Jak začít hrát

  jak začít    guide   

Jak se připojit na Officiální servery

  1. Jděte na stránky battle.net. Pokud již máte jiné zaregistrované jiné blizzard hry a máte již Battle.net account, můžete následující krok přeskočit.
  2. Leží před vámi několik kroků elektronické registrace. Vyberte Vaši zemi, zadejte datum narození, přečtěte si podmínky. Vyplňte požadované údaje (zvolte bezpečné heslo) a pokračujte v registraci.
  3. Klikněte na Shop a poté na ikonku World of Warcraft.
  4. V záložce Recommended for You najděte World of Warcraft: Subscription.
  5. Vyberte si, jestli chcete peníze strhávat z účtu každý měsíc, 3 měsíce či každého půl roku a vyberte preferovanou možnost platby.
  6. Až vám dojde e-mail, Váš herní účet je vytvořený a můžete začít hrát. Díky subscription byste měli mít přístup ke všem datadiskům včetně Legionu.
  7. Vše ohledně platby můžete upravit na battle.net pomocí sekce MANAGE ACCOUNT.
  8. Pokud budete chtít upgradovat váš účet na Battle for Azeroth, v sekci MANAGE ACCOUNT budete mít po příhlášení UPGRADE MY ACCOUNT. Vložíte klíč, který získáte digitálně, pokud si datadisk koupíte přes internet. Pokud si koupíte fyzickou kopii, klíč naleznete někde uvnitř krabice.
  9. Ke hraní doporučujeme stáhnout si Battle.net Battle.net App aplikaci, kterou najdete na pravé straně ve svém menu a pouze kliknete na tlačítko Download Clients.

 

Často kladené otázky

Otázka: Strhává mi to peníze, i když nehraju?
Odpověď: Ano, platí se za celý měsíc, je jedno jestli hrajete týden nebo 30 dní.

Otázka: Můžu nejdřív využít měsíc hraní zdarma a až pak začít platit?
Odpověď: Ano, ale musíte si vytvořit účet alespoň pro hraní na základním WoW a již zadat nějakou platbu.

Otázka: Lze s hraním na určitou dobu přestat?
Odpověď: Ano, pokud přestane platit, váš účet se zmrazí. Účet můžete opět odmrazit platbou. Při delší neaktivitě vám Blizzard navíc občas nabídne například 7 dní hraní zdarma. 

 

Manuál pro začínající hráče i rady pro pokročilé

Úspěšně jste si vytvořili account a nevíte jak dál? Poté si přečtěte tento článek, kde se dozvíte spoustu užitečných informací!


ZOBRAZIT ČLÁNEK


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mordecay 26.04.2011 16:36

Na samotné hranie ti postačí kľúč od základu, ďalšie kľúče ti otvoria ich obsah ( tBC: Outland + Belfovia a Draenei; WotLK: DK a Northrend; Cata: nové zóny + worgen a goblin).

HadesIII 26.04.2011 16:16

Prosím vás. Zajímalo by mě, jestli na hraní na oficiálním serveru musím mít klíče všech her (základ, tBC, WotLK a Cata) nebo zda stačí jen klíč na Cataclysm. Předem díky za odpověď.

Wrent 12.04.2011 23:37

v podstatě je to jedno, downloader si pak stejně sám stáhne potřebné patche

Axen 12.04.2011 12:29

Musim mit wow stazene z ofi stranek nebo je to jedno?

tajan12 13.02.2011 00:57

nevis jak se prihlasit mne to nejde

Wrent 07.02.2011 20:03

Stačí stáhnout a klíče od všech předchozích datadisků a pak si to stáhnout... ty se dají koupit i online.

mesihash 07.02.2011 06:52

ok dik moc za rady

Mordecay 06.02.2011 20:20

mesihash
mam dotaz, staci si stahnout z offiko stranek pres downloader cata a po zaplaceni normalne se vseim vsudy hrat, nebo musim koupit krabicovy verze i vsech predchozich wowek? predem dik za odpoved
Potrebuješ CD-Key z obalu, takže potrebuješ to kúpiť. Ale sú obchody, kde ti pošlú iba ten key, no o tom ja nič neviem... myslím, že niekde na fóre sa to riešilo. Alebo čakaj na odpoveď niekoho kompetentnejšieho.

Dremoran 06.02.2011 19:54

stačí mít klíče a stáhnout si klienta od blizzardu. Navíc, pokud nepotřebuješ zrovna hrát za goblina či worgena (a belfa/dreneie), tak ti stačí základní wow do šedesátky. Ale nedoporučuji to, protože pak u některých nových questů můžeš narazit na chybějící textury game objectů

mesihash 06.02.2011 18:36

mam dotaz, staci si stahnout z offiko stranek pres downloader cata a po zaplaceni normalne se vseim vsudy hrat, nebo musim koupit krabicovy verze i vsech predchozich wowek? predem dik za odpoved

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet