World of Warcraft: Legion bude dalším datadiskem

http://media.wowfan.cz/uploaded/snapshot2
Na GamesComu v Německu byl právě představen nový datadisk pro World of Warcraft, který se bude jmenovat World of Warcraft: Legion. Jak můžete odhadnout, jedná se o návrat Plamenné Legie a o boj s tímto úhlavním nepřítelem. Podle slov Blizzardu se jedná o největší démonickou invazi na Azeroth, s jakou jsme se kdy setkali. Odehrávat se bude na Broken Islands, které podle všeho představují prastarou zem, ve které žili noční elfové (nachází se tam např. zóna Suramar) a jedná se mimo jiné o místo, kde se nachází památná Sargerasova hrobka. Co datadisk přinese?
  • Nový kontinent: Broken Isles
  • Level 110
  • Nové dungeony a raidy
  • Dungeony: Halls of Valor s Vrykully (inspirováno Vallhalou), Black Rook Hold - původní pevnost Lorda Ravencresta, Vault of the Wardons - vězení pro Demon Huntery (pamatujete na Maiev?) - tady se probudíte s Demon Hunterem, Eye of Azhara - boj proti nagům, Darkheart Thicket - budete pomáhat Malfurionovi, Neltharion's Lair - původní jeskyně Deathwinga, Helheim - opak Halls of Valor, budete jezdit na lodi, Suramar City - prastaré elfí město, Violet Hold - původní Dalaranský dungeon, ale tentokrát objevíme nová tajemství.
  • Raidy: The Emerald Nightmare - 7 bossů, ve Smaragdovém Snu, který je ale nakažený Noční Můrou, budeme hledat Cenaria a bojovat proti Xaviovi. Suramar Palace - 10 bossů, leží v něm Nightswell, boj proti Gul'danovi.
  • Nový honor system
  • Artifact Weapons - budeme moct nosit např. Ashbringer nebo Doomhammer
  • Celkem půjde o 36 silných artefaktů, jeden pro každou specializaci.
  • Např. Frost Deathkinght se bude muset vydat do Icecrown Citadel a získat úlomky Frostmournu. Pomocí nich vybuduje Artefakty Icebringer and Soulreaper.
  • Artefakty půjde upravovat a vyvíjet systémem podobným talentům.
  • Class Order Halls - jakési speciální paláce pro různé classy, v lecčem připomínající např. Order of the Silver Hand
  • Aliance a Horda si půjdou po krku, a proto je na jednotlivých povoláních, aby udrželi stabilitu, a proto vytvoří tyto "řády".
  • VY budete vůdcem tohoto řádu a budete se ho snažit řídit dle základní idei každého povolání.
  • Řádové Síně budou pouze pro dané povolání, ale nebudete v nich sami. Šamani je budou mít nad Maelstormem, Paladini pod Light's Hope Chapel, Warloci na Legion světě s portály.
  • Budete v nich mít questy, budete tam moct upravovat Artefakty
  • Bude obsahovat tzv. Champions - v podstatě silnější a pro lore významnější Followers
  • Nová Hero Class - Demon Hunter - prý uvidíme svět Illidanovýma očima a podíváme se do dob, kdy byl obléhán Black Temple a kdy Illidan vyslal své Demon Huntry na nebezpečnou misi
  • Wardeni probudí Demon Huntery, aby pomohli v boji proti Legii.
  • DPS specializace Havoc a tank specializace Vengeance.
  • Znovu se do hry zapojí Dalaran
  • Potkáme se s Cenariem, Yserou...
  • Dozvíme se, jak je to s příběhem Allerie a Turalyona
  • Gul'dan našel uvězněného Illidana
Informace budeme průběžně doplňovat, sledujte WoWfan.cz

Naposledy upravil/a Wrent 06.08.2015 v 19:14:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 27.01.2016 10:46

Hendanie
Jen by mě zajímalo jestli když je Demon Hunter hero classa, to budeme mít jako na výber buď DK nebo DH?
Demon Hunter je prostě jen další hero povolání. To vůbec neznamená, že si můžeš vybrat jen jedno z těch dvou. Hero povolání znamená, že na to, abys ho měl, musíš splňovat nějaká kritéria. DK sis mohl založit třeba ve chvíli, kdy jsi měl alespoň jednu postavu na level 55.

Bellatrix 26.01.2016 23:33

Hendanie
Jen by mě zajímalo jestli když je Demon Hunter hero classa, to budeme mít jako na výber buď DK nebo DH?
Nejsem si jistá, jestli chápu otázku. DK jsou samozřejmě stále hratelní.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Hendanie 26.01.2016 22:28

Jen by mě zajímalo jestli když je Demon Hunter hero classa, to budeme mít jako na výber buď DK nebo DH?

KharDemon 02.09.2015 18:08

Nabízí se otázka, co přijde po data; Legion..?? :-D

Deathkroman 08.08.2015 16:59

Walther
Thrall si to s Deathwingem rozdával za pomocí Dragon Soul, jednoho z nejsilnějších předmětů na Azerothu. Navíc když si to rozdával s Garroshem, měl sám co dělat, aby jej udolal. Nakonec musel využít k vítězství své shamanské umění. Aspektovi magie se Thrall samozřejmě měřit nemůže.
Až na to že Thrall je Earth-Warder tak ok..

Walther 08.08.2015 16:53

Thrall jakožto náhražka Aspektu země? Nahradit ho mohl, ale asi jako by nahradil monocykl na dálnici sportovní automobil. Varian musí zůstat na hradě, už jen z důvodu že je král. Jakmile se panovník zdržuje více na bitevním poli než doma, nevěstí to pro stát nic dobrého. Můžeme si to ověřit z vlastní historie.

Ferion 08.08.2015 16:41

já říkám, že jsem někde letmo viděl, že kalecgos je jako protiváha thralla, jde nějak o to, že thrall byl brán jako aspekt země (jako neltharion) a když jeden aspekt má vazby na jednu frakci, tak tam musí bejt ještě nějakej žejo jenomže teď se ti nelíbí, že Anduin a Varian jsou zalezlý v hradu ale kdyby s toho hradu vylezli (zatímco Vol jin teda překopává hordu) tak by se ti to taky nelíbilo! v tomhle musej bejt vybelancovaný, pokud zustal doma jeden, musí i druhej... a jak říkám, nikdo (zjevně ani blizzard) neví kde jaina je... a jinak je tvrdohlavá a zaujatá ( a to se ji ani nemužeš divit, to co neobětovala pro mír jí vzal garrosh) ale to z ní nedělá hysterku, jinek Yrel sem netahat, jako z toho co řekla If you'll ever need us, we will be here tohle je celkem jasný a bohužel to platí i pro Durotana, a bohužel říkám proto, že bych byl nejradši, kdyby blizz za wod udělal tlustou čáru... ta představa že by se Hellscream spolu s Durotanem procházeli Orgrimmmarem je dost... divná... a že o hrdinech to není? no, nevím, ještě před nedávnem bych řekl, že taky nejde nějak extra o to, jak silnou zbraň proti nepříteli máš... vzhledem k tomu, že dle mýho názoru takovej doomhammer nebo ashbringer je naprostý ho**o oproti tomu, co by legie mohla s sebou přinýst.. ale co.. blizzard je blizzard, když říkají že to stačit bude, tak to stačit bude

Walther 08.08.2015 16:31

Thrall si to s Deathwingem rozdával za pomocí Dragon Soul, jednoho z nejsilnějších předmětů na Azerothu. Navíc když si to rozdával s Garroshem, měl sám co dělat, aby jej udolal. Nakonec musel využít k vítězství své shamanské umění. Aspektovi magie se Thrall samozřejmě měřit nemůže.

Deathkroman 08.08.2015 16:11

Ferion
...
možná měl možná neměl, Varian by měl co dělat aby tam všechny zkolil (Orgrimmar byl nacpanej Darkspeary a Taureny). Thrall je i přes to všechno stále členem Hordy a to se počítá Není jen ze srandy velitelem výpravy Hordy na Draenor a bývalí náčelník Hordy jinak nic proti ale Kalecgos ani v nejmenším nemůže rovnat Thrallovi, když Thrall si to rozdával s Deathwingem který je mnohokrát silnější než Kalec Jaina je někde fuč a ve WoD se moc nepředvedla hysterka, Tak Voljin musí ale kompletně předělávat Hordu, vy jste něměli Garroshe Yrel sem netahej, stejně jako Durotan jsou jen spřátelený s Aliancí, nikoliv součástí. A Muradin, Crowley atd.. taky máme tyhle borce v podobě Dezca, Nathanose, Varoka, Liadrin atd. Atd. Ale jen o hrdinech to není

08.08.2015 15:56

Utok na og jak byl v soo byla naprosta demence stacili vzducholode s bombickou co hydili na jainin barak ve scenarku a do nory kde byl garos schovanej by stacilo prorazit diru do sten s lavou a zatopit to cely, i kdyby tam mel sebepevnejsi dvere tak by mu dosel vzduch a orkove narozdil od nemrtvych neumeji nedejchat

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet