Fantastičtí peti a kde je najít - 4. část

  pet battles   

Předem bych se ráda omluvila, že uvolnění dalšího dílů Fantastických petů mělo takové zdržení. Mohlo za to hlavně oznámení datadisku Battle for Azeroth a až donedávna jsme byli zaměstnáni psaním novinek, kterých se každý den na internetu objevovalo velké množství. Dále jsem se pustila do opravy starých článků a mnoho dalších na mě ještě čeká. Teď však zpět k petům.

 

item #94124

Jestli jste jedni z těch kteří stále chodí do starého contentu, farmí mounty a zabíjí rare elitky pro odměny, pravděpodobně by vás mohl zajímat Sunreaver Sentry. Pamatuji si, že jsem jej jednu dobu hrozně chtěla kvůli jedné taktice, avšak už si nepamatuji, proti jakému protivníkovi. Nakonec jsem si stačila poradit s pety, které sama mám. Když se vydáte na Isle of Thunder, na jižní pláži, kde pobíhají saurokové, můžete občas zahlédnout Sunreaver Sentry, jak pobíhám sem a tam. Když jej zabijete, je šance, že z něj dropne Sunreaver Micro-sentry. Já využila například launche Shadow of Argus a obešla jsem si pár míst, které byly hojně farmeny. A i tohoto peta jsem nakonec získala.

 

item #93031

K tomuto petovi vede celkem trnitá cesta. Získatelný je totiž jen z achievementu achievement #7934, kdy musíte získat 12 petů, kteří droppují z různých Vanilla raidů. Takže pokud po petíkovi toužíte z důvodu, že je to prostě mazlíček Kel'Thuzada nebo proto, že nesmírně pomůže v Celestial Tournamentu proti Yu'la, můžete začít sbírat. Stačí chodit raidy, pokud máte tu trpělivost, anebo pokud nevíte, co s goldy, k sehnání jsou i v aukci. Nebo pokud máte kamarády, kteří pety vlastní, mohou vám je hodit do klece, vy je použijete, tím se vám přičtou do seznamu, vrátíte jim pety zpět ale kočka už vám zůstane. Takhle jsem to udělala já, ale pšššt. 

 

item #128690

Tohoto peta jsem získala úplnou náhodou, když jsem přelétávala nad Val'sharah a na mapě jsem viděla hvězdičku, znázornění eventu či rare elitky. Ta mě zavedla do malé jeskyně (52.8, 87.5), kde vedle zmasakrovaných rodičů stálo malé opuštěné medvídě. Po pár vlnách mobů mi byl nabídnut quest quest #38889, ze kterého jsem získala Ashmaw Cub.

 

item #153045

Když jsem zrovna sbírala item #151565 pro jeden z dalších questů na Argu, z jedné z bylin mi dropnul právě Fel Lasher. Pet je dostupný pouze z Herbalism a droppuje pouze na Argu právě z Astral Glory. Pokud již jednoho máte, můžete jej prodat v aukci anebo pokud jej chcete a Herbalism nemáte či nemáte trpělivost, jediný možný způsob je právě aukce. Nebo se poptat v guildě či nějakého kamaráda.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet