Mounti k 15. výročí WoW k prodeji v e-shopu

  mount    výročí    anniversary   

Součástí kolektorské edice k 15. výročí World of Warcraft byli i alabastroví mounti pro Alianci a Hordu. Kolektorka byla okamžitě beznadějně vyprodaná, ale alabastrové mounty si nyní můžete pořídit v in-game shopu.

 

Za 25 euro (necelých 650 korun) získáte oba dva frakční mounty, z nichž jednoho pak budete moci používat na svých aliančních postavách a druhého na horďáckých. Klasicky jde o gryfona a wyvernu. Mounty můžete zakoupit zde.

 

K 15. výročí WoW se rovněž bude vázat herní event, v rámci něhož se utkáte s některými legendárními bossy z minulých datadisků a budete moci získat krutopřísného Obsidian Worldbreaker mounta. Bližší info zde.

 

Budete si alabastrové mounty pořizovat? Osobně se nedokážu zdržet poznámky, že bych asi nedávala několik stovek za něco, co jsou v podstatě mounti bez textury...


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tonino 08.08.2019 12:25

No neviem, ale tolke prachy pytaju len za iny dizajn neceho, co aj tak uz ve hre je a funguje. Keby tam aspon dali, ze lieta o 10% rychlejsie, alebo co, ale mount ako kazdy druhy, len skaredsi a drahsi

einfari 08.08.2019 09:50

Co takhle dát k výročí nějakou vtipnou quest linku, která by vedla ke zpřístupnění toho chystaného raidu. Raid by byl dostupný pro všechny takže i na LFR, stejně jako byl Molten Core a za dokončení celého tohoto miny výročního kontentu i raidu dostat achiev a mounta? Chtěl bych asi moc co? Raději si koupit mounta ve storu, tvářit se happy a držet hubu.

Lockdaar 08.08.2019 11:41

Však ale přece mount za ten ingame raid event bude (Obsidian Worldbreaker + pet) a určitě i nějaký achievement řekl bych když to vše splníte. Tyhle 2 alabastrový mounti byli původně pouze jen pro fyzickou sběratelku (nikoliv přímo za samotnou oslavu 15. výročí - to bude ten ingame event) ale jelikož se jí vyrobilo směšně malý množství a hromadí se furt dotazy, zda bude víc kusů (což bohužel z nějakýho neznámýho důvodu nebude) tak aspoň tyhle mounty šoupli do shopu, aby ti, co si nestihli sběratelku za těch pár minut předobjednat než se vyprodala, měli z ní aspoň tuhle nefyzickou část a neutřeli úplně nos.
Mě přijde, že skoro nikdo neví, že bude přímo i ingame mount za event k 15. výročí a myslejí si, že k 15. výročí jsou pouze tihle 2 mounti, který si koupíte jen přes shop - aspoň co jsem tak pročítal ten hate fest na jejich oficiálním youtubu pod promo videem těhlech mountů tak mi to tak přijde, že skoro nikdo z těch lidí to opravdu neví tohle... :P

Nox 07.08.2019 22:40

Což o to, mount je poměrně pěkný, nicméně celé to na mě působí až moc hamty stylem. Děkujeme, že s námi trávíte už patnáct let a jako dárek si utraťte další peníze.

Horm 07.08.2019 21:23

Nevím přesně, a nevěděl jsem to ani když kolektorku dali k prodeji, co si mám o těch mountech myslet. Zda to myslí vážně, ze tedy mají ,,tuhle unikátní" barvu a nebo zkouší co jsou lidé, když se to dobře okecá, schopni koupit. Pro mne jsou oba jen nedodelany 3D model. Ten drak co dávali za půlroční gametime TO byl hotový mount.

Lockdaar 07.08.2019 19:50

Je úsměvný sledovat, jak se na tyhle mounty strhnul zase hate. Já taky nejsem příznivce neustálých store mountů, ale tady v tomhle případě se jich asi na jednu stranu zastanu a myslím si, že by lidi mohli být i rádi, že je do shopu dali a řeknu i následně proč si to myslím.
On celý problém v tomhle konkrétním hejtu těhlech mountů tkví v onom velkém nedostatku sběratelských edic k 15. výročí - které z nějakého mě neznámého důvodu Blizzard po tak nevídaně velké poptávce nenavýšil jejich počet (stačí se podívat na fóra, doteď furt někde narážím na dotazy, zda bude naskladnění více kusů). Řekl bych že na 99% naskladnění více kusů sběratelek v budoucnu nebude (opět mi to nějak nejde do hlavy proč nebude po takhle velkém zájmu - jestli se jim třeba jejich výroba nevyplatí, nebo jestli chtějí aby tahle sběratelka byla opravdu unikátní nebo nevím), tak to vidím tak že aby trochu vyšli vstříc těm, co si sběratelku nestihli během těch směšných 10 minut předobjednat než se to vyprodalo a nemohou ji tak mít, tak dali aspoň mounty ke koupi. Jenže dneska se asi nezavděčíte skoro vůbec nikomu jak to tak vypadá.
Jistě, aby měl ten pojem "sběratelská edice" u té edice nějaký význam, tak by ti mounti měli být jenom k ní, jenže vzhledem k tomu, že bylo údajně vyrobeno jen asi 15 nebo 20 000 ks a vzhledem k tomu, jaké je po té edici velká poptávka, tak by se to nejspíš některým lidem nelíbilo, což se vlastně i teď děje, viz. ty neustálý dotazy ohledně naskladnění (kdyby bylo víc ks tak by to mohlo být jiné). Takže jak jsem psal na začátku, nejsem zastánce neustálých store mountů, ale v tomhle konkrétním případě si myslím, že by někteří mohli být rádi, že si mohou z té markantně limitované edice pořídit aspoň tuhle nefyzickou část (nebudem teď řešit, jestli jsou ti samotní mounti hezcí nebo ne, to je čistě věc názoru) - taky je přidávat do shopu vůbec nemuseli a mohli tam přidat nějakýho jinýho novýho mounta a ti, co si sběratelku nestihli předobjednat, by neměli z ní vůbec nic a utřeli by nos.
Těm ostatním (včetně mě, bohužel), kteří by tu sběratelku chtěli mít ve fyzický podobě, nezbude bohužel nic jiného než sáhnout po poslední možnosti a jít na ebay a od nějakýho lidskýho odpadu si ji tam koupit za dvoj, troj nebo dokonce i vícenásobnou cenu - a dá se předpokládat, že ta cena za ni (originál zabalenou) postupem času ještě poroste, jestli se skutečně vyrobilo jen těch 15 nebo 20 000 ks. Už teď na tom ti překupníci, co ji tam nestydatě nabízejí třeba za 250 euro (a stojí v obchodech 99 euro), budou mít v přepočtu cirka 3 800 kč čistá ruka jen za obyčejný blbý přeprodání a věřím, že ji dříve nebo později za tuhle cenu někomu prodají.
Co si pamatuju, tak o sběratelky k wow byl v podstatě vždycky zájem a byli celkem v krátké době pryč, ale tahle výroční sběratelka byl opravdu extrém.

Lockdaar 07.08.2019 19:57

Jinak ještě dodám, že je mohli třeba i dát jako poděkování třeba dlouholetým hráčům zadarmo (kteří hrajou aspoň minimálně od BC) jenže to by se opět nemuselo líbit některým jedincům a nebo je dát zadarmo úplně všem tak by ti mounti neměli v podstatě žádný význam ani hodnotu když by to dostal kdokoliv, kdo si třeba teprve včera založil account dle mýho - vlastně teda zadarmo by je stejnak nedali protože Activision... :P

Hromovapest 07.08.2019 19:20

Už ho mám :-) Jako každého mounta co nabídli :-)
Mount je pěkný ale opravdu.
V classickým wowku ho samozřejmě nevyužijete.Je jen pro současné wowko.

Lethal 07.08.2019 21:26

Kto by to bol povedal, že flying mount nepojde v Classic

kritik 08.08.2019 01:53

Jojo store neni v classicu, pro tebe asi uzasnej duvod ho hatovat, ale ja ti poradim, dokonce tam neni ani LFR, pet battles, selfie cam,transmog contest a podobny opičárny, muzes hatovat i totou cestou pokud chces dal ze sebe delat šaška

Hromovapest 08.08.2019 15:36

@kritik Šašku 90% z vás moc dlouho na classiku nevydržíte.

Hromovapest 08.08.2019 15:37

@Lethal No nekecej ? Fakt ?

Spirit96 08.08.2019 22:16

@Hromovapest Mě by zajímalo, proč skoro do každýho tvýho komentu musíš nacpat nějakej hate o Vanille. Když tě to nezajímá, tak to snad nekomentuju/nečtu a je to, ale to by člověk po tobě asi chtěl moc.

Lethal 08.08.2019 22:54

@Hromovapest Ty si vazne pribrzdeny clovek

Eydis 09.08.2019 02:17

Fešáci, nechajte si ten krásny hnev prosím na opačnú frakciu v hre, ale tu nie.

Hromovapest 12.08.2019 12:42

@Lethal Nesuď podle sebe. To se nedělá.

Batole 07.08.2019 18:02

Měli ho dát pouze do sběratelky. Takto je z něho jen další tuctový bezvýznamný mount.

Aenar 07.08.2019 16:54

Kolektorku bych koupil, ale jen mounta ne...
Meli udelat vic kopii te kolektorky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet