WoW Classic – Ahn'Qiraj pod 30 minut

  ahn'qiraj    rekord    classic   

Raidy Blackwing Lair, Onyxia i Molten Core byly svědky mnoha rekordů v rychlosti vyčištění a bylo by hodně zvláštní, kdyby Ahn'Qiraj zůstal bez rekordu. Podobná myšlenka se zřejmě urodila v guildě Salad Bakers (Gehennas, EU). Pod stolovými horami, na kterých vyrostlo taurenské hlavní město, zrovna rozbili své stany kolotočáři z Darkmoon Faire, což je pro rychlostní rekordy poměrně důležité kvůli buffu k damage. Byla by ostuda tuto příležitost nevyužít. Jak to dopadlo? Saláti ve složení 22 warriorů, 3 roguny, 3 mágové, 2 warloci, 1 hunter, 5 priestů, 3 paladini a 1 Resto druid pokořili magickou hranici 30 minut a konečným časem 29 minut a 37 sekund se zařadili na první místo pomyslného žebříčku (log zde). Druzí v pořadí, guilda Progress, mají čas 31 minut a 7 sekund.

Záznam, ve kterém se raid pohybuje jako jeden muž, je skvělá podívaná.

 

 

Jelikož do středečního resetu zbývá ještě několik dní, je možné, že se někdo pokusí Salad Bakers sesadit. Nebo ne? Padne magická hranice 25 minut? Na co byste si vsadili vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

P3Kra4 14.10.2020 14:08

Nemohu to prirovnat k nicemu jinemu nezli k zaplave mravencu. Proste se jenom vali a na co narazi to znicej.

kritik 12.10.2020 19:26

Mě by jen zajímalo co budou všichni tyhle waři a magové dělat v TBC (pokud teda nějaký bude). Nejen že se sníží velikost raidu ze 40m na 25m, ale hlavně op budou úplně jiná classy. Co si pomatuju ze Sunwellu tak dps topovali huntři, roguny s glaivama a loci (u těch hlavně díky aoe). Mage se bral do raidu 1, občas na nějakýho bosse víc a u dps warru to bylo podobný. Tak tahle armáda waru a magu bud skončí úplně a nebo ty lidi budou muset hrát něco jinýho, zústat v classicu a honit rekordy asi nikoho nebude bavit donekonečna ..

Walther 12.10.2020 21:57

Ti lidé, co za ty warriory a mágy hrajou, budou dělat naprosto to samé. Budou lámat rekordy a bude jim naprosto jedno za kterou classu.

matjee 13.10.2020 13:08

@Walther Temer vsichni v guilde maji vice nez jeden lvl 60 char, casto i vice nez 2 ci 3 se kterymi behaji split runy / alt runy / guildou poradane pug runy. Takze si myslim, ze vsichni kdo budou chtit (minimalne tady v SB), budou mit svuj zvoleny char do TBC nejen dolvl ale i casto nagearovany. A u ostatnich (nejen) top guild, to bude podobne...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet