Battlefield: Barrens Preview

Upozornění: Článek může obsahovat spoilery! V patchi 5.3 se opět mezi Aliancí a Hordou přiostří a hráči budou mít k dispozici další úkoly, které rozvinou příběh. Úkoly začnou dopisem, který bude obsahovat úkol (War is Coming) najít Lorewalkera Cho v Seat of Knowledge ve Vale of Eternal Blossoms.
Battlefield: Barrens Preview
Pečlivě sledoval situaci mezi Aliancí a Hordou a nabídne zajímavé příběhy. Pomocí Dream Brew (nebo Dungeon Finderu) se budete muset probít scenarii Blood in the Snow a Dark Heart of Pandaria, než vaše cesta povede do Durotaru.
Battlefield: Barrens Preview
Tip: Do scenária se můžete přihlásit pomocí Dungeon Finderu. Budou dostupné jak pro Hordu, tak Alianci.

Battlefield: Barrens

Bitva o Barrens začala a vaše úsilí může mít rozdílnou budoucnost pro obě frakce. I přes to, že Horda i Aliance má rozdílné cíle, jedno mají společné – sesadit Garroshe z trůnu Warchiefa.

Horda: Vol’jin postupuje

Je čas, aby se každý hráč Hordy setkal s Ki’ta Arrowtuskem v Sen’jin Village, který vás zavede k Vol’jinovi, který je naživu a vděčí Chenu Stormstoutovi za svůj život. Společně s Vol’jinem, Chenem a Thrallem budete muset vyprovokovat mnohé členy Hordy ke vzpouře. Poté se budete muset vypořádat s Kor’krony, kteří dokázali izolovat trollskou část Orgrimmaru od okolního světa, a chtějí si podmanit i ostatní pevnosti Darkspear Trollů.
Battlefield: Barrens Preview
Jakmile se vypořádáte s Kor’krony v Sen’jin Village, budete muset do Razor Hill, kde Vol’jin postupuje se svou armádou směrem k Orgrimmaru. Tip: Možná si budete chtít promluvit se Zulu de Voice, který je před Razor Hill a dá vám i celé armádě malý buff.
Battlefield: Barrens Preview
Razor Hill je pouze dočasnou zastávkou pro Vol’jina a jeho skupinu. Avšak ještě před tím, než se vypraví k dokončení jejich cíle, budou potřebovat spoustu materiálu. Budete požádáni, zda byste nemohli ukrást zásoby z základnách Kor‘kronů v Northrend Barrens. Dokončením tohoto úkolu si odemknete Weekly Quest.

Alliance: SI:7 se hlásí

Po měsících příprav se válečné stroje Alliance obrací směrem k srdci nepřítele. Varian Wrynn avšak nemůže vědět, co od útoků čekat. To je důvodem, proč jsou agenti SI-7 povolání do služby. Jakmile dokončíte úkol The Dark Heart of Pandaria, budete vyslání na pomoc agentům SI-7, kteří na vás budou čekat před Orgrimmarem (nebojte se, skvělý gnóm Gleep Chatterswitch vás přemístí z Vale of Eternal Blossoms do Ratchetu). Váš úkol? Prozkoumat přístav, najít slabinu nepřítele a předat užitečné informace, které pomohou s napadením. Používáním super tajných aparátů SI:7 brzy zjistíte, jací nepřátelé proti vám budou při útoku na Orgrimmar stát. Zjistíte také, že se Horda rozpadá. Trollové jsou v aktivním odporu. To je příležitost, na kterou čekáte – jako praví hrdinové můžete způsobit chaos a krveprolití za nepřátelskými liniemi, aniž byste riskovali jediný život aliančního vojáka.
Battlefield: Barrens Preview
Hráči Aliance jsou umístěni přímo do centra dění a jsou odesláni osobně jako vyslanci k vůdci rebelů: Vol’jinovi. S trochou skvělého politického manipulování můžete získat jeho důvěru, získat místo pro vylodění vojska Aliance a zajistit, aby se Trollové a Orkové zabíjeli po celém Durotaru. Toto je příležitost, kterou nechce Aliance propásnout. Čím více se bude bít Horda mezi sebou, tím lepší pozici bude mít Aliance v této hře na kočku a myš.
Battlefield: Barrens Preview
Naštěstí je snadné podpořit vzpouru trollů. Tím, že zabijete jednotky Kor‘kronu v Barrens a doručíte jeho zásoby rebelům, zajistíte, že Garroshova moc pomalu padá. Jakmile bude Vol’jin seznámen s plánem Aliance a přislíbí pomoc, odemkne se hráčům Weekly Quest.

Společné: Krádež zásob Kor’krona

Po první snaze ukrást nějaké zásoby Kor’kronů budete jednou týdně požádání, abyste získali v Northern Barrens čtyři různé suroviny: Olej, dřevo, maso a kámen Kor‘kronů. Splněním tohoto úkolu získáte Radical Mojo, které budete moci použít u Quartermastera. Zásoby můžete získat z jednoho ze čtyř statických míst v Northern Barrens. Zásoby můžete také získat zabíjením Kor’kron jednotek, doprovázením karavan nebo kradením z rozbitých karavan Kor’kronů. K jejich poražení bude potřeba síly. Bude dobré, když si sežene jednoho nebo dva další hráče na pomoc, aby bylo jasné, proti komu Kor’kron stojí.
Battlefield: Barrens Preview Battlefield: Barrens Preview

Doprovod karavan

Čas od času se objeví v Barrens oznámení, že je potřeba doprovodit karavany surovin. Malá ikona na mapě bude ukazovat, kde se karavana objevila. Hráči budou mít za úkol pomoci karavaně dopravit suroviny na určené místo a zastavit Kor’kron nájezdníky, kteří budou chtít suroviny ukrást. Během doprovodu karavany budou hráči dostávat buff, který se bude zlepšovat, když budou s karavanou dlouho. Hráči budou moci získat až 10 stacků tohoto buffu. V případě, že hráč dopraví karavanu do určeného místa, obdrží několik Surplus Supplies. Počet bude záviset na tom, jak dlouho s karavanou budete a kolik máte stacků buffu.
Battlefield: Barrens Preview Battlefield: Barrens Preview

Převracené karavany Kor’kronů

V případě, že bude převrácena nějaká karavana Kor’kronů, bude to v zóně oznámeno. Jedná se o skvělý a rychlý způsob, jak získat nějaké suroviny navíc.
Battlefield: Barrens Preview

Elitní velitelé

Pokud chcete Garroshovi opravdu znepříjemnit život, budete mít příležitost zabít pár jeho elitních velitelů, kteří se budou objevovat v Barrens. K tomu, abyste vyvázli ze souboje živí, budete potřebovat pomoc ostatních hráčů, protože velitelé jsou ti nejlepší bojovníci, kteří mají příkaz od Garroshe bojovat a nevzdat se bez boje.
Battlefield: Barrens Preview

Battlefield: Odměny z Barrens

Latent Kor’kron Armor (iLevel 489) bude možné nalézt na bojištích nebo ho zakoupit u Darkspear Quatermaster. Pomocí odměn za Weekly Qesty – Radical Mojo – budete moci armor vylepšit na předmět, který bude mít náhodné bonusy. Některé z těchto bonusů na jiných předmětech nenaleznete. Vanity předměty (peti, atd.) bude možné zakoupit a budou vám připomínat, že jste pomohli v bitvě o Orgrimmar. Pro členy Brawler’s Guild je přichystán úkol Raptorhide Boxing Gloves. Více o novinkách v Brawler’s Guild se můžete dočíst zde.
Battlefield: Barrens Preview
Pro hráče jsou také připraveny nové tituly, které budou rozdány při dokončení. Hráči Hordy se mohou těšit na titul Darkspear Revolutionary. Hráči Aliance budou mít titul Hordebreaker.

Návrat do Pandarie

Chen Stormstout má pro vás další úkol, který vás zavede zpět do Pandarie, abyste se dozvěděli více o budoucnosti Azerothu. Splněním tohoto úkolu získá každý hráč epickou sadu bot, ve které se bude skvěle chodit.

Ale počkat, to není vše!

Event nebude trvat věčně. Stejně jako ostatní world eventy bude i tento trvat pouze jeden patch, protože příběh Pandarie a Azerothu se musí posunout dál.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet