World of LordCraft

Čína je známa tím, že kopíruje vše, co může. Od textilu až po auta. Proto nebuďte překvapení, že v Číně narazíte na kopii Škodovky, iPhonu nebo Windowsu. Ostatně kopírovat programy a hry jim docela jde. Dokazuje to i jeden z jejich posledních počinů v kopírování. Čínská firma Gspirite se přinejmenším dost inspirovala světem WarCraftu.
/pic/news/wolc
Jak již z nadpisu vyplývá, hra se jmenuje World of LordCraft. Což je značně podobné názvu World of WarCraft. To ale není poslední věc, kterou se nechala tato Čínská firma inspirovat při tvorbě své strategie, která se hraje v internetovém prohlížeči. Hrát můžete za 2 frakce: Alianci (Lidé, Elfové, Trpaslíci) a Hordu (Orkové, Trollové, Taureni). Ovšem nebojujete proti sobě, ale proti Demon Legion (Démoni, Nemrtví, Nagy). Hra je v klasickém izometrickém pohledu, bojujete, staráte se o svůj hrad, těžíte suroviny a získáváte větší reputaci. Můžete si vyzkoušet betaverzi.
V ShoutBoxu se již někteří na toto téma baví. Ohledně toho, zda by je Blizzard žaloval atd. No snad i zažaloval, ale otázkou zůstává, zda by to k něčemu bylo. Čínské zákony jsou ke kopírování značně tolerantní. Každopádně pokud by byla nějaká žaloba na tuto hru ze strany Blizzardu, budeme o tom informovat. Jak se vy stavíte ke kopírování, kterého se většinou dopouštějí Čínské firmy? Schvalujete kopírování světa WarCraftu? Líbí se Vám hra? Měl by Blizzard žalovat Gspirite a myslíte, že by uspěl? Na tyto a další otázky můžete debatovat v komentářích.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dreadlord 23.03.2010 14:20

Pokud to někdo zkoušíte, tak je tam CZ/SVK ali guilda Bohemia. Tak pokud se chcete k nám připojit, tak kontaktujte někoho z vedení a určitě vás vezmou.

swott 23.03.2010 14:05

Tak jsem to zkusil a co vidím, Travian ve stylu Warcraft... nepřijde vám to trochu jako připravený apríloví vtípek od Blizzu?

GraPe 23.03.2010 07:35

Mno upřimě se divim že se nad tim vubec nekdo pozastavuje že naši milí žlutasci okopírují aj to co okopirovat nejde, sme si už snad zvykly ne ... a když mužou vesele prodavat adidosky, NIGE atd atd tak proc ne Word of Lordcraft =

NULL 22.03.2010 23:25

Niektorí robíte okolo toho moc veľké haló. Napríklad keď tu pred asi pol rokom bolo toto: http://wow.herniweb.cz/clanky/shakes-amp;-fidget-the-game/1/ tak ste takéto silné reči voči nemecku nemali a teraz toto.

Mordecay 22.03.2010 22:18

Jen pro ty co byli líní tu hru zkusit - je to řežba - ano je to RTS ale webgame RTS - takž pro školu/práci ideální :-)

Ellendway 22.03.2010 21:12

Začnu asi banovat urážky že? To, že nejste registrovaní neznamená, že jste anonymní...

Steiny88 22.03.2010 20:26

no mňa to celkom potešilo a pobavilo nechápem prečo sa tu nad tým všetci rozčulujete ako keby vás to niekto nútil hrať alebo vám kvôli tomu ujdú zisky alebo neviem čo sa tu s toho nepose*** je jasné že ta hra vo svete veľký úspech mať nebude možno v Číne prerazí ale čo nás vlastne po tom som zvedavý či to bude platené lebo ak áno chcem vidieť toho blbca čo za to vysolí peniaze ja už neplatím ani za original wow ďalej obdivujem odvahu tých programátorov že sa na to vôbec dali a to stým že Blizzard ich zažaluje tak to si veru neviem predstaviť na záver Blizzard si za to podla mňa môže sám, keby tí programátori Blizzarde namiesto toho aby si sedeli na vaicách robili niečo pre hráčov tak by sa podla mňa takáto vec nestala, šak WoWko postupne len doje******, nový Warcraft 4 v nedohľadne, taktiež film, nový Starcraft a Diablo naťahujú ako gumu na trenkách, celú situáciu sa snažia zachrániť Cataclysmom ktorý podla mňa znova o kúsok zničí dušu wowka. Proste z wowkom to ide dole vodou a z hráčov sa snažia dostať čo najviac peňazí a správajú sa k nám ako k dojným kravám na peniaze a tým sami dávajú priestor pre takýchto kopírakov toľko môj názor som zvedavý na reakcie P.S ja túto hru neschvalujem proste je mi na smiech ale tak treba celému Blizzrdu

Charlie 22.03.2010 19:57

kam ten svět spěje

Charlie 22.03.2010 19:56

BOZE BOZE BOZE takovy zachvat sem dlouho nedostal!!!!!!!!!!!!!!! uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tohle by melo jit do guinesovky za nejvtipnejsi trapnost :-D :-D :-D :-D

baciq 22.03.2010 19:38

Ako tu už niekto napísal, Blizzard ich možno zažaluje, ale čo z toho bude, keď nebudú mať copyright na názvoch lokácii atď .. nič z toho nebude, iba vyhadzovanie peňazí na súdy a právnikov .. Akože dosť ma serie tento čínsky prístup , bol Google , číňania si ho okopírovali, spravili presne to isté čo je google len tomu kúsok zmenili názov .. keď sa na toto pozerám tak sa mi chce plakať od smiechu nad demenciou čínskeho národa ako takého. Wotlk u nich bude povolený možno o 3 roky ale presné kópie WoW a HoMaM si môžu vyrábať na stovky .. čo už ..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet