5.4 Hotfix - 2. Prosince & 5.4.2 PTR Patch Notes

5.4 Hotfix - 2. Prosince

Dnes pro vás bohužel mám jen krátký hotfix, který se týká změny úrovně a mechaniky zdraví u Celestialů na Timeless Isle.
Rygarius zdroj

Classy

Kreatury
  • The Celestials (Chi-Ji, Niuzao, Xuen, and Yu'lon) mají sníženou úroveň HP na 25% z původních HP. Pokud více jak 10 hráčů stejné frakce utvoří engage na jednoho z Celestialů, jeho úroveň zdraví se navýší. Raid se 40ti hráči zvýší Celestialům úroveň HP na 100%.

5.4.2 PTR Patch Notes

Patch 5.4.2 je nyní aktivní na Public Test Realms (PTR) serverech. Do kterých se samozřejmě můžete připojit i vy, předplatitelé hry na této stránce. Servery mají odlišné clienty. Jestli jste v betě s Battle.net Launcherem, můžete PTR stahovat přímo z něj. A k čemu mi vlastně je se přihlásit do PTR? Důvod je zcela jednoduchý. Pomáháte tak vývojářům s vybalancováním připravovaného Patche pro hlavní servery. Můžete zde vyzkoušet nový obsah jako připravovaný Raid, nové sety, nové mounty či pety. Zkrátka vše, o čem vás vývojáři informovali dopředu. INFO: PTR nezahrnuje testování nového datadisku!
Rygarius zdroj

Předem bych vás chtěl upozornit, že změny jsou na PTR, takže se během testování mohou několikrát změnit!

Classy

Warrior
  • Základy
    • Intervene již neodstraňuje nežádoucí účinky pro pohyb (zpomalení). Talent Safeguard bude pokračovat v redukci těchto nežádoucích účinků.

Raidy, Dungeony a Scenaria

  • Cross-Realm raid prohlížeč je novou kategorií pro World Bosse (Celestials & Ordos) v Mists of Pandaria nebo změny v obtížnosti pro Flexible raid systém v Siege of Orgrimmar.
  • Cross-Realm raid prohlížeč je zpřístupněn pomocí "Social Panel" (stisknutím "O") v sekci Raid u pravého, dolního rohu.
  • Pomocí tohoto prohlížeče budete moci připojit a propojit hráče na připravovaný Raid.
  • Další informace naleznete na hlavních stránkách o Cross-Realm Raid Browser.
  • Hráči budou moci umístit Raid Markery i přesto, že jsou mrtví.

Itemy

  • Hráči jsou nyní schopni zasílat Account-Bound itemy (Heirloom set,…) poštou na realmy, které prošly změnou pomocí Cross-Realm. Stačí zadat jméno postavy z vašeho accountu, kterou máte na Cross realmu, spojit pomlčkou a připojit server (př.: Zaracon-Uldum). S vaší postavou na Cross-Realmu nejsou vázány možnosti jako zasílání goldů nebo materiálů. Jde pouze o Account-Bound itemy.

UI

  • Tlačítko Customer Support bylo přesunuto z Action Baru do hlavního menu (hlavní menu je vázáno na tlačítko Escape (Esc)).



Naposledy upravil/a Astra 06.12.2013 v 06:58:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet