PragoFFest 2017

  pragoffest    festival   

 

Pokud nemáte tento víkend co dělat a pobýváte zároveň v matičce Praze (nebo jste ochotní tam dorazit), můžete zvážit návštěvu PragoFFestu. Kdo s tímto festivalem fantastiky neměl zatím tu čest, pak vězte, že jde o menší, pražskou verzi Festivalu fantazie. I zde si každý fanoušek fantasy, sci-fi, hororu, filmů, seriálů, počítačových i deskových her, komiksů, cosplayování a všeho podobného přijde na své.

 

PragoFFest trvá od 2. do 5. února 2017 a najdete jej na adrese Kupeckého 576, Praha 11. Bližší informace ohledně konání, ceny vstupného, programu a podobně najdete zde.

 

A proč vás o tom informuje právě WoWfan? Protože i zde, stejně jako na Festivalu fantazie, se objeví pár přednášek našich redaktorů. Jmenovitě si můžete přijít pobesedovat o datadisku Legion a budoucnosti WoW (pátek 16:00), poslechnout přednášku o magii a náboženství ve světě WoW (sobota 13:00), o WoW Kronice (sobota 18:00) nebo o smrťácích v Blizzard hrách (sobota 21:00).
Program GameLine, v rámci níž naleznete tyto i další přednášky o všech možných hrách, najdete zde.

 

Tak co, uvidíme se na PragoFFestu s někým z vás?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Praotectrekkie 02.02.2017 08:49

Už jsem koukal na celkový program, kdy se mi podaří ze startrekové linie aspoň párkrát odskočit si i na WoWko, tak aspoň u některých se mi to povede.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet