End Time - Preview

http://media.wowfan.cz/patch43/dungs/et/et-logo
Cho’gall, jeden z nejvyšších činitelů fanatické Twilight’s Hammer byl poražen. Lady Sinestra, manželka Deathwinga a matka proradných černých draků, Nefariana a Onyxie, padla pod náporem největších hrdinů. Ragnaros, pán ohně v Elemental Plane, a Al’Akir, baron větru – oba součástí Deathwingova destruktivního konce – byli očištěni. Ale i přesto, že bylo mnoho Deathwingových spojenců poraženo, sám se volně potuluje po nebi a způsobuje zmatek na zemi a mezi lidmi. V těchto temných hodinách se musí hrdinové semknout a provést zoufalý plán proti Deathwingovi, aby ho již jednou provždy sprovodili ze světa. Ostatní Dračí Aspekti s Thrallovou pomocí vymysleli nebezpečnou a bláznivou strategii, jak skoncovat s Deathwingem. Plánem je získat Dračí Duši v rozhodujícím momentu ze vzdálené minulosti… a proto potřebují vaší pomoc. V patchi 4.3 hráči s levelem 85 dostanou přístup do tří nových dungeonů pro pět lidí na heroic obtížnost. Úkolem bude pomoci Aspektům a jiným důvěrně známým v boji proti Deathwingovi, Twilight’s Hammer, prastaré armádě Plamenné Legie a Urozeným… a samotnému času. Již ze zkušeností z předchozího datadisku budou muset hráči postupně projít každý dungeon, aby se jim otevřel v Dungeon Finderu. Také vám bude poskytnuta příležitost nasbírat nové impozantní věci pro své postavy zahrnující také nové dungeon sety. Ty sice nebudou poskytovat žádné bonusy, ale poskytnou vám jedinečný vzhled, který je jiný pro všechny typy – cloth, leather, mail a plate. Nové itemy budou samozřejmě padat z každého bosse. A nyní se již podíváme na první dungeon, kterým budou muset hráči projít, jmenuje se – End Time (Konec času)!

End Time

Při cestování do budoucnosti se nám naskýtá nekonečné množství situací, tento však zobrazuje pustou budoucnost Azerothu, kde jeho ochránci selhali při pokusu zastavit Deathwinga. V této bezútěšné budoucnosti objevil Nozdormu anomálii, která mu brání v přístupu do minulosti a Dračí Duši. Mocný netvor žijící sám uprostřed ozvěn minulosti. Aby vám mohl Nozdormu poskytnout schopnost cestování zpět v čase do bodu, než Malfurion Stormrage ukryje Dračí Duši před každým, kdo by vyhledával její moc, musíte se nejdříve vydat do vzdálené a pusté budoucnosti, abyste objevili anomálii bránící cestování do minulosti. Přicestujete do poněkud jiného Dragonblightu, krásný bílý sníh bude pryč, všude budou jen trosky dávných budov. Wyrmrest Temple stojící o samotě jako vzpomínka na Deathwingovo šílenství – co zbylo z jeho vyprahlých zbytků napíchnutých na vrcholu stavby.
Předtím, než se vypořádáte s anomálií přerušující přístup do budoucnosti, musíte se vypořádat se dvěma z celkových čtyř vám známých vůdců, kteří zde budou pokaždé, jakmile budete procházet tento dungeon. Echo of Sylvanas: Objeví se ze zničených časových proudů chráněný uvnitř Ruby Dragonshrine, rozčilený zlomek velitelky Forsaken, Sylvanas Windrunner, čeká nepokojně. Ze ztráty všeho a nemožnosti nalézt mír, obrátí všechen svůj hněv proti vám. Budete se muset ubránit jejímu temnému hněvu v těchto pustých končinách. Pomozte jí najít klid a mír.
Echo of Tyrande: Dříve nejvyšší kněžka Elune a vůdce Nočních Elfů, tento zvrácený zlomek Tyrande Whisperwind se nyní potuluje pustou budoucností Azerothu. A protože je svět zahalen věčnou půlnocí, je Tyrande oddělena od utěšujícího světla Elune. Stále dokola si klade otázky, proč její bohyně neudělala nic proti tomu šílenství.
>
Echo of Jaina: Trápící se zlomek Jainy Proudmoore je rozštěpen a spojen se zničenými kousky její hole. K obnově rovnováhy časových linií je potřeba porazit i tuto ozvěnu. Měli byste si ale dát pozor, již v minulosti disponovala zničující silou, která je zde mnohem větší. Pomozte osvobodit ducha někdejší vládkyně Theramore…
Echo of Baine: Rozzuřený svým selháním při ochraně světa a především Hordy, tento zničený stín Baina Bloodhoofa setrvává v rozvalinách Obsidian Dragonshrine. Avšak i nadále je přinejmenším stejné mocný, jak může náčelník Taurenů být, ale v tomto budoucím Azerothu není nic víc, než nesouhlasné nádoba zlé vůle a hněvu.
Tito dlouho mrtví hrdinové jsou pouze ozvěnami své bývalé slávy. Jejich přítomnost je velkou záhadou i pro Nozdormu. Již jednou byly tyto stíny uloženy k odpočinku, šílené monstrum blokující vize Nozdorma bude odhaleno v Bronze Dragonshrine. Žádný z Dračích Aspektů nemohl předpovídat, která stvůra by měla takovou moc, aby přerušila pohled pána času… Schopnost k tomu, aby vytvořila novou a nekonečnou dračí letku (Infinite Dragonflight). Pouze poražením záhadného draka, známého jako Murozond, dá obráncům Azerothu příležitost k tomu, aby se vyhnula potenciálnímu výsledku, kterému byly vaše oči svědkem.


Naposledy upravil/a Jerryky 25.09.2011 v 15:52:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Aranis 04.12.2011 19:20

Coxx
To je Tyrande před 10 000 lety něco se odehrává v minulosti, něco v budoucnosti
Ale ona tak vypada i v Citadele

Coxx 01.12.2011 22:05

Aranis
ale tyrande vypada opravdu hrozne :// ta nova podoba se mi k ni nehodi kdyby aspon mela modre vlasy (
To je Tyrande před 10 000 lety něco se odehrává v minulosti, něco v budoucnosti

Aranis 01.12.2011 22:02

ale tyrande vypada opravdu hrozne :// ta nova podoba se mi k ni nehodi kdyby aspon mela modre vlasy (

Mordecay 01.12.2011 21:10

bloodhero22
no Hour of Twilight se odehrala ale ne zrovna tak jak Deathwing ,Old Gods ani Twilight kult ocekavali
Kedy?

bloodhero22 01.12.2011 19:51

Mordecay
+ Baine, sú to ich podoby v budúcnosti (keby nastala Hour of Twilight), ale nijako ich to v prítomnosti neovplyvní.
no Hour of Twilight se odehrala ale ne zrovna tak jak Deathwing ,Old Gods ani Twilight kult ocekavali

Mordecay 01.12.2011 17:41

Aranis
To je opravdi Jaina,,tyrande,sylvanas.... nebo jenom nějaké divné já?,
+ Baine, sú to ich podoby v budúcnosti (keby nastala Hour of Twilight), ale nijako ich to v prítomnosti neovplyvní.

Aranis 01.12.2011 17:37

To je opravdi Jaina,,tyrande,sylvanas.... nebo jenom nějaké divné já?,

Aranis 01.12.2011 17:33

Proč Jaina?? :'(((((

Daralyn 21.09.2011 15:54

bomba - ten zničený dragonblight vypadá božskykdyž jsem viděl zblightovaný Southshore, tak jsem si říkal, kam až to Forsaken dotáhli - ale tohle je ještě temnější a zlověstnějšíjá se teda dost těšíma jinak ten anagram mě takly napadl hned - a už při první instanci v CoT mě napadlo kdo může kromě něj manipulovat s časemteda tohle opravdu strčí ostatní endgame obsahy datadisků do kapsy

Oveckoun 20.09.2011 20:50

Proste Epic Uz jen samotnej napad je genialni ale v akci to bude parada

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet