WoW Classic – Soutěž o přístup do bety TBC

  illidan    soutěž    Blizzard   
Již brzy se dočkáme Classic verze všemi milovaného datadisku The Burning Crusade. Datadisk, jehož hlavním hrdinou je snad nejoblíbenější záporák všech dob - Illidan Stormrage. Pánové obdivují maskulaturu a ikonické zbraně, nejedné slečně se při pohledu na jeho svalnaté tělo podlamují kolena. A jeho hláška "You are not prepared" zlidověla. Ale teď si představte, že by Blizzard přišel s jinou. Jak by zněla? Napište nám do komentářů pod tento Facebook příspěvek! Využít můžete i přiložený obrázek. Pokud nemáte Facebook, pošlete e-mail na witek@blizzfan.cz.

hrhrv7ehao_c429e10ab1ed2a2caffd0caf9db90e9dfd4bcf4c_1619260356_2136.jpg

My 2. května ve večerních hodinách vybereme 15 nejvtipnějších. Výherce pod jejich odpovědí vyzveme, aby se nám ozvali do zpráv a my jim následně pošleme aktivační klíč.

Varování: Klíč musíte aktivovat pouze a jenom na vašem účtu. Klíč nesmíte darovat, natož prodat. Pokud by se tak stalo, mohli byste o přístup přijít. Taktéž se ujistěte, že na vašem účtu nemáte více než dvě aktivované PTR licence. Pokud máte, kontaktuje před aktivací klíče podporu, a požádejte je o odebrání všech PTR licencí, klíč by jinak nefungoval.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet