World of Warcraft Classic vyhralo ocenenie Golden Joystick

  Classic    Blizzard    cena   

Golden Joystick je každoročná sútaž, v ktorej ľudia hlasujú v kategóriach pre svoju obľúbenú hru. Kategórie sú: najlepší príbeh, najlepší vizuálny dizajn, najlepšie audio, najlepšia indie hra, najlepšia hra atď.

 

Na všetkých prekvapenie ale World of Warcraft Classic dokázal niečo, čo ešte predtým nikto nedokázal. Dokázal zachytiť podobnosť hry spred 15tich rokov tak dobre, že ľudia hlasovali za túto hru v kategórii Najlepšia PC hra a aj zvíťazila.

Hoci prvé dni Classicu boli rušné (najmä niekoľkohodinové čakačky), hru si ľudia obľúbili a teda oprávnene vyhrala toto ocenenie.

 

Len pre informáciu, nominovaní boli:

  • World of Warcraft Classic od Blizzard Entertainment

  • Age of Wonders: Planetfall od Paradox Interactive/Triumph Studios

  • Anno 1800 od Ubisoftu/Ubisoft Blue Byte

  • Dicey Dungeons od Terryho Cavanaugha

  • F1 2019 od Codemasters

  • Heaven’s Vault od Inkle

  • Slay the Spire od MegaCrit

  • Sunless Skies od Failbetter Games

  • TeamFight Tactics od Riot Games

  • Total War: Three Kingdoms od SEGA a Creative Assembly

 

World of Warcraft počas svojej existencie dostalo už niekoľko ocenení Golden Joystick, ale v posledných rokoch sa hra neteší až takej popularite ako kedysi a až Classic priniesol veľký úspech.

 

Za tím WoWfan gratulujeme Blizzardu!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Evras 29.11.2019 23:06

Gratulace když se řekne classic wow je to prostě pojem, a čísla vypovídají za vše, spousta her jsou dnes pouze kopií tohohle fenoménu

Perzeus 1 29.11.2019 13:25

Gratuluju wow je proste legenda at si rika kazdej co chce

Reeki 29.11.2019 07:38

Ano a proto to již skoro nikdo nehraje :-)))

Lockdaar 29.11.2019 08:53

No je pravda, že ty čísla už nebudou tak velký jako na začátku, protože hodně lidí odpadlo, ale hráčů to má pořád zatím dost. Naopak když se to ještě trochu pročistí od odpadu jako je Asmongold, kterej údajně na classicu zatím končí protože už tam není co dělat, tak to nebude vůbec na škodu. Jestli někdo skončil jen kvůli tomu, že rushoval hned na endgame a stěžuje si, že už tam nemá momentálně co dělat, tak je to holt jen jeho problém. Já si osobně v klidu pocházím všechno co můžu (všechny zóny s questama atd.), raidovat jsem ještě ani nezačal. Bylo to pro všechny řekl bych zcela jasný a vědělo se to už od začátku do čeho se jde a jak to bude všechno probíhat. Doufám jen, že celý obsah classicu nevyčerpají hned příští rok jen kvůli tomu, že si budou někteří lidi na forumech stěžovat že tam nemají co dělat, když už teď urychlili přidání některého obsahu, který měl být původně později - to by možná třeba Naxxramas vyšel chvíli před vydáním Shadowlands a celý classic by tak došel do konce s obsahem...

Akari 29.11.2019 21:06

@Lockdaar Asmongold a další podobní streameři totiž nehrají World of Warcraft: Classic , ale World of Streamer: Give me gold, loot and carry me

Hromovapest 02.12.2019 03:15

@Lockdaar mě to zpátky na Classick netáhlo z jednoduchého důvodu.Není to už aktuální hra a neláká mě zpět starý obsah. Jo před 15 lety když to začalo.Jsem u toho seděl i 12 hodin v kuse hnalo mě být lepší a lepší.A těšil jsem se na nové a nové věci ve hře. Proto jsem 15 let nonstop ve hře. :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet