Den poté

/pic/uploaded/april

Apríl od WoWfan.cz

Nejen počasí si z nás dnes dělá srandu (tady na Vysočině zrovna sněží). Aprílové žertíky si totiž nenechalo ujít hned několik WoW webů, našeho nevyjímaje.
Česká podpora WoW nebude, šlo o aprílový žert
Stejně jako loni u Svateb a sexu ve WoW spousta z vás okamžitě poznala, že jde o pouhý žert, ale stejně tak se veliké množství lidí nachytalo. Jen doufám, že nejste moc zklamáni. Přece jen stále můžete doufat, že i na náš jazyk někdy dojde. Jen pro pořádek, tento vtípek je z hlav našeho týmu, nejde o žádný oficiální apríl. Pozornější z vás si také určitě všimli, že logo a nadpisy v menu byly převrácené.

Apríl od Blizzardu

Blizzard jako obvykle přinesl spoustů menších i větších žertíků. Prvním z nich je jakési Equipment Potency Equivalence Number. "Nová funkce" je nejspíš inspirovaná hned několika věcmi. Lidé si dost často s novými a novými patchi a datadisky stále stěžují, že jakmile získají nějaký gear, brzo ho stejně mění za další. Díky Equipment Potency budete nad hlavou nyní mít jakýsi sloupec, který se bude zvětšovat s tím, jak budete lootovat předměty. Zde je doufám jasné, čím se Blizzard inspiroval u soutěživosti: Hráči se budou snažit dosáhnout co největšího sloupku a budou porovnávat délky svých sloupků. Navíc sloupky rozdělí hráče na jakési kasty. Ty s malými sloupky nebudou moci jakkoli kontaktovat hráče s dlouhými a když dosáhnete nejdelšího sloupku na serveru, budete vlastně úplně sami. Nejlépe uděláte, když se podívate na originální článek, moje vysvětlení je možná trochu krkolomné. ;-)
/pic/uploaded/ass4_small /pic/uploaded/potency
Neural Interface Druhým World of Warcraft Blizzard žertem jsou speciální brýle, které vás přenesou do virtuální reality. "Prodávají" se na Blizzard Store za 15000$ a jsou momentálně vyprodány. Brýle nesou název Battle.net Neural Interface a pokud s nimi budete hrát, užijete si World of Warcraft mnohem víc. Poznejte pohledy, vůně a chutě Azerothu! Brýle se při prvním použití adaptují na váš mozek a trvale se s vámi spojí. Blizzard Entertainment nenese žádnou zodpovědnost za trvalé poškození funkcí mozku. Blizzard přišel ještě s dalšími menšími věcmi:
  • Battle.net Matchmaking - Najděte někoho, s kým budete ničit nooby! - Tato funkce by vám měla najít ideálního partnera pro činnost, kterou si vyberete. Podle všeho však výběr nikdy neskončí a aplikace vás bude pouze zásobovat vtipnými hláškami.
  • 2010 mobile preview - Hry na mobilní telefony z dílny Blizzardu
  • Diablo III - X-treme Gamer Blanket - Bývá vám někdy při hraní her zima? To už je minulost! Blizzard přináší dvě speciální deky s rukávy a to hned v modré nebo v hnědé barvě. Pokud si však objednáte oba dva župany, získate úplně zdarma Diablo III polštář!
  • Na armory bylo taky několik "vychytávek" - Všechny charaktery byly zobrazovány jako modely tuskarrů a ve statistikách bylo místo "looted" slovo "ninjaed".
Jestliže projevíte zájem, možná pro vás některý z aprílů kompletně přeložíme.

Ostatní Apríly (opravdu?)

V současnosti nejlepší guilda světa Paragon a 10. guilda světa Premonition oznámily, že na Cataclysm se spojí do jedné guildy se jménem Paramotion na US serveru Sentinels. Paragon tak prý činí, protože v ICC jim unikly first world killy bossů, které se podařilo zabít na US serverech ještě před vydáním patche 3.3 v Evropě. Otázkou zůstává, zda jde o aprílový žert nebo ne. Na webové stránce Premonition byla zpráva uveřejněna již 31. března, u Paragonu však 1.4. dvě minuty po půlnoci. Věta "Od teď raidujeme bez lagů na serveru Sentinels" může trochu parafrázovat Ensidii a tím také naznačovat, že jde o apríl. Počkáme si na vyjádření guild. EDIT by Snake Plisken (12:00): Tak i v případě Paragonu a Premonitionu jde opravdu o Apríl. Je to již oficiálně potvrzeno. Jen tak mimochodem, tohle je v pořadí již 1000. novinka na tomto webu!

Naposledy upravil/a Wrent 11.12.2010 v 17:06:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 02.04.2010 13:48

Česká Republika a Slovinsko jsou nejvyspělejší postkomunistické země,s úrovní života jsme nad Řeckem a na podobné úrovni jako Portugalsko...Z obecného hlediska jsme vyspělé státy,takže rozhodně to tady bude hrát více lidí než někde třeba v Indii,kde je vzácnost mít počítač a internet...

Snake Plisken 02.04.2010 13:44

O vyspelosti ceskej republiky si nedovolim povedat nic kedze o tom moc neviem ale slovensko by som URCITE za vyspelejsiu zem nepokladal ani teraz a ani o 20 rokov.

Suriencz 02.04.2010 13:37

Jsme sice mrňaví a máme málo obyvatel,ale ty mi cceš říct,že bys to radši přeložil třeba do jazyka nějaké africké země,protože jich je 50 M?To přece není jen o obyvatelích,ale i o vyspělosti země...Myslím si tedy,že ČR a SR budou kandidáti na další verzi...

Wada 02.04.2010 13:24

A že bych tu českou verzi bral, jenomže kdo a proč by dělal českou, případně československou verzi když jsme tak mrňaví co ?

Snake Plisken 02.04.2010 12:59

Blizzard spíš měl udělat novinku, o který by si lidi mysleli, že je dobrá, ale že je to apríl. A nakonec by to byla pravda.

Snake Plisken 02.04.2010 12:46

Nejsi. Statisticky musí existovat ještě pár takových jedinců. Ale moc jich není.

Wowartic 02.04.2010 12:32

Som jediny komu tohle vsetko pride chore a trapne?

Wowartic 02.04.2010 11:39

Tie prevrátené nápisi boli aj na wowwiki a ešte jednej wow stránke, tak som myslel, že môj starý notebook už doťahal

Wowartic 02.04.2010 11:26

Kdo by chtěl,může překládat na wowprelad.zdechov.netJe přeloženo 27 % Wowka,tak kdyby to bylo třeba 60-80 %,tak by třeba Blizz ocenil snahu a udělal oficiální verzi

Wowartic 02.04.2010 11:13

WoWHead.com bol vcera TacoHead.commimochodom o tomto neviete nic?http://mmohut.com/news/exclusive-world-of-warcraft-to-go-free-to-play

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet