Event k 10. výročí World of Warcraft prodloužen

Určitě jste už ve hře zaznamenali několik týdnů trvající event k 10. výročí existence World of Warcraft. Tento event, který přinesl mimo jiné battleground Tarren Mill vs. Southshore či možnost zavzpomínat si na staré doby při wipování v Molten Core měl sice skončit už 5. ledna, ale Blizzard se ho rozhodl o týden prodloužit. Event totiž na serverech skončil dříve, než bylo původně oznámeno, a aby to Blizzard hráčům vynahradil, rozhodli se ho prodloužit až do 13. ledna do 10 hodin dopoledne. Máte tedy ještě několik dní, kdy můžete navštívit nesmrtelné Molten Core: 40-man raid, ve kterém však nyní dostanete jediný pořádný loot a to z Ragnarose, ze kterého padá pet Hatespark the Tiny, kosmetický enchant na vaši zbraň Flames of Ragnaros, helma s item levelem 640 a pokud vám nepadnou tyto itemy, avšak skolíte Ragnarose, v poště na vás bude čekat Core Hound Chain, na kterém se budete moct vozit a vozit. Pro ty, kteří ještě tak neudělali, nezapomeňte si z pošty vyzvednout peta Molten Corgi.
Tarren Mill vs. Southshore
VÝROČÍ KONČÍ 13. LEDNA!

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 08.01.2015 18:31

Praotectrekkie
Mám pocit, že ta helma s item levelem 640 dropne z Ragnarose každému podle specializace, ten enchant a pet je ale opravdu otázkou štěstí.
Vskutku je to tak, jak říkáš. Akorát nevím, zda je nutnost to do článku psát V tom případě by se to muselo trochu přepsat.

Praotectrekkie 08.01.2015 13:59

Mám pocit, že ta helma s item levelem 640 dropne z Ragnarose každému podle specializace, ten enchant a pet je ale opravdu otázkou štěstí.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet