Dnes vychází Before the Storm

  Anduin    Battle for Azeroth    Kniha   

Ačkoli se datum vydání tohto románu vědělo dopředu, Blizzard na poslední chvíli postupně oprašoval střípky naší dychtivosti poodkrytím pozadí příběhu, o kterém kniha pojednává. Mimo jiné byl zveřejněn i jeden z úryvků, o kterém jsme vás informovali a který jsme pro vás také přeložili v nedávném článku. Knihu jako takovou si můžete objednat například na Amazonu, ale také třeba na BookDepository. Nutno upozornit, že kniha je pouze v originále - tedy v anglickém jazyce. Ohledně vydání v českém jazyce žádné zprávy nemáme.

 

Co se týká zasazení do děje, prozatím víme, že události Before the Storm se odehrávají před samotným počátkem nového datadisku Battle for Azeroth. Současně nastalo to bujnošské období, kdy hráči na nový datadisk netrpělivě čekají. Přestože známe i datum spuštění Battle for Azeroth, stále nevíme, kdy na nás udeří pre-patch 8.0.1.

 

K poodhalení této záhady tak trochu nepřímo přispívá právě i dnešní vydání Before the Storm. Blizzard dychtivost na nový datadisk rozdmýchává poněkud výjimečným způsobem. Nejenže vyšly tři komiksy, ale Blizzard k tomu letos dokonce přidal i knihu! Vzhledem k faktu, že pre-patch přímo naváže na epilog Legionu, odkud se prvopočátečně odráží i Before the Storm, můžeme tedy předpokládat, že 8.0.1 udeří do konce června, případně v těsném začátku července. Taky by tomu nahrával fakt, že Battle for Azeroth vychází o dva týdny dříve (14. 8.) oproti Legionu (30. 8.), u kterého pre-patch v podobě invazí Legie vyšel zhruba v polovině července.

 

Jedna věc je však jistá. Velmi dlouho očekávaná a chtěná válka se již blíží! Mimo jiné také připravujeme článek ohledně příběhu Before the Storm, abyste si román alespoň částečně vychutnali i v češtině.

 

Už máte objednáno?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet