Avengers of Hyjal

http://media.wowfan.cz/uploaded/AoH-logo

Historie

Poprvé od dob Invaze Plamenné Legie stál Strom Světa na pokraji zničení. Tato hrozba způsobila, že se mnoho statečných hrdinů vydalo ke kořenům Nordrassilu a zapřísáhli se bránit jej před jistou zhoubou. Tito hrdinové pocházeli z různých ras ale hlavně z druidské frakce Cenarion Circle a dokonce i ze Zelené Dračí letky. Jako jeden bojovali proti Ragnarosově ohnivé invazi pod společným praporem Guardians of Hyjal. Co nevidět se z této frakce oddělila skupina, která se zapřísáhla, že má již dost Ragnarosova útlaku a vydá se za ním až do jeho říše, do Firelands, kde s ním skoncují jednou a pro vždy. Tato frakce se pojmenovala Avengers of Hyjal a jak již z názvu vyplývá, tato frakce nemá v plánu Hyjal bránit ale pomstít ho a zastavit další šíření už tak vážné hrozby. Avengers of Hyjal otevřeli bránu do Firelands a rozbili si v něm tábor. Jistě si pamatujete na úmorné daily questy ve Firelands, které vám však též přidávaly velmi slušně reputaci s Guardians of Hyjal anebo pokud jste nosili jeden z guildovních tabardů, dobře se zvyšovala i reputace s vaší guildou. Jde však o to, že jste si mohli udělat celkem slušný obrázek o válce proti ohnivým monstrům, jejichž řady snad nebraly konce. Kdyby Avengers of Hyjal neuspěli ve své obraně, Ragnarosovi by nebránilo nic v tom, aby z Azerothu udělal popelavou spálenou pustinu.

Členové

Stejně jako u Guardians of Hyjal, i Avengers mají ve svých řadách spíše druidy. Co se týče důležitých členů, mnoho z nich je z řad Guardians of Hyjal a tak je zbytečné je zmiňovat.

Reputace

Co se týče reputace, to bude spíše pro lidi, kterým nevadí vyřvávat v Trade Chatu lfr Firelands, need all /w me anebo kteří mají guildu, která má čas a hlavně má tolik členů, aby mohla chodit raidy. Reputace s Avengers of Hyjal vám totiž nepřibývá žádnými questy, ale s moby a bossy zabitými ve Firelands. Co si budeme povídat, Firelands se již moc nechodí a tak v MoP bude exalted s Avengers of Hyjal běh na dlouhou trať. Pokud ji tedy již nemáte. Je to prakticky podobné jako reputace s Ashen Verdict. Za moby je nepatrná reputace, kdežto za bosse se vám zvedne reputace o 250400 za menší bosse, poté 500 za další a za poslední a nejtěžší o 800 (tzn.: Baleroc, Majordomo Staghelm a Ragnaros). Ale pročistit Firelands nebyla žádná sranda... až doteď.

Rewards

V době, kdy vyšel patch s Firelands byly odměny za reputaci opravdu žůžo. Ale když Firelands skončilo a nastoupil další patch, item level opět vzrostl a tak už se o ně nikdo nezajímal. A s novým datadiskem už tuplem ne.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Naresir Stormfury Hlavní vůdce: Malfurion Stormrage Sídlo: Malfurion´s Breach, Firelands Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 14.12.2012 v 21:26:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet