Zpráva od Pazoraxe ohledně honorů

  classic    honor   

Blizzard už delší čas bojuje s přepočty honorů a snaží se s hráči o tomto problému pravidelně komunikovat a vysvětlovat, co se děje, jak se bude nadále postupovat atd. Poslední zpráva se objevila na oficiálních fórech.

Pazorax zdroj

Vím, Honor systém může být frustrující, a co víc, občas to vypadá, že nedostáváte odměny za vaše snahy. Chtěl jsem vám dát vědět, sledujeme Honory za minulé týdny, všechny kontroly, které jsme udělali, nenaznačují žádné chyby. Honory byly správně přepočítány.

 

Jak jsem zmínil již dříve, opravy dat, které proběhly minulý týden způsobily, že statistiky "This Week" zobrazovaly špatné hodnoty po zbytek dne, což by vysvětlovalo spoustu zmatků.

 

Taktéž víme o tom, že některé hráče mate "Estimated Honor," současné honory a Rank. Estimated Honor nepočítají s diminishing returns (poklesem), Honor se počítá ze zabitých protihráčů, Rank je založen na vašem postavení ve frakci. Honor systém a postup ranky je pomalý, a to i v těch nejlepších případech. Mnoho poslaných reportů není o tom, že vám chybí Honory, ale o tom, že postup systémem honorů na vyšší rank je pomalejší, než byste očekávali.

 

Kromě toho, že Rank je založen na vašem postavení ve frakci, progres na další rank se zpomaluje, čím vyšší rank máte. Dosáhnout stejného postavení každý týden vám nezajistí stejný hodnotu postupu na další rank, přiděluje to procento mezi vaším současným rankem a současným postavením. Je nemožné dosáhnout na Rank 14 za 12 týdnů, a ani za předpokladu, že patříte mezi top hráče každých jeden týden během oněch 12 týdnů.

Všechno výše zmíněné je záměrné, nejsou to bugy, ale může se to podílet pocitu, že je těžké vyskákat po rancích.

 

Taktéž evidujeme zprávy o chybějících zabitích během denního resetu. Zkontrolovali jsme to. Vlastně jsem kontroloval před chvílí lidi, kteří píší do tohoto tématu. Poslední kalkulace jejich honorů proběhla v pořádku. Ty zabití tam stále jsou, je to jen chyba zobrazení, zobrazí se až s dalším denním resetem. Chyba, která je nezapočítávala je opravena.

 

I nadále zkoumáme nastalé problémy. Ale v současné chvíli nevidím problémy v datech za třetí týden. Jakmile uzavřeme vyšetřování problémů třetího týdne, vrhneme se na první a druhý týden. Už jsme na tom začali.

 

Děkujeme za trpělivost.

 

Blizzardu držíme pěsti, aby se jim tyto problémy podařilo vyřešit co nejdříve.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mezkyc 18.12.2019 15:01

Dnešním dnem jsem po téměř 15 letech skončil z wowkem. Horší Vanillu než má blizzard sem snad ještě nehrál. Zlatej Nostalrius. Dnes za 450tis honoru. Z ranku 3 na rank 4 To si dělají srandu ne? Dementi.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet