Icecrown Citadel Raid Buff

Hráči na oficiálních serverech jistě postřehli, že se jim včera stáhl mini patch. Po vstupu do raidu Icecrown Citadel ovšem přišlo překvapení v podobě buffu, který zvyšuje heal, healing done a damage o 5%. Zároveň se zvýšil počet pokusů na posledním bossovi na 35. Buff lze vypnout u Garroshe nebo Variana. Záleží na tom, za jakou hrajete frakci.
/pic/uploaded/hellscream-buff
Znepokojení ve mě však vyvolává to, že buff je ve hře až ve verzi, kdy zvyšuje staty o 30% a ne o 5%!
Strength of Wrynn (5%) / Hellscream's Warsong (5%)
Nejsem sice kritik změn atd., ale tento buff se mi nezdá. Takhle dali do ruky další argument těm, co pořád řvou, jak je WoW jednoduché. Fajn, 5% by se dalo přežít, ale bojím se toho, že to budou postupně zvyšovat až na oněch 30%. A 30% je už hodně. Ale zatím nebudu propadat panice. Až uvidím v raidu, že mám buff s 30 procenty na sobě, tak potom něco řeknu. Zatím se mi to zdá předčasné. Buff se dá sice vypnout, ale kdo to udělá, že? Většina guild si ho nechá. Pak už se nebudou dělit guildy, které daly LK na normal nebo heroic, ale s buffem nebo bez něj. Citace od Ancilorn (zdroj)
Jak mnozí z vás si možná všimli, Icecrown Citadel raid buffs byl aktivován. Buff zvyšuje healthy, healing done a damage o 5% pro všechny členy raidu. Kromě toho byl počet pokusů na finálním bossovi jednotlivých křídel a Lich Kingovi vymezený pro jednotlivé raidy na Heroic obtížnost navýšen na 35. Tyto buffy -- Strength of Wrynn pro Allianci and Hellscream’s Warsong pro Hordu -- mohou být deaktivovány promluvením s lídrem vaší frakce v Light’s Hammer.
Jak se vy stavíte k této změně? Zdá se Vám spíše pozitivní nebo negativní?

Naposledy upravil/a Novom 04.03.2010 v 14:27:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Arachnea 05.03.2010 08:28

Ta hra už je takto udělaná, je to proto aby se každý hráč a to i ty méně skill podívali a prožili si ten pocit že jsou součástí raidu a sundají třeba aj s buffem velké bosse o kterých všichni mluví.Osobně to že se každý obleče v HC dungeonech se mi zdálo dost na prd. Ale když si vemu jak snadno jsme si oblékl alta a stal se během několika dní top dps jen díky tomuto šistému tak už nic nenamítám. Hold ta hra je postavená pro všechny a pro ty HC hráče máme mó HC raid. A věřte mi, že ti lidé co nejsou úplně skill achiv z HC LK určitě nedají.

Larenie 05.03.2010 08:14

kazdopadne si myslim ze LK dali aj bez toho buffu co znamena ze sa da dat aj bez neho tak preco tam ten buff davat? bez toho bufu su tie guildy nutene chodit slabsie instancie a mat z nich top EQ co pridava rozmer aj inych instanciam ako je len ICC ... zoberte si ze teraz vybehnete z HC cka a mozte sa pustit do ICC nieje to blbe? preco si mozu teraz hraci dovolit preskocit 3 velke instancie a to naxx UD a TOC?

Niromo 05.03.2010 07:21

jn já nwm proč lidi jako surien furt rozjíždí takovýhle kraviny, když se k tomu lk ještě ani nedostal a stejně ho dalo jen několik stovek guild což jak už tu někdo psal neni ani 1% hráčů

Ricko 05.03.2010 07:15

Suriencz....byl jsi už LK ? jestly ne tk co melete omg ani jeden s vas by ho nesundaly se svou guildou je to pro ty co ho chtej jít a dat ho nejsou všichni co maj nejlepší pvp eq a jestly ti příde wow už moc lehky tk ho nehraj jsi jede s desítek tisicu tkže tvoje strata je nic tkže klik na uninstal a neotravuj život

Suriencz 05.03.2010 06:46

Hm, tak s tím tvým 100% buffem se stane to, co se stalo v Tocku a to, proč nemůžou být úspěšná freečka, kde máš hned všechno...Každý bude mít stejný eq, stejné mounty, stejné achievy...zábava je jedna, ale proč by ten, kdo netuší, jak hrát svou postavu, měl mít stejný ne-li lepší eq než já...Tahle hra začala někde úplně jinde a většina lidí byla spokojená...na TBC jsem žádné stížnosti typu ninja, casual, PUG neslyšel...teď je to snad nejfrekventovanější slovo ve WoW

NULL 05.03.2010 06:23

Je to jen hra. Jsem i pro 100% buff. Proc ne. Vubec me nezajima jestli nekdo baziruje na tom bejt prvni v tom a tom. Pokud se chce predvadet a machrovat tak to muze v RL. :-)

Xemon 05.03.2010 00:14

Chci aby to dali jen ti nejsnaživější

Mechanus 04.03.2010 23:51

Btw a v 25 je 782 guild co ma zabityho prvniho bosse na HC, ikdyby meli 100 raideru, tak je to 78 200 hracu a ted si to dejte do pomeru k tem par milionu co hraje. Prijde vam ze je to tak easy? nebo chcete aby HC sla max 1 guilda?

Mechanus 04.03.2010 23:43

Omg lidi proberte se, proct tu fnukate, ze je to Az budete mit lich kinga na HC dole tak melte neco o tom, jak je to easy. Na vetsine serveru dalo LK na normal jen par guild a jestli jim bude ted vadit, ze je dozenou horsi g v progressu, tak at jim utecou v HC.

Kopytnik 04.03.2010 19:56

Nejlepší je starej dobrej TBC na verzi 2.4.3....)) tam aspoň neni žádnej trapnej buff na +5%DD

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet