Icecrown Citadel Raid Buff

Hráči na oficiálních serverech jistě postřehli, že se jim včera stáhl mini patch. Po vstupu do raidu Icecrown Citadel ovšem přišlo překvapení v podobě buffu, který zvyšuje heal, healing done a damage o 5%. Zároveň se zvýšil počet pokusů na posledním bossovi na 35. Buff lze vypnout u Garroshe nebo Variana. Záleží na tom, za jakou hrajete frakci.
/pic/uploaded/hellscream-buff
Znepokojení ve mě však vyvolává to, že buff je ve hře až ve verzi, kdy zvyšuje staty o 30% a ne o 5%!
Strength of Wrynn (5%) / Hellscream's Warsong (5%)
Nejsem sice kritik změn atd., ale tento buff se mi nezdá. Takhle dali do ruky další argument těm, co pořád řvou, jak je WoW jednoduché. Fajn, 5% by se dalo přežít, ale bojím se toho, že to budou postupně zvyšovat až na oněch 30%. A 30% je už hodně. Ale zatím nebudu propadat panice. Až uvidím v raidu, že mám buff s 30 procenty na sobě, tak potom něco řeknu. Zatím se mi to zdá předčasné. Buff se dá sice vypnout, ale kdo to udělá, že? Většina guild si ho nechá. Pak už se nebudou dělit guildy, které daly LK na normal nebo heroic, ale s buffem nebo bez něj. Citace od Ancilorn (zdroj)
Jak mnozí z vás si možná všimli, Icecrown Citadel raid buffs byl aktivován. Buff zvyšuje healthy, healing done a damage o 5% pro všechny členy raidu. Kromě toho byl počet pokusů na finálním bossovi jednotlivých křídel a Lich Kingovi vymezený pro jednotlivé raidy na Heroic obtížnost navýšen na 35. Tyto buffy -- Strength of Wrynn pro Allianci and Hellscream’s Warsong pro Hordu -- mohou být deaktivovány promluvením s lídrem vaší frakce v Light’s Hammer.
Jak se vy stavíte k této změně? Zdá se Vám spíše pozitivní nebo negativní?

Naposledy upravil/a Novom 04.03.2010 v 14:27:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 04.03.2010 14:41

mi to přijde ok, ale dal bych ten buff třeba za odměnu, že splníte nějaký Q, nebo tak něco

Badbird 04.03.2010 14:20

jako vzdycky totalni kravina od blizzardu jak uz je to rok zvykem.. nic noveho

Pexes0 04.03.2010 14:12

Ten buff je divny,kdyby aspon ty hrace kteri ho maj daval tech +5% ale treba i daval neco -(treba snizit % na lot urcite veci apod.)

Hanzik 04.03.2010 13:38

s titulom uz beha dost, na desine ho nie je tazke dat, my sme sa snim sice trapili ale dali sme ho a tiez mame titul A reci ohladom toho ze s tym bude behat kazda lamka...co si cakal...LK neni vôbec extrémne ťažký boss, tak či tak by ho za pár týždňov dávalo dosť vela guild. Výzva je skôr heroic, na tom si budeš môcť pozrieť kto má akú guildu, takže ma to nejak moc nestresuje. Ale je pravda, že mohli vymyslieť aspon nejakú penaltu pre hráčov za využívanie toho buffu....

Hanzik 04.03.2010 13:36

nejspis se ten buff bude postupne navysovat a tim padem to zas tak moc neovlivni progress hc guildy, ktery v momente 30% procentniho buffu uz davno budou raidit nekde jinde budou mit gear ilvl 300 a icecrown se proste priblizi lidem, ktery wowko zapnout jednou do tydne na par hodin...co by melo za smysl, kdyby velka cast hry byla pristupna jen lidem co kvuli wowkum zahodi zbytek zivota

Hanzik 04.03.2010 13:33

No, včera bychom bez toho buffu asi nedali Valithriu... moc se mi tenhle buff nezdá. Ale aspoň urychlí souboj s nudnými bossy (Saurfang, Blood Council,...).

Snake Plisken 04.03.2010 13:19

Ale zase na druhou stranu...kolik dnes běhá lidí s titulem Kingslayer? Hodně málo. Pár jich teď přibude s tím buffem, ale pořád jich bude málo. Ale kdyby to dali na těch 30%, tak to už by lidí bylo dost s tím titulem.

Snake Plisken 04.03.2010 13:16

Prijde mi to trochu jako podraz od Blizzu. Kdy tady tydny progressujeme ICC a pak prijde toto a v podstate clovek muze zahodit dobu progressu. S Kingslayerem bude behat kazda lama za chvilku. Tak jako s zmenami u emblemu, tak s timto prislo zase dalsi silene zjednoduseni. Sice se to da vypnout, ale na to se nikdo ptat nebude, jestli jsi to mel zapnute nebo ne. A uz tech 5% je uz docela znat, dle vcerejsi zkusenosti.Doopravdy by mne zajimalo, co je k tomuto vedlo.

Stronghand 04.03.2010 13:01

toto mi už príde až prílíš veľké zjednodušovanie...všetko pre malé deti čo plačú že nevedia Lich Kinga dať...

Javorovej 04.03.2010 12:58

Shit jako, takle to fakt nema smysl hrat , vcera sme to byly tak sme si ho vyply jako takle bude kazdej v dala behat s titulem kingslayer uplne za nic, proste zadara. Nevim je to vysmech doposavad progresujicim guildam

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet