Akční ceny na Xzone!

/pic/uploaded/xzoneslevy
Takhle levné World of Warcraft produkty na Xzone.cz ještě nebyly! Tento český internetový obchod, který každý fanoušek počítačových her určitě zná, spustil akci na World of Warcraft produkty, jež nyní pořídíte za bezkonkurenční ceny a která podle známých informací poběží nejméně do 1. června! Komplet World of Warcraft se všemi datadisky můžete sehnat již za necelých 1500Kč, navíc jde o krabicové verze, takže vám spolu s klíčem a cédéčky přijde i pěkná krabice, kterou si můžete vystavit třeba na poličku. Ve slevě je i karta na 60 dní, kterou pořídíte za necelých 600Kč. Pokud plánujete začít s hraním na oficiálních serverech, chcete založit druhý account nebo jen chcete nakoupit další hrací čas, je čas právě teď.
>>Vybírejte na Xzone.cz<<

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 26.04.2011 20:16

je to přesně jak říkáš ... Nejdřív můžeš využít trial, upgradneš a pak díky vanille dostaneš měsíc zdarma (ale musíš už zadat metodu placení)

Elekk 26.04.2011 20:09

Když to koupím tak budu mít 1 měsíc zdarma díky vanile?Ještě jeden dotaz: Když bych začal hrát tak můžu prvně využít trial verzi a těsně před vypršením trialu dám upgrade účtu a pokračuju jedním měsícem hraní zdarma? kdyžtak díky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet