - Grand Magus Telestra (The Nexus), Jedoga Shadowseeker (Ahn'kahet),
  • Green Winter Hat - Mage-Lord Urom (The Oculus)
Je možné, že lokací, kde se dají sehnat je více.

Poslední částí achievements je snědení Graccu's Mince Meat Fruitcake zatímco na sobě máte oblečen set. Tento koláč seženete v Smokywood Pastures Extra-Special Gift a Smokywood Pastures Sampler, které Vám budou poslány po osvobození Metzena (podívejte se na první achievement) nebo po splnění Treats for Greatfather Winter.



Simply Abominable
Splňte Stolen Winter Veil Treats (Horda) / Stolen Winter Veil Treats (Aliance) sérii questů. Musíte v ní promluvit se Strange Snowman v Alterac Mountains abyste získali úkol na zabití The Abominable Greench.



Bros. Before Ho Ho Ho's
Toto achievement je docela rozdílné pro Hordu i pro Alianci, jde v nich ale o použití Mistletoe na určité osoby po celém světě. Podívejte se na wowhead.com, pokud nemůžete některého z nich najít. Mistletoe získáte, když políbíte jakéhokoli Winter Revelera. Nemusíte dostat tuto větévku hned na poprvé, takže prostě několikrát napiště /kiss.



He Knows If You've Been Naughty
Otevřete tři dárky pod stromečkem, až to bude možné. Stačí Vám otevřít pouze JEDEN z nich. Dárky jsou dostupné pouze od 25. prosince do 2. ledna.



With a Little Helper from My Friends
Získejte 50 honorable killů jako Little Helper (gnómík v Santově oblečení). Na gnómíka se přeměníte pomocí strojů nacházejících se před Orgrimmarem a Ironforge, jen do nich vstupte a získáte 30ti minutovou přeměnu. Pak už jen stačí vstoupit do Vašeho oblíbeného battlegroundu a zabít několik lidí! (Přeměna se samozřejmě se smrtí zruší, proto se snažte v BG neumřít)



Fa-la-la-la-Ogri'la
Splňte Bomb Them Again!, když máte svého mounta přeměněného na soba pomocí Preserved Holly / Fresh Holly získaných z různých úkolů nebo od Winter Revelerů.



Crashin' & Thrashin'
Tady musíte ničit Racery ostatních hráčů pomocí speciální schopnosti Vašeho Crashin' Thrashin' Racer Controller, kterého najdete pod stromečkem.



Let It Snow
Prostě hoďte sněhovou kouli (Handful of Snowflakes) na kombinace povolání a rasy vypsané v achievement.



The Winter Veil Gourmet
Sice záleží na Vaší postavě, ale tohle může být nejtěžší achievement. Musíte uvařit Gingerbread Cookie, Egg Nog a Hot Apple Cider. Recepty seženete od NPC, ale jsou tu dva malé problémy:
  • Potřebuje Small Egg na dva z receptů recepty, takže pro ně budete pravděpodobně muset zajít do low-level území s dalšími asi třiceti hráči :D. Nebo je můžete koupit po 500ti v aukci že (ale to jde zase poté prodat).
  • Hot Apple Cider jde uvařit pouze s 325 cooking skillem! To myslím mluví za vše, protože předpokládám, že většina z Vás jste stejní slackeři s touto profesí jako já :).


A Frosty Shake
Musíte použít Váš Winter Veil Disguise kit a stát se sněhulákem a poté si musíte zatancovat (/dance) s jiným sněhulákem v Dalaranu. The Winter Veil Disguise kit je jedna z doměn, kterou Vám zašlou po splnění Stolen Winter Veil Treats.

Naposledy upravil/a Mordecay 10.12.2010 v 09:14:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

scrap77 16.12.2009 19:45

Pls ako spravim archiv BB King??

seager 22.11.2009 09:50

super

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet