Icecrown Citadel Raid Buff

Hráči na oficiálních serverech jistě postřehli, že se jim včera stáhl mini patch. Po vstupu do raidu Icecrown Citadel ovšem přišlo překvapení v podobě buffu, který zvyšuje heal, healing done a damage o 5%. Zároveň se zvýšil počet pokusů na posledním bossovi na 35. Buff lze vypnout u Garroshe nebo Variana. Záleží na tom, za jakou hrajete frakci.
/pic/uploaded/hellscream-buff
Znepokojení ve mě však vyvolává to, že buff je ve hře až ve verzi, kdy zvyšuje staty o 30% a ne o 5%!
Strength of Wrynn (5%) / Hellscream's Warsong (5%)
Nejsem sice kritik změn atd., ale tento buff se mi nezdá. Takhle dali do ruky další argument těm, co pořád řvou, jak je WoW jednoduché. Fajn, 5% by se dalo přežít, ale bojím se toho, že to budou postupně zvyšovat až na oněch 30%. A 30% je už hodně. Ale zatím nebudu propadat panice. Až uvidím v raidu, že mám buff s 30 procenty na sobě, tak potom něco řeknu. Zatím se mi to zdá předčasné. Buff se dá sice vypnout, ale kdo to udělá, že? Většina guild si ho nechá. Pak už se nebudou dělit guildy, které daly LK na normal nebo heroic, ale s buffem nebo bez něj. Citace od Ancilorn (zdroj)
Jak mnozí z vás si možná všimli, Icecrown Citadel raid buffs byl aktivován. Buff zvyšuje healthy, healing done a damage o 5% pro všechny členy raidu. Kromě toho byl počet pokusů na finálním bossovi jednotlivých křídel a Lich Kingovi vymezený pro jednotlivé raidy na Heroic obtížnost navýšen na 35. Tyto buffy -- Strength of Wrynn pro Allianci and Hellscream’s Warsong pro Hordu -- mohou být deaktivovány promluvením s lídrem vaší frakce v Light’s Hammer.
Jak se vy stavíte k této změně? Zdá se Vám spíše pozitivní nebo negativní?

Naposledy upravil/a Novom 04.03.2010 v 14:27:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Skyneo 09.03.2010 21:41

Ako lol ale fakt by som cel vidiet cloveka z hc dung gerom jak ide do ICC...niektory sa vazne stazujete len aby ste sa stazovali.

Holypowers 08.03.2010 17:45

to nimbifer: překpokladam ze mas dost penez a zkušeností na to abys zalozil server na kterem jedou raidy a ze vis kde sehta vannila WoW bez patche 3.0.1

Pexes0 06.03.2010 15:31

jestli to jeste zjednodusi zalozim si server na patch 1.0.0 a budu si tam hrat sam!!!!!!!!

Pexes0 05.03.2010 21:25

Ricko, tvůj pravopis neodpovídá ani žákovi třetí třídy, v některých slovech ti chybí více jak 2 písmena, co to je čárka asi nevíš...mohl bych vědět, kolik ti je, jak dlouho hraješ wowko a jak dlouho na ofi?Víš, ty asi neznáš rozdíl mezi itemem, co se progresuje 3 měsíce a itemem, co máš za z bosse zabitého na druhý pokus...zvlášť když kdejaký noob ho má hned taky...Rozdíl mezi hc a normal verzí itemu nikdo nepozná, páč vypadá úplně stejně, tak proč to vůbec dávat na HM? řekne si většina guild...a kam to vede? lidi neustálá farma začíná nudit a končí, puberťáci u toho nevydrží déle jak půl roku, hc hráči přestanou hrát a zůstanou jen skalní fanoušci...a to bude konec WoW, páš už to nebude 10milionů, ale třeba jen 500 000 hráčů...a to už pro blizz výdělečné nebude...

Thabras 05.03.2010 15:40

Nejsem žádnej HC raider, na ofi jsem tomu moc nedal, a povětšinou jsem hrál na tBC freečkách, nicméně znam rozdíl mezi itemem, kterej mi padne po týdnech raidování, a mezi itemem, kterej během jednoho runu vyrolluje 5 lidí a ještě zbyde. Buff na 30% mi přijde už docela absurdní. Ještě pár minipatchů a bude to jak v Battle for UC

Ellendway 05.03.2010 13:49

jsou dve skupiny lidi..epik hunteri a ti kteri radi progresuji tezke instance

Karen 05.03.2010 13:30

Jo ja osobne bych byl radši za ty tydny progressu ale tu radost když to po ty dlouhy dobe das je neco uplne jinyho než ted si max řekneš hm skoda že mi nepadlo to a to a vubec si neuvedomis že boss ma znamenat neco jinyho než jen truhlicku s lootem (což bohužel ve wotlk byva velmi casto)

Zergons 05.03.2010 11:45

Vy byste chtěli hardcore raidy,kde budete týdny progressovat a nic z toho mít nebudete?Buďte rádi,že se k věcům můžete dostat jednodušeji.Jestli se vám po tom stýská,tak přestaňte s offi a jděte na vanillu.

Zergons 05.03.2010 10:53

Ježiš ja tak miluju lidi typu Ricko. Plnou hubu kecu na jiny a sám ještě pláče proč jen ten profesor na 25ce nejde sundat. No i když podle stylu psani 12-13 emo chlapeček tak co se koneckoncu divim že..

Radiaw 05.03.2010 08:35

Skiller se teď pozná podle achievementu z nějakyho raidu a né podle equipu ... ikdyž nejlepší část T9 a T10 taky neni tak lehke sehnat ..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet