World of LordCraft

Čína je známa tím, že kopíruje vše, co může. Od textilu až po auta. Proto nebuďte překvapení, že v Číně narazíte na kopii Škodovky, iPhonu nebo Windowsu. Ostatně kopírovat programy a hry jim docela jde. Dokazuje to i jeden z jejich posledních počinů v kopírování. Čínská firma Gspirite se přinejmenším dost inspirovala světem WarCraftu.
/pic/news/wolc
Jak již z nadpisu vyplývá, hra se jmenuje World of LordCraft. Což je značně podobné názvu World of WarCraft. To ale není poslední věc, kterou se nechala tato Čínská firma inspirovat při tvorbě své strategie, která se hraje v internetovém prohlížeči. Hrát můžete za 2 frakce: Alianci (Lidé, Elfové, Trpaslíci) a Hordu (Orkové, Trollové, Taureni). Ovšem nebojujete proti sobě, ale proti Demon Legion (Démoni, Nemrtví, Nagy). Hra je v klasickém izometrickém pohledu, bojujete, staráte se o svůj hrad, těžíte suroviny a získáváte větší reputaci. Můžete si vyzkoušet betaverzi.
V ShoutBoxu se již někteří na toto téma baví. Ohledně toho, zda by je Blizzard žaloval atd. No snad i zažaloval, ale otázkou zůstává, zda by to k něčemu bylo. Čínské zákony jsou ke kopírování značně tolerantní. Každopádně pokud by byla nějaká žaloba na tuto hru ze strany Blizzardu, budeme o tom informovat. Jak se vy stavíte ke kopírování, kterého se většinou dopouštějí Čínské firmy? Schvalujete kopírování světa WarCraftu? Líbí se Vám hra? Měl by Blizzard žalovat Gspirite a myslíte, že by uspěl? Na tyto a další otázky můžete debatovat v komentářích.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

adsamcik 22.03.2010 17:42

To Debylek.... Žádný gta china nebude... To je nad jejich síly jméno bude GTA: China Town Wars a bude se to odehrávat ve městě Liberty Šity(kdo zná South Park tak [Šity Vok])

adsamcik 22.03.2010 17:39

Zprávy Gamerz4everVítáme vás u zpráv Gamerz4ever a začneme hned ve smyslu originální hry... Jmenuje se World of LordCraft a vyvinula jí firma GSpirite. Zahrát si můžete za nové originální frakce a rasy, dokonce i nové lokace. (Muž se obrátí k redakci a povída) Tak tyhle keci o hře jménem AoEWarcraftoHeroes číst nebudu!!

SPAM 22.03.2010 17:37

No tak toto me dostalo Aspon kdyby ty cinani nebyly tak blby a zmenili jmena tech zemi ale nee to už je asi pres jejich pracovni napln Každopadne verim že si hra par tisic jedincu (zoufalcu?) najde =) No pockejme si a třeba za rok tu budeme mit misto WoW webu WoL web s novinkama o 6tym datadisku skvele hry LordCraft a o tom jak blizz skrachoval po odsunu hracu

krejzy 22.03.2010 17:37

rofl.... ako keby som presiel s wowkom cez kopirku ktora je nekvalitna :-//

Snake Plisken 22.03.2010 17:31

Debylek: Třeba proto, že dáváš koment odeslat 2x.

krejzy 22.03.2010 17:28

. . . trapas . . . Nejvíce mě stejně dostal obrázek Humana/Orka na konci . Jinak jestli bude hra mít 100 hráčů, zatleskám jim.

Snake Plisken 22.03.2010 17:28

Nechapu proc se mi to pise dvojite

Snake Plisken 22.03.2010 17:26

A k tomu jeste aby to byla browserovka

Lindir 22.03.2010 17:26

za chvili udelaj GTA:CHINA

Lindir 22.03.2010 17:23

Voni mto prece maj proto aby nikdo nechcel hrat wowale to se jim nepovede

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet