Den poté

/pic/uploaded/april

Apríl od WoWfan.cz

Nejen počasí si z nás dnes dělá srandu (tady na Vysočině zrovna sněží). Aprílové žertíky si totiž nenechalo ujít hned několik WoW webů, našeho nevyjímaje.
Česká podpora WoW nebude, šlo o aprílový žert
Stejně jako loni u Svateb a sexu ve WoW spousta z vás okamžitě poznala, že jde o pouhý žert, ale stejně tak se veliké množství lidí nachytalo. Jen doufám, že nejste moc zklamáni. Přece jen stále můžete doufat, že i na náš jazyk někdy dojde. Jen pro pořádek, tento vtípek je z hlav našeho týmu, nejde o žádný oficiální apríl. Pozornější z vás si také určitě všimli, že logo a nadpisy v menu byly převrácené.

Apríl od Blizzardu

Blizzard jako obvykle přinesl spoustů menších i větších žertíků. Prvním z nich je jakési Equipment Potency Equivalence Number. "Nová funkce" je nejspíš inspirovaná hned několika věcmi. Lidé si dost často s novými a novými patchi a datadisky stále stěžují, že jakmile získají nějaký gear, brzo ho stejně mění za další. Díky Equipment Potency budete nad hlavou nyní mít jakýsi sloupec, který se bude zvětšovat s tím, jak budete lootovat předměty. Zde je doufám jasné, čím se Blizzard inspiroval u soutěživosti: Hráči se budou snažit dosáhnout co největšího sloupku a budou porovnávat délky svých sloupků. Navíc sloupky rozdělí hráče na jakési kasty. Ty s malými sloupky nebudou moci jakkoli kontaktovat hráče s dlouhými a když dosáhnete nejdelšího sloupku na serveru, budete vlastně úplně sami. Nejlépe uděláte, když se podívate na originální článek, moje vysvětlení je možná trochu krkolomné. ;-)
/pic/uploaded/ass4_small /pic/uploaded/potency
Neural Interface Druhým World of Warcraft Blizzard žertem jsou speciální brýle, které vás přenesou do virtuální reality. "Prodávají" se na Blizzard Store za 15000$ a jsou momentálně vyprodány. Brýle nesou název Battle.net Neural Interface a pokud s nimi budete hrát, užijete si World of Warcraft mnohem víc. Poznejte pohledy, vůně a chutě Azerothu! Brýle se při prvním použití adaptují na váš mozek a trvale se s vámi spojí. Blizzard Entertainment nenese žádnou zodpovědnost za trvalé poškození funkcí mozku. Blizzard přišel ještě s dalšími menšími věcmi:
  • Battle.net Matchmaking - Najděte někoho, s kým budete ničit nooby! - Tato funkce by vám měla najít ideálního partnera pro činnost, kterou si vyberete. Podle všeho však výběr nikdy neskončí a aplikace vás bude pouze zásobovat vtipnými hláškami.
  • 2010 mobile preview - Hry na mobilní telefony z dílny Blizzardu
  • Diablo III - X-treme Gamer Blanket - Bývá vám někdy při hraní her zima? To už je minulost! Blizzard přináší dvě speciální deky s rukávy a to hned v modré nebo v hnědé barvě. Pokud si však objednáte oba dva župany, získate úplně zdarma Diablo III polštář!
  • Na armory bylo taky několik "vychytávek" - Všechny charaktery byly zobrazovány jako modely tuskarrů a ve statistikách bylo místo "looted" slovo "ninjaed".
Jestliže projevíte zájem, možná pro vás některý z aprílů kompletně přeložíme.

Ostatní Apríly (opravdu?)

V současnosti nejlepší guilda světa Paragon a 10. guilda světa Premonition oznámily, že na Cataclysm se spojí do jedné guildy se jménem Paramotion na US serveru Sentinels. Paragon tak prý činí, protože v ICC jim unikly first world killy bossů, které se podařilo zabít na US serverech ještě před vydáním patche 3.3 v Evropě. Otázkou zůstává, zda jde o aprílový žert nebo ne. Na webové stránce Premonition byla zpráva uveřejněna již 31. března, u Paragonu však 1.4. dvě minuty po půlnoci. Věta "Od teď raidujeme bez lagů na serveru Sentinels" může trochu parafrázovat Ensidii a tím také naznačovat, že jde o apríl. Počkáme si na vyjádření guild. EDIT by Snake Plisken (12:00): Tak i v případě Paragonu a Premonitionu jde opravdu o Apríl. Je to již oficiálně potvrzeno. Jen tak mimochodem, tohle je v pořadí již 1000. novinka na tomto webu!

Naposledy upravil/a Wrent 11.12.2010 v 17:06:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wowartic 02.04.2010 10:52

s tou češtinou to bylo povedený na to jsem skočil aj já

Wowartic 02.04.2010 10:51

Tak co se týče Paramotion tak na Paragon webu je již HAPPY APRIL FOOLS\'! . Takže tohle taky nehrozí A ten překlad, no na zdechov je rozjetej a tak, že se překládá denně. Ale problém je, že to dělá několik lidí a každej bude má rozdílnou stylistiku, vlastní překlady atd. Takže ta čeština bude stejně stát zaprd si myslim.

Horde 02.04.2010 10:21

tak toto vyslo ako webu tak aj blizzu len skurat som nebolani na armory ani ne webe blizzu ale stou podporou poklona nato ste ma nachitali

Horde 02.04.2010 09:53

Na tom wowarmory boli este vsetke profesie premenovane na Fishing

Horde 02.04.2010 09:52

Snow: vis... lokalizovat hru chce bud nadsence co to delaj zadarmo... nebo penize, kterejma zaplatis profesionaly co to udelaj... kdyz do toho nacpes penize, delas to proto, ze se ti to nejakym zpusobem alespon vrati... nebo ze jde o prestiz (viz NHL... po tom co jsme neco vyhrali bylo lokalizovany to dalsi do CZ)tady neni sance, ze by slo o prestiz, ani ze by se naklady vratily, natoz aby to neco vydelalo... bohuzel

Wada 02.04.2010 09:13

to tady vcera taky

Wada 02.04.2010 08:46

A na Wowwiki byl taky apríl,všechny obrázky byli vzhůru nohama

Wada 02.04.2010 07:52

Nema cenu.Blizz by to ignoroal..Nemluve o tom, ze nejaky pokus o preklad wow do CZ uz je.Tusim, ze zdechov nebo tak, ale moc nadeji tomu nedavam.Nejsou za to placeni, takze je tohho do prace moc nezene..

Wada 02.04.2010 07:48

Tak sepiste nekdo petici za ceskou podporu a kdyz vas bude opravdu hodne tak to poslete blizzu

Wada 02.04.2010 07:22

Ehm, v hl. jazycích to uz je, takze nevidim duvod proc by to do cestiny hodit nemohli..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet