Jak začít hrát

  jak začít    guide   

Jak se připojit na Officiální servery

  1. Jděte na stránky battle.net. Pokud již máte jiné zaregistrované jiné blizzard hry a máte již Battle.net account, můžete následující krok přeskočit.
  2. Leží před vámi několik kroků elektronické registrace. Vyberte Vaši zemi, zadejte datum narození, přečtěte si podmínky. Vyplňte požadované údaje (zvolte bezpečné heslo) a pokračujte v registraci.
  3. Klikněte na Shop a poté na ikonku World of Warcraft.
  4. V záložce Recommended for You najděte World of Warcraft: Subscription.
  5. Vyberte si, jestli chcete peníze strhávat z účtu každý měsíc, 3 měsíce či každého půl roku a vyberte preferovanou možnost platby.
  6. Až vám dojde e-mail, Váš herní účet je vytvořený a můžete začít hrát. Díky subscription byste měli mít přístup ke všem datadiskům včetně Legionu.
  7. Vše ohledně platby můžete upravit na battle.net pomocí sekce MANAGE ACCOUNT.
  8. Pokud budete chtít upgradovat váš účet na Battle for Azeroth, v sekci MANAGE ACCOUNT budete mít po příhlášení UPGRADE MY ACCOUNT. Vložíte klíč, který získáte digitálně, pokud si datadisk koupíte přes internet. Pokud si koupíte fyzickou kopii, klíč naleznete někde uvnitř krabice.
  9. Ke hraní doporučujeme stáhnout si Battle.net Battle.net App aplikaci, kterou najdete na pravé straně ve svém menu a pouze kliknete na tlačítko Download Clients.

 

Často kladené otázky

Otázka: Strhává mi to peníze, i když nehraju?
Odpověď: Ano, platí se za celý měsíc, je jedno jestli hrajete týden nebo 30 dní.

Otázka: Můžu nejdřív využít měsíc hraní zdarma a až pak začít platit?
Odpověď: Ano, ale musíte si vytvořit účet alespoň pro hraní na základním WoW a již zadat nějakou platbu.

Otázka: Lze s hraním na určitou dobu přestat?
Odpověď: Ano, pokud přestane platit, váš účet se zmrazí. Účet můžete opět odmrazit platbou. Při delší neaktivitě vám Blizzard navíc občas nabídne například 7 dní hraní zdarma. 

 

Manuál pro začínající hráče i rady pro pokročilé

Úspěšně jste si vytvořili account a nevíte jak dál? Poté si přečtěte tento článek, kde se dozvíte spoustu užitečných informací!


ZOBRAZIT ČLÁNEK


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darktron 01.02.2011 20:19

Supr, dík že mi radíte.

Wrent 01.02.2011 18:34

Darktron
Aha. Až když si to do těch 10 dnů neupgradnu, smažou mi account?
Ne, account zůstane zachován.

Darktron 01.02.2011 18:10

Aha. Až když si to do těch 10 dnů neupgradnu, smažou mi account?

Mordecay 29.01.2011 11:05

Trial si pomocou toho kľúča upgradneš.

Darktron 29.01.2011 10:55

Ahoj, když mám trial account tak když si stáhnu wow tak si už nemusim kupovat cd klíč?

EnforcerTucs 08.12.2010 12:35

Snake Plisken
V počátečních lokacích moc lidí nepotkáš. Jinak je jedno na jaký půjdeš realm. Ale lépe se hraje s nějakým kamarádem, než aby si hrál sám.
No to je trochu ten problém, že v neznám v reálu nikoho, kdo by se WoWku věnoval, proto sem se ptal na ty realmy kde je víc českých hráčů.

Snake Plisken 08.12.2010 08:27

V počátečních lokacích moc lidí nepotkáš. Jinak je jedno na jaký půjdeš realm. Ale lépe se hraje s nějakým kamarádem, než aby si hrál sám.

EnforcerTucs 08.12.2010 06:32

Díky za odpověď ohledně těch realmů. Možná sem se sekl, ale začal sem teda hrát na Drak'Thul (kdesi sem četl že tam je nejvíce českých hráčů) a potkával sem tak max NPC Když sem hrál přes trial tak sem potkával stovky hráčů.. Tak jestli může někdo poradit jestli tam teda zůstat nebo mám zvolit jiný server .. případně který. Opět předem děkuji za odpověď

Taury 28.10.2010 12:35

Tak jsem to skoušel a pořád nic.

Wrent 28.10.2010 12:15

Taury
Čau, nainstaloval jsem si World of warcraft a nevim jak dál, nej de mi spustit.Skáče mi tam pořád :Launcher requires write permission to the World of Warcraft Registry key to successfully locate and run the game. Please enable write access to the Registry key using an administrator account.A znamená to:Launcher vyžaduje oprávnění k zápisu do World of Warcraft klíče registru úspěšně najít a spustit hru. Povolte prosím napište přístup ke klíčovým registru pomocí účtu správce.Nevim si s tim rady porat te pls
Musíš hru spustit jako správce (Prvé kliknutí, spustit jako správce). Případně se musíš přihlásit jako správce počítače. Kdyby ani tohle nepomohlo, zkus jít do Program Files (nebo tam, kam jsi nainstaloval hru), najdi složku World of Warcraft a spusť soubor WoW.exe

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet