WoW Classic – Spojování realmů

  tbc    tbc classic    the burning crusade classic   

S nadcházejícím startem The Burning Crusade se očekává opad zájmu o Classic Era realmy. Proto se Blizzard rozhodl spojit některé z nich do větších celků.

Kaivax zdroj

Blíží se chvíle, kdy se WoW Classic hráči budou muset rozhodnout, zda se budou pokračovat na The Burning Crusade Classic (verze 2.5.1), nebo zda zůstanou na Classic Era (verze 1.13.7). Během následující údržby serverů spojíme některé Classic Era realmy do jednoho většího.

 

V EU se to bude týkat těchto realmů:

  1. Mirage Raceway, Nethergarde Keep, Pyrewood Village
  2. Ashbringer, Bloodfang, Dragonfang, Earthshaker, Gandling, Golemagg, Mograine, Noggenfogger, Skullflame, Firemaw
  3. Dreadmist, Flamelash, Judgement, Razorgore, Shazzrah, Stonespine, Ten Storms, Gehennas

Naším cílem je maximalizovat možnosti pro hráče Classic Era realmů, chceme mít silné komunity hráčů, kteří si budou moct i nadále užívat hru. Doufáme, že na spojených realmech uvidíme zdravou populaci, ale situaci budeme i nadále monitorovat a v případě nutnosti zvážíme některé možnosti.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 15.05.2021 14:37

Neřekl bych ze golemag je prázdný aby se musel přidat do cross realmu. Takže už chybí pouze ten sharing nebo jak se to jmenuje a je vymalováno btw je tu někdo kdo hrál na ptr a měl možnost si zkusit ten tbc lfg systém? Zda tam udělali nějaké změny apod

Lockdaar 15.05.2021 15:28

Nejspíš máš na mysli sharding v zónách - to je možná jen otázka času, až si lidi začnou stěžovat, že některý zóny např. při lvlování jsou prázdný, tak to tam přidaj... Tady je aspoň krásně vidět, že ty tolik nenáviděný vymoženosti z retailu většině lidem ve skutečnosti vlastně nevadí, viz. jak pravil tehdy J. A. Brack - kdyby tomu tak nebylo, tak je Blizzard neustále pod palbou za sebemenší změnu, sepisovali by se různý petice a nevím co všechno dalšího. Jen k tomu bylo potřeba vytvoření Classicu, aby si to většina lidí uvědomila

Lockdaar 15.05.2021 13:06

Takže to je tedy vlastně zavedení cross-realm systému z retailu a na Classicu to bude vypadat přesně jako na retailu - že budete potkávat lidi a za jménem budou mít název realmu ze kterýho původně jsou "Name - Ashbringer", "Name - Bloodfang" atd. (přesně to, čemu se tehdy chtěli všichni vyhnout). Nebo se některý ty realmy s malou populací třeba natvrdo smažou a postavy se rozmístí na ty zbylé?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet