2 Buildy pro Mága do TBC, Demence 7

Pokračuji v doplňování talentů a dnes jsem společně s WOcasem udělal mága. Dva buildy, které mají co do sebe ... ostatní buildy najdete pohromadě v sekci Talenty - Navrhy Buildů ...
  • 34/0/27 Arcane-Frost / Pve - Můj Build pro mága, výhradně na PvE, ale i trochu na PvP ... Hodně talentů v Arcane zabezpečuje Dostatek many, Instant cast (Presence of Mind) a také Clearcast (další kouzlo netojí manu). Ve frost talentech jsem si šlápl do Frost boltu jako primárního kouzla, pak improved Cone of Cold a jako samozřejmostí je Cold Snap a Ice Block, který vám zachraní prdel při zuřivém AoE nebo PvP :) Tento build je vhodný zejména do instancí kde jste nuceni používat Frost kouzla (kolem 55 - 60 lvl).
  • 0/33/28 Fire/Frost / PvP - WOcasův build pro mága, který vyznává hlavně PvP. 33 Fire talentů pro velký Fire dmg a criticaly (Combustion) a 28 ve frost pro Ice Block, což je velmi užitečná věc v PvP a také pro Ice shards, což poskytuje opět +50% crit, když cíl dostane frost novu. Takže +crit jako v žádném jiném buildu a navíc obrovský dmg vhodný do každého BG i Instance :)
A teď něco ze sekce Zábava (nebo také pláč) ... Demence číslo 7 je na světě. Tentokráte ICQ Rozhovory, aneb jak to vypadá, když nás spamuje demence :)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet