Welcome Back, aneb výhodné akce a slevy

  Blizzard    Slevy    Game Time   

Naši kalifornští patroni čas od času podnikají šlechetné kroky ke zlepšení vztahů s komunitou. Všichni jistě víme, že se většinou nejde zavděčit úplně všem a obzvláště ne WoW komunitě. Existují ale strategie, kdy to možné je, a to zacílením na naši přednost, která však může občas být naší slabostí - peněženka.

 

Blizzard se rozhodl, že do 24. června zpřístupní WoW se všemi svými aspekty široké komunitě zadarmo. Ačkoli se de facto jedná o lákadlo na tu část komunity, která již přestala hrát, může tuto akci využít kdokoli. Vše je ale závislé na zakoupeném datadisku. Pokud nemáte zakoupený Legion / předobjednaný BfA, bude vám nabídnuta možnost pro Warlords of Draenor. V normálním případě se jedná pouze o dočasnou f2p (free to play) událost se vším všudy do výše uvedeného data i bez aktivní subscription.

 

Aby toho však nebylo málo, služby týkajících se postav se také nyní dočasné nabízejí 25% slevu. Trvání této slevové akce je stejné - tuto možnost můžete tedy také využít maximálně do 24. června. Zahrnuje to například:

  • Realm transfer
  • Změnu rasy
  • Změnu frakce
  • Změnu jména

 

Rozhodně se jedná o přívětivou letní akci, vezmeme-li v potaz i skutečnost, že někteří z vás disponují také Steam účtem, kde se také objevily mimořádné slevy. Nyní je skvělá možnost vše skloubit, avšak pokud jste zapřísáhlí šetřilové, snažte se slevovému šílenství až tak nepodlehnout. Všichni to jistě známe. Obzvláště já (n-e-s-m-í-m  u-t-r-á-c-e-t).

 

Rozhodnete se využít těchto slev?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

AnIxE 25.06.2018 10:23

Wowko mám zdarma ještě dnes a to je 25.6

degenwow 23.06.2018 11:13

Já ani ne, mě přijde subscription i cena za WoW přiměřená a neni pro mě nějak důvod využívat těchle slev, když už je to vlastne fajn ty ceny aktuálny bez FOR SALE labelů.

Esperanta 23.06.2018 15:57

Taky si myslím, Vždyť já to mám do 300,-. Za to, jakou mají podporu a starají se o to, je to přiměřené. Vždycky když píšu na Blizzard support, tak je to excelentní servis. Nedávno mě kontaktovali asi do 5 minut telefonicky, pak do minuty na chatu a okamžitě vyřešeno. Mohlo by to být levnější ale to by ten support vypadal úplně jinak.

barrny 22.06.2018 17:44

Panečku 2 dny zdarma, tak to se bliz rozdal, to si snad ani nezasloužíme u hry kde je třeba hrát od nevidím do nevidím

Martinique301 22.06.2018 11:26

No, parada, aspon mozem urobit transfer na iny realm

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet