Battlegroundy, Draxův přiběh 4 a mnohem víc!

Takže co tu máme dnes? Ne, Orion to nebude, ale neradujte se ani nezoufejte, máme něco lepší!

Na úvod bych rád uvedl další pokračování povídky o Draxovi! Dnes se tato povídka dočkala již svého 4. pokračování! Jsem celkem rád (a Stopa určite taky), že se vám tato povídka líbí a doufám, že její autor nebude dlouho otálet a brzy přinese i její další díl. A jako třešničku si pro vás připravil ještě 1 komix. Najdete ho pod číslem 6.

Začalo pršet. Nebe se zbarvilo krví padlých i když řady Nočních elfů nepolevovaly. Jeden trol se právě chystal rozdrtit Draxovi hlavu, když v tom mu hořící koule vytvořená jedním z elfů přistála přímo uprostřed hrudi. Drax si jen odfrkl nad naivitou obou bojujících ras a s válečným pokřikem se vrhl zpět do bitvy.

Pak tu máme něco ode mně, od z0rGa, a to jsou Battlegroundy. Je to jen velice stručné shruntí všech BG které se ve WoW nacházejí, ale nezoufejte, mím dalším questem který jsem si sám přidelil, je pořádne popsat každý jeden Battleground. Tato sekce tady poměrně dlouho chyběla úplně, tak si klidně bez výčitek můžete říct: "konečne" ;).

Jako do každého správného novinkového lektvaru musíme přidat i něco malého, vtipného a zeleného. Mno, zelené to opravdu nebude, ale to nevadí. Beliar, který nám tak dlouho chyběl konečně přidal taky něco na stránku. Je to 6 opravdu pěkných artworků, na kterých můžete vidět například Magmadara, druidí tanec a Tier 2 sety v trochu manga provedení.


A nakonec, jeden smutný příběh. Bluecrossovi se za 4 měsíce podařilo odehrát neuvěřitelných 1000+ hodin World of Warcraft. Tady máte důkaz, ale myslím, že to není až tak hrozné a můžeme být rádi, že mnoho lidí si čas strávený ve hře raději ani nekontrolují. Možná by se potom zhrozili...

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet