WoW Classic – Naxxramas na PTR

  naxxramas    ptr    classic   

Nedávné úniky informací od bývalého člena zrušeného freečka Nostalrius se zdají býti založené na pravdě. Obávaný vznášející raid Naxxramas je od dnešního dne dostupný na testovacích serverech. Pokud se chcete podívat do králoství opanovaného obávaným Kel'Thuzadem, máte jedinečnou příležitost.

Kaivax zdroj

WoW Classic 1.13.6 PTR Patch Notes

Další verze WoW Classic je nyní možné testovat na Public Test Realm (PTR).

Naxxramas

Nekropole Naxxramas, vznášející se nad Plaguelands, je místem, kde trůním místem nejsilnějšího služebníka Krále lichů - obávaného Kel'Thuzada. Stíny minulosti a nové hrůzy, které budou vypuštěny, se srocují uvnitř nekropole. Služebníci Krále lichů připravují útok. Pohroma opět je opět na pochodu...

 

Upozornění: Testování raidu během tohoto PTR bude možné pouze v předem určených časech.

Předměty a obsah

  • Když získáte Exalted s frakcí Warsong Gulch, budete mít přístup ke kalhotám epické kvality.

  • Veškeré udělatelné Nature resist vybavení za reputaci s Cenarion Circle je dostupné ve hře.

  • Nature resist enchanty pro kalhoty a helmu jsou dostupné v Zul'Gurubu.

  • Je možné získat knihy na vylepšení některých dovedností (Frost Ward, Shadow Ward, Flame Shock, Conjure Food, Eviscerate, Ferocious Bite).

  • Nové PvP úkoly v Silithusu a Eastern Plaguelands.

  • V Cenarion Hold můžete získat Nature resist prsten, je součástí odměny za zabití Elemental Lord.

  • Systém Argent Dawn tokenů za odevzdané součástky nabízí hráčům získat vybavení v Light’s Hope Chapel.

Poznámka: Některé předměty mohou přijít ještě před příchodem tohoto patche, nebo až po něm.

Opravy chyb

  • Mnoho aur a buffů vylepšující Attack Power nyní správně fungují i na Ranged Attack Power.

Poznámka vývojářů: Toto je problém, který byl způsoben technickou limitací původního World of Warcraft. Později byl opraven. Během interního testování jsme zjistili, že tento problém měl vliv i na Tier 3 bonusy paladinů a shamanů. Kromě toho, že opravíme výše zmíněné, opravíme i další situace, kdy buffy a aury měly správně vylepšit i Ranged Attack Power.

  • Opravena chyba u Darkmoon Card: Twisting Nether. Občas přestal fungovat, pokud měl priest talenty v Spirit of Redemption a odhlásil se/přihlásil se s tímto trinketem.

  • Opravena chyba u shamanů, která způsobovala, že Improved Weapon Totems nepřidával bonus k poškození ostatním členům party.

Poznámka vývojářů: Tento talent (Improved Weapon Totems) se do hry dostal až v pozdější fázi World of Warcraft a byl rozbitý až do začátku Burning Crusade. I tentkrát se vědělo, že je to bug. My jej opravíme dříve, tak jak bylo kdysi zamýšleno.

  • Opraveny exploity terénu v Booty Bay, které umožňovali hráčům griefovat ostatní hráče, nebo odletět přes Flight Mastera bez toho, aniž by na útočícího hráče mohli zaútočit stráže a další hráči.

  • Opraveno našeptávání hráčského jména při odesílání herní pošty. Občas se chovalo podivně, pokud dva hráči v jedné guildě měli velmi podobné jméno.

  • Ustájení peta s aktivním Prowl nezpůsobí, že Prowl nebudete moct používat u dalších petů, kteří jej mají.

  • Opravena chyba, která způsobovala, že Auto Shot občas měl krátkou prodlevu, jestliže byl přerušen dovedností Aimed Shot.

Další opravy chyb budou postupně doplňovány v dalších buildech 1.13.6 PTR. Prosíme využívejte nástroje pro nahlášení chyb, pokud na nějakou narazíte. Děkujeme, že testujete s námi!

 

Kdy bude Naxxramas spuštěn? To zatím nikdo neví, ale na základě informací od Nano si troufáme tvrdit, že se nekropole dočkáme v průběhu prosince. Co do té doby musíte zvládnout?

  • Dokončete reputaci s Argent Dawn, jakmile budete mít Exalted, vstup do Naxxramasu budete mít zadarmo. Jak toho docílit? A co během toho můžete získat?
    • Z vlastní zkušenosti mohu doporučit opakované chození Scholomance, jelikož je v ní hodně bossů, kteří dávají reputaci, Scourgestones (viz níže) a je relativně rychlá.
    • Pokud se domluvíte, můžete (nejen) healerům udělat solidní zásobu Dark Rune. Pokud se nedomluvíte a budete Greed/Need všichni, vyděláte si docela slušnou sumu zlatých.
    • Mějte sebou někoho na Disenchant. Pokud se nedomluvíte jinak, modré a fialové věci nechávejte na disenchant, a na konci si rozdělte materiály. Ušetří vám to peníze za enchanty, případně je můžete prodat za solidní peníz.
    • Pokud se rozhodnete dodělávat reputaci přes Undead dungeony, nezapomeňte mít nasazený trinket Argent Dawn Commission (resp. vylepšené verze Seal of the Dawn & Rune of the Dawn) umožňující sbírání Scourgestones. Ty odevzdávejte až ve chvíli, kdy budete mít Revered reputaci. Za odevzdávání Scourgestones budete dostávat Argent Dawn Valor Token, spotřebováním získáte dalších 25 reputace, využívejte taktéž až na Revered.
    • Při troše štěstí se může stát, že vám padne nějaký drahý BoE předmět, který buď můžete nosit, nebo za spoustu goldů prodat.
  • Začněte sbírat materiály na Tier 3 sety, není jich málo. Co všeho potřebujete naleznete na přehledném obrázku níže (zdroj).

ie3jce7u3m_86a1db6a4bcc03dafa171c8c8244016065151da6_1602056195_815.png

  • Taktiky, taktiky, taktiky. Přečtěte si strategie. V dnešní Youtube době není nic jednoduššího, než si do vyhledávacího řádku napsat "Naxxramas Classic strategy." Ušetříte tím spoustu času a nervů nejen sobě, ale i vašemu Raid leadrovi.

Chystáte se otestovat Naxxramas na PTR? Nebo si zážitek schováte až na datum vydání?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Batole 08.10.2020 18:21

Už se těším na ten Super Turbo Blitzkrieg Blast Naxxu. Čekáš několik měsíců pro 30 minutový zážitek. Meh.

Tiliana 07.10.2020 13:48

A boti budou mít žně. Bohužel.

WitekCZ 07.10.2020 14:27

Přesně tak, viz naše povzdechnutí na toto téma https://www.wowfan.cz/clanek/wow-classic-obrovsky-problem-s-boty

Šéfredaktor WoWfan.cz

Yuuka 07.10.2020 23:34

@WitekCZ
Což je taky důvod proč WoW Classic nehraji.

Flue 08.10.2020 13:30

@Yuuka nápodobně. Mage boosty, boti apod ... nikdy více

Athanel 14.10.2020 10:27

Boti byli a budou vždy, jako v každé MMo hře

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet