WoW TCG - Jak začít?

/pic/TCG/zaciname-tcg
Co si v této příručce probereme?
  • Jak dobře zvolit balíček?
  • Kde a jak nakoupit karty?
  • Možnost Proxy.

Jak zvolit balíček?

Ze všeho nejdřív bych rád zmínil, že je potřeba mít několik přátel, kteří do začátků půjdou s vámi. Nějakou dobu trvá, než si na hru zvyknete, než porozumíte pravidlům... Jako první budete muset zvolit povolání, které budete chtít hrát. Doporučoval bych si předem pročíst pravidla, na internetových obchodem si projít Ability veškerých povolání a podívat se, co kdo umí. Nemusí vždy znamenat, že pokud ve hře hrajete za mága, bude pro vás dobrý také v kartách. Jakmile budete mít vybráno a budete mít přátele ke hře, budete si muset pořídit první balíček. starter Pro každého je asi dobré první karty zakoupit v takzvaném balení "Starter". Každý takový balík je již předkonstruován pro každé povolání, obsahuje několik karet do balíku, karty hrdinů, pravidla a také dva malé herní balíčky, boostery (dostaneme se později). Startery je možné zakoupit na kterémkoliv internetovém obchodě se zaměřením na WoWTCG (viz. odkazy v sekci WoW TCG). Máte-li dost peněz a chcete začít s lepšími kartami, což znamená dražšími, můžete si prohlédnout některé turnajové balíky, jejichž soupis najdete například na wowtcg.cz. Tuto možnost ovšem nedoporučuji, je lepší začit na levných kartách a pořádně si na hru navyknout.

Kde a jak nakoupit karty?

Na "české scéně" se nachází hned několik obchodů se zaměřením na World of Warcraft Trading Card Game. Nakupujete-li karty do svého balíčku, měli byste zamířit do sekcí "kusové karty", kde najdete téměř vše, co hledáte. Pro tyto účely použijte některé z obchodů v sekci WoW TCG. Vždy se snažte nakupovat v co nejvíce kusech a co nejvíce lidí najednou, v některých obchodech dostanete výhody. Velice doporučuji při nákupu drahých vzácných karet v hojném počtu navštívit některý za zahraničních e-shopů, karty zde naleznete velmi levně.

Proxy

Proxy Proxy karty jsou karty vámi vytištěné. Chcete-li si ve vašem balíku vyzkoušet nové karty a nechcete za ně zbytečně utrácet peníze, když nevíte jak budou fungovat, využijte této možnosti. POZOR! NA TRUNAJÍCH NEJSOU PROXY POVOLENY! Při hře s přáteli a při testování nového balíčku tištěné karty plně postačí. Pro užívání proxy karet je však více, než nutné míti zakoupené obaly na karty, aby soupeř neviděl jiný druh karty. Mohlo by to velmi ovlivnit chod hry a vy byste nemuseli naproxované karty plně využít. Doufám, že jsem vám alespoň trochu pomohl ve tvorbě vašeho prvního balíku. Nyní mi nezbývá nic jiného, než vám popřát příjemnou hru a hodiny skvělé zábavy, které WoW TCG zaručeně může nabídnout!

Naposledy upravil/a Wrent 20.11.2010 v 13:07:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

krejzy 25.02.2010 21:16

Je to možné, ale já o ní nevím. Na Magic taky byl program na hraní přes PC

Javorovej 25.02.2010 21:06

Existuje nějaká on-line verze téhle hry?

krejzy 24.02.2010 21:59

přečti si můj komentář znovu, ano? Netvrdím, že tam nikdo nepřemýšlí..

Pexes0 24.02.2010 15:08

To je pravda, jenze bohuzel 80% lidi tam nepremysli a pak to vypada, jak to vypada :-D

GraPe 24.02.2010 13:55

to krejzy: lol tak takovou picovinu sem uz dlouho neslysel u pc hry WoW musis premyslet celkem dost at uz si PvE hrac nebo PvP musis premyslet nad taktikama bossu musis premyslet v BGckach musis premyslet atd... ja WoW TCG zacinam tedka hrat ale WoW na komplu hraju uz 2 roky a vim jak to tam vypada.

Vikano 24.02.2010 12:48

Pro tu zábavu z hry by stacilo 50 lidi, co si ty karty okopci z netu a vytisknou

Vikano 24.02.2010 12:27

to DeadUndead:To je doba .. za dobé věci prostě platí .. za drogy se platí za alkohol se platí .. za wow se platí .. za dobré věci se prostě platí nic není za darmo ...

DeadUndead 24.02.2010 11:48

tak jsem se juknul na cenu a docela to jde, lepsi nez treba MtG :-)

Ellendway 24.02.2010 09:34

Protože si na všechno přečteš taktiku Pokud jsi pro tak taktiky nečteš a musíš trávit den nad taktikou, která nebude fungovat pěkný článek, mám doma asi 50 kartiček, z toho 20 je jich loot

krejzy 23.02.2010 22:50

TCG donutí dokonce i přemýšlet, což v online verzi donutíš málokoho

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet