Rozhovor s Athenem,

Že nevíte kdo je Athene? Vždyť je to přece ten nejlepší paladin na světě! Alespoň on sám to tvrdí, ale je možné, že není od pravdy daleko. Každopádně Sandra dostala skvělý nápad udělat s ním rozhovor, a tak mu napsala až do jeho rodné Belgie a vyzpovídala ho. Pokud jste viděli jeho videa, určitě víte, co je to za "zjeva". Náš rozhovor Vás v tom určitě přesvědčí... Odkaz na něj najdete také v rubrice Další články.

S: Tak začnu stručně, milý Athene, můžeš se nám představit, kdo ve skutečnosti jsi? Myslím si, že většina našich čtenářů neví, o koho se jedná.

A: WTF? Jak to myslíš, že neví kdo sem? JA JSEM ATHENE nejlepší paladin na světě! Já jsem king of the jungle!(král džungle).To jsi mě teď Sandro urazila, ale ne teď z té druhé stránky. Bydlím v Belgii a proslavil jsem se, mimo jiné, v reality show Big Brother. O něco později jsem začal hrát hru WORLD OF WARCRAFT, která mě pohltila. Se svými přáteli jsme se rozhodli natočit takové klipy, které mě zachycují při hraní. Ovšem teď jsme tomu naprosto oddání.

... více


Vzhledem k tomu, že se blíží Blizzcon, byla také spuštěna nová flashová hra, ve které musíte bránit Blizzcon před hordami murloků. Hrát můžete buď za šamana, dreaneiku nebo za týpka ze Starcraftu. Výběr Vám může ulehčit Sandřin komentář: "Šaman se chová jako extremista se zápalnými bombami, Dreaneika je fakt sexy a Mariňák ze Starcraftu je owner s bazukou." Určitě si ji nezapomeňte zahrát, a Vy, kdo rozumíte anglicky, si přečtěte Instrukce až do konce, je to zábavné :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet