Fostwolf Orcs

Historie

Před Železnou Hordou

Klan Frostwolf kdysi vedl náčelník Garad se svou družkou Geyah, společně vychovali tři syny nejstaršího Fenrise, mladšího Ga´nara a nejmladšího Durotana. Když synové vyrostli a Fenris společně s dalšími lovci vyrazil na lov, ze kterého se už syn Garadův nevrátil. Sežrali jej vlci? Byl rozcápán divokou zvěří? Nebo se prostě ztratil v bouři a posléze zemřel? Klan přijal nejhorší, avšak co se skutečně stalo se měli dozvědět až potom co se setkají s cizinci z jiného světa. Poté co Garad byl přepaden válečníky klanu Thunderlord a brutálně zabit, vedl klan jeho nejmladší syn, Durotan. Vzhledem k tomu, že Ga´nar byl horká hlava, která by vedla klan do záhuby, byl vybrán právě Durotan, čímž se nenaplnilo právo nejstaršího. Ga´nar od té doby začal pohrdat svému bratru.

Warlords of Draenor

Když Grommash vytvářel Hordu obeslal všechny náčelníky nejvýznamnějších orkských klanů na Draenoru. Frostwolf klan byl jedním ze zvaných. Durotan a jeho klan odmítli a tak byli vyhnáni do ledové pustiny na sever od Nagrandu, Frostfire Ridge. Zde si vytvořili několik osad, které museli čelit drancujícím útokům Ogrů z Bladespire Fortress a nehostinným podmínkám ledového kraje. Poté co Železná Horda provede invazi na Azeroth se dávají do pohybu i věci kolem vzdorujících Draenei a Durotanova rebelujícího klanu. Železná Horda pomocí Shadowmoon klanu útočí na území Draenei a provádí i několik výprav proti Frostwolf orkům. Při těchto výpravách jsou zajati Ga´nar a Drek´Thar, kteří jsou odvedeni do Taanan Jungle, aby společně s Draenei posloužili jako zvýšení morálky zdejších vojsk. Při protiútoku hrdinů Azerothu jsou oba vůdci klanu osvobozeni a společně s expedicí Hordy se vydávají se zajatou lodí Železné Hordy do Frostfire Ridge. Drek´Thar vede Thralla k náčelníkovi klanu Durotanovi, který jej přijme jako spojence a zároveň daruje Hordě kus země na postavení základny. Durotan společně s novými spojenci shromáždí co nejvíc bojovníku klanu a s požehnáním elementů se vydají dobýt Bladespire Fortress. Po dobytí pevnosti se mnoho členů klanu přesune právě do pevnosti, jakožto svého nového domova. Toho využije již připojený klan k Železné Hordě, Thunderlord který zaútočí na vesnici Wor´gol, kde je minimum obránců v čele s Drakou. Po příchodě Durotana a hrdiny Hordy dokážou obránci uhájit svou vesnici a odrazit nepřátele. Útok proti Frostwolf klanu však nekončí a Thunderlordi útočí i na Stonefang Outpost, kterému velí sestra Draky, Lokra která se po úspěšné obraně pokusí dohnat Wolfbrothera, náčelníka nepřátelského klanu. Ten jí však zabije jejího vlčího partnera a Lokra zděšena smrtí svého nejlepšího zvířecího přítele zastavuje "lov". Klan Frostwolf začne s protiútoky proti državám klanu Thunderlord, až se dostanou k Grom'gar, kde Durotan a Ga´nar najdou i Wolfbrothera tedy přesněji Fenrise, jejich bratra což jim prozradí on sám. Strhne se bratrovražedná bitva, kde Fenris zemře. Porážka Thunderlordů ve Frostfire Ridge však nemůže vyhrát válku o Frostfire Ridge a tak se Frostwolfové i s Thrallem a velitelem posádky Frostwall přesunou k Thunder Pass, kde se má rozhodnout osud klanu Frostwolf. Do bitvy se zapojí i Železná Horda, která se snaží protrhnout do oblasti. Nicméně Drek'Thar s pomocí Ga'nara zavalí průsmyk, jak s Iron Hordou, tak s Ga'narem. Kapitola ve Frostfire Ridge končí, tedy zatím končí a místa bojů se přesouvají do Gorgrondu, Taladoru a následně i do dalších oblastí Draenoru, kde Durotan, Draka a další "Vlci" asistují Thrallovy a jeho hrdinům.

Významní členové

Durotan - náčelník klanu Draka - Durotanova družka Drek´Thar - šaman klanu Ga´nar - bratr Durotana Beska Redtusk - quartmaster Geyah - matka Durotana a Ga´nara Lokra - sestra Draky Raza'kul - šampion klanu

Questy

Frostwolf Orci s vámi začínají, jako friendly a questy s frakcí děláte postupně díky nové možnosti questování, která vám ukáže, jaké questy jsou součástí příběhu lokace, takzvané "story quests", které jsou rozděleny na kapitoly. Většina kapitol je zaměřena právě na tuto frakci, proto si reputaci s klanem v celku rychle zvýšíte. Kromě Frostfire Ridge si ještě můžete zvýšit reputaci v Gorgrondu, Taladoru nebo Nagrandu, všude asistujete Durotanovi a Drace.

Reputace

Jak jsem již řekl v sekci o questech, tak reputaci s Frostwolf Orky si uděláte rychle, protože celá lokace je zaměřena právě na tuto frakci a pokud doděláte všechny zdejší questy, tak by jste měli mít s frakcí Revered nikoliv Exalted. Proto máte tři možnosti jak si reputaci doplnit. Zaprvé přesunout se do Taladoru kde je kolem třinácti questů, kterými si můžete zvětšit reputaci této frakce. Nebo můžete jít do Nagrandu, kde získáte celkem hodně bodů reputace za And Justice for Thrall, což je závěrečný quest Garroshova života. Po tom všem si můžete zajít do Frostfire Ridge a reputaci si dodělat ve třech oblastech: Daggermaw Ravine zabíjením zdejších ogrů, Magnarok, kde zabijíte Goreny a další mobky a nakonec v Iron Siegeworks, kde zabíjíte orky Železné Hordy. Věřte, že pokud si doděláte reputaci k této frakci, nebudete litovat ať už kvůli pocitu, že jste se stal/a nejlepším přítelem legendárního klanu nebo že si budete moct vychutnat odměny, jako je Frostwolf Pup mrňavý mládě zdejších Ledových Vlků nebo hned dva vlčí parťáky v podobě Howl of the Frostwolf a Swift Frostwolf!

Friendly

[Frostwolf Elixir]

Honored

Permanent Frost Essence Howl of the Frostwolf

Revered

Bladespire Relic Frostwolf Pup Contract: Karg Bloodfury

Exalted

Swift Frostwolf Frostwolf Tabard Quartermaster: Jaluu the Generous Vůdce: Durotan Sídlo: Bladespire Fortress, Frostfire Ridge Reakce: A H

Naposledy upravil/a Deathkroman 26.03.2015 v 00:14:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet