První zmínky o Free to Play modelu

http://media.wowfan.cz/Blizzshop/IngameShop/freetoplay_1_logo
Mluví se o tom dlouho, ale jaká je to pravda? Kdy bude World of Warcraft Free to Play? Mnozí předpovídali tento platební model na začátku WotLK, někdo později. Jedno je jisté. World of Warcraft zatím nemá důvod na Free to Play přecházet. Tedy alespoň ne na západě. Co ovšem Blizzard chystá je takzvaný in-game shop, který může mnoho z vás znát z jiných her. V podstatě se jedná o obchod, ve kterém si budou hráči moci zakoupit mounty, pety, nově helmy pro Transmogrifikaci a možná něco dalšího. Před nějakou dobou se u nás na webu objevila zmínka o předmětu, který zvedá získané zkušenosti ze zabíjení a úkolů o 100%. Jedná se o předmět Enduring Elixir of Wisdom, který je označen jako Binds to Battle.net account. Dle všeho by se mělo jednat o první test, co hráči snesou a to hlavně v Asii, kde má Blizzard problém držet populaci. Před pár lety byly v Asii rozděleny raidy a jak 10 man, tak 25 man dostal svůj raid lock. Nyní přichází Enduring Elixir of Wisdom.
http://media.wowfan.cz/Blizzshop/IngameShop/freetoplay_2
Západní herní komunitu může ovšem zajímat něco jiného. Do herního vybavení se přidá trojice nových helem, které budou sloužit pouze jako vizuální doplněk.
Dále se nám také povedlo ze souborů dostat i vzhled nového herního obchodu. Dle všeho to vypadá, že bude mít podobné okno jako například talenty. Vezměte prosím na vědomí, že se jedná pouze o obrázky nacházející se v souborech a nemusí se ve hře vůbec objevit.
popis obrazku


Naposledy upravil/a Aristo 18.07.2013 v 08:39:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DaveL 20.07.2013 16:28

Honza4545
To už je na kvalitních free serverech minulost.
Sakra, teď mě bude bolet bránice až do konce týdne...Kvalitní free server to je opravdu nejlepší fór co jsem kdy slyšel.. Válíš..

DaveL 20.07.2013 16:27

Honza4545
...
Výtečně, a tady je to o čem jsem mluvil pár stran zpátky. 90% eh? tohle je sotva 30..

Honza4545 20.07.2013 15:30

Esperanta
Já si pamatuji na tu dobu, jak v Acherusu nešly teleporty mezi patry a tak byly z balkónu do balkónu po cestě židličky, na které se muselo klikat...
To už je na kvalitních free serverech minulost.

Honza4545 20.07.2013 15:25

DaveL
...
Když to chceš takhle.Server: Twinstar Příklad: Icecrown CitadelMarrowgar - Funguje jak máDeathwhisper - Funguje jak máGunship - Občas Saurfang nezautočí na vybíhajíví mobky z portalu a tak se musí natáhnout k němu, po ressnutí a vrácení se zpět do instance zmizí gunship s kterou jste přistáli před deathbringerem.Deathbringer - funguje jak má.

Metiu 20.07.2013 15:03

Ellendway
Jenže já nikdy podobný argument neřekl a nenapsal. Nikdy jsem v diskuzi nenapadl komunitu...
to som ani nenapisal ale tvoj komentar bol najvhodnejsi na reagovanie ale ak sa dobre pozries niekolky dalsi na zaciatku hned zacali nadavat na komunitu aky by bol priliv odpadu akonahle by sa hra spristupnila bez mesacnych poplatkov no to si asi neuvedomuju ze na plnu verziu by si museli kupit batleches a expanzie za vyse 30 eur a pochybujem ze by to ktosi minul len aby skodoradostne kazil druhym hru

Ellendway 20.07.2013 14:45

kanoe22
Ano, emulatory su open source, ale kazdy server ktory pouziva niektory z verejnych emulatorov, kazdu upravu ktoru si spravia si nechaju sami pre seba, takze na tom co mozes stiahnut z netu pracuje omnoho menej ludi. Ohladom free devov kolko za to presne dostavaju neviem, ale silne pochybujem ze z toho uzivia seba prip. rodinu.
Hele například takovej Twi**** je vedenej jako živnost, takže peníze z toho bude mít myslím si docela slušné. Já samozřejmě vím, že si to lidi na free serverech upravují, ale taky za to mají určitě solidní odměny a pokud ne, tak je to super věc do životopisu Takže z toho těží tak i tak.

kanoe22 20.07.2013 14:39

Ellendway
Teď je otázka, kolik free serverů si vytvořilo svůj vlastní emulátor, na kterém jim server jede. Dle mých informací je například MaNGOS, resp. Trinity Core, které se dneska hodně používá open source a pracuje na něm hodně lidí. Opravdu si myslíš, že má Blizzard stovku vývojářů, kteří vytváří engine? A upřímně, ruku na srdce... opravdu si myslíš, že vývojáři na free serverech mají málo peněz?
Ano, emulatory su open source, ale kazdy server ktory pouziva niektory z verejnych emulatorov, kazdu upravu ktoru si spravia si nechaju sami pre seba, takze na tom co mozes stiahnut z netu pracuje omnoho menej ludi. Ohladom free devov kolko za to presne dostavaju neviem, ale silne pochybujem ze z toho uzivia seba prip. rodinu.

milanko 20.07.2013 14:35

Ellendway
Na trial nepotřebuješ žádné datadisky... stačí Ti stáhnout WoWko, které je dostupné na Battle.netu.V této diskuzi jsem nesmazal žádný svůj komentář. Všechny mé komentáře tady zůstaly, takže nevím, o čem to mluvíš. V mém komentáři, milý zlatý Milanko je stále napsáno:Můžeš si psát co chceš, ale dokud nepochopíš, že nenadávám na komunitu, odmítám se bavit s někým, kdo se snaží být v životě mágem Mimochodem, proč si své články smazal? Byly opravdu kvalitní
Nezmazal si ho ty nekontrolujem nicky ale bolo to tam písane zreteľne ty si slovo odpad len napodobil.Okrem toho to keď si bol na koňi na uražani free serverov je jedno, ale povec mi ty chceš tvrdiť že free servery zarábaju desiatky tisíc a oproti blizzu je to strašná krivda že?Ale ono je to inak vetšina tých free serverov nevzniklo kvôli zárobku ale práve kvôli komunite ktorá sa chcela baviť možno tebe príde nudné hneď byť 90 level instant inému príde nudné robiť dookola tie isté q bčka a raidy niekomu zas strielačka niekomu pretekať s kárami je to tvoj subjektívny názor.Ty proste tvrdíš že blizz je zadĺženy kvôli freečkarom a všetko skôr je lepšie uvedomiť si že to práve blizz dáva z jedného hráča z tej sumy 4 eur na jej chod ale už no.

Esperanta 20.07.2013 12:55

Bellatrix
Jak na jakých, no. Holt si Blizzard na ty, kdo na tom moc rejžujou, potom občas taky došlápne.
RP server jako je ten váš je trochu něco jiného než ostatní free servery, co se týče hraní. Ty do téhle kategorie prakticky ani neřadím. Alespoň můj názor.

Bellatrix 20.07.2013 12:27

Ellendway
...A upřímně, ruku na srdce... opravdu si myslíš, že vývojáři na free serverech mají málo peněz?
Jak na jakých, no. Holt si Blizzard na ty, kdo na tom moc rejžujou, potom občas taky došlápne.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet