Assault on Zan'vess

Assault on Zan'vess

Assault on Zan’vess je nový scénář, který bude do hry přidán s patchem 5.1. Vaším úkolem bude zaútočit na Zan’vess, což je velmi jednoduché a zábavné. Není to ani tak dlouhé, takže budete s vaším úkolem brzy hotovi.

První fáze

První fáze je jednoduchá. Vaším úkolem je naskočit do letadla/vrtulníku (v případě Aliance) a přidat se k útoku.

Druhá fáze

Ve druhé fázi budete létat kolem ostrova a bombardovat generátory štítu. Je to jednoduché a zábavné. Po zničení generátorů se ale objeví další a k jejich vyřazení musíte zabít ještě škorpiony, kteří vytváří štít nad generátory. Až poté budete moci zničit i zbytek věží.

Třetí fáze

Po přistání se vydáte k samotnému srdci Zan’vess. V cestě vám ale stojí vždy opačná frakce, takže vaším úkolem je se s nimi vypořádat. Zde je to již trochu obtížnější, proto každý hráč obdrží bomby, které po použití odhodí nepřítele a vám tak dá několik vteřin na přeskupení skupiny.

Čtvrtá fáze

Ve čtvrté a poslední fázi máte za úkol porazit Commander Tel'vraka, který si na pomoc přivolává své věrné služebníky. To však moc nevadí, protože i vy si můžete zavolat pomoc ve formě leteckého náletu, který je velmi účinný a rozhodně vám pomůže.

Dojmy

Při hraní tohoto scénáře jsem se dobře bavil. Celé je to lehké a také rychlé. Je tu sice možnost zemřít, při nedostatečném vybavení, ale pokud si budete dávat pozor, vyhnete se i tomuto neštěstí. Pokud Blizzard bude pokračovat v těchto scenářích, budeme jen rádi. - Jerryky

Naposledy upravil/a Astra 26.11.2012 v 22:38:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet