WoW Classic – Plán spuštění Naxxramasu

  Naxxramas    Classic    raid   

Prvního prosince Blizzard vydal patch 1.13.6 (překlad přineseme v samostatném článku), jehož součástí je i nadcházející raid Naxxramas, který bude mimo jiné doprovázet invaze Pohromy. Blizzard v případě Classicu sáhl k drobným úpravám, jež by ovšem neměly mít na celý event výrazný vliv.

Kaivax zdroj

 

Po spuštění WoW Classic patche 1.13.6, ke kterému došlo 1. prosince, dojde 3. prosince ve 23:00 k otevření Naxxramasu a odstartování invaze Pohromy.

 

Invaze, která bude ve WoW Classic, se bude v některých věcech od originálu lišit. Zde jsou detaily.

 

Vanilkové WoW

Dvacátého června 2005 započala invaze Pohromy. Součástí byli noví bossové v dungeonech, prodejci věcí, nové úkoly a série eventů s invazí nemrtvých. Invaze měla tři fáze. Po světe se spawnovaly Necrotic Shards, na které v hordách útočily nemrtví, a úkolem hráčů bylo zóny ubránit a Shard zničit. Z nemrtvých padaly Necrotic Runes, které byly součásí úkolů a taktéž sloužily jako platidlo za Consecrated Sharpening Stones a Blessed Weapon Oils.

 

Jednotlivé fáze se týkaly každého realmu zvlášť. První fáze skončila, když bylo ubráněno 50 zón, druhá skončila, když bylo ubráněno 100 zón, a poslední skončila, když bylo zničeno 150 zón. Na konci každé fáze si hráč mohl popovídat s NPC v hlavním městě a obdržel předmět s omezeným počtem použití. Tento předmět přidával slabý stamina buff na jednu hodinu. Když bylo ubráněno 150 zón, celý event skončil.

 

Bez ohledu na počet ubráněných zón zbytek fičur invaze skončil po třech týdnech, čímž byli odstraněni bonusoví bossové, prodejci a NPC.

 

Classic WoW

Vzhledem k počtu hráčů, kteří hrají na jednotlivých realmech, a vzhledem k tomu, že hráči mají více znalostí co se týče optimalizování herních mechanik, cítíme, že je nutné udělat několik změn. Spočítali jsme, že na některých realmech by bylo možné dokončit celou invazi za méně než pět dní. Takže naším primárním cílem je dát hráčům více času a nemít pocit uspěchanosti.

  • Počty bráněných zón byly navýšeny na 100/200/300.

  • Bonusové dungeony, bossové, prodejci a quest giveři budou dostupní po 4 týdny až do 31. prosince.

  • Po úspěšném ubránění 300 zón bude přidán ještě jeden týden, během kterého bude pokračovat invaze a hráči budou získat odměny, které chtějí.

  • Tento extra týden nemůže překročit 31. prosinec.

 

Tyto úpravy jsou solidním způsobem, jak uvolnit hráčům ruce, užít si Naxxramas a zúčastnit se tohoto jedinečného eventu.

 

Děkujeme, že jste dočetli až sem. Tešíme se na vás 3. prosince ve 23 hodin.

 

Také se těšíte do ledové citadely? Jaké jsou vaše cíle?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lockdaar 03.12.2020 11:07

Dobře, že je tohle napadlo když se ví, jaký prasárny někteří dnešní hráči dovedou, ale takhle podobně se mělo ošetřit tenkrát i několik dalších věcí, teď s tímhle posledním eventem na Classicu to je jak jít s křížkem po funuse.
Ten Naxxramas i tenhle event mě dost láká, ale když si vzpomenu na ten hovadský dobytek jak pošpinili a zničili celej ten AQ event, tak mi doteď z toho ještě vylítne tlak a úplně mě doslova přejde vždycky chuť ten Classic vůbec zapínat.
Sice ještě není úplný konec, ale už teď mohu říct, že Classic je pro mě za těch 14+ let co hraju WoW to opravdu největší zklamání jaký bylo za tu dobu, nebyl jsem spokojený samozřejmě i s několika dalšími věcmi v různých datadiscích za celý ten čas (někdy i hodně nespokojený ať už to bylo např. u Cata, WoD, BfA nebo jiných), ale Classic tohle všechno trumfnul.
Hře jako takové asi nemám co vytknout, tam patří Blizzardu velké díky že něco takového nakonec udělali, ale ta komunita co to hraje to je opravdu něco příšernýho. Bylo mi jasný, že to nebude jako v letech původní vanilly a že hráči budou dnes hrát trochu jinak, ale že to bude takhle strašný a špatný, viz. ten AQ event, to bych si opravdu nepomyslel a o tohle je to horší, když se tenkrát na vanille/BC vychvalovalo, jakou má WoW skvělou základnu hráčů a jak díky tomu oproti ostatním MMORPG hrách vyniká/boduje a přitom tady teď jsme mohli být svědky, jak samotní hráči celý Classic zruinovali.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet