Help stránka, rýpačka v kódu

Pro lidi, co se nemůžou zorientovat na našem webu nebo se ptají, co to je za web, či jestli si zde můžou zřídit herní account jsem sepsal kratičkou stránku, kde se dozví vše o historii, vzniku, rozdělění, typu webu a jako dodatek něco o hostingu a výhodách těchto stránek. Odkaz na Help stránku najdete na hlavní stránce v kolonce Doporučujeme a vedle odkazu se zelený ork škrábe na hlavě :)

Jinak jsem se dnes pár hodin rýpal v kódu webu a odstraňoval jsem chyby, které jsem tam za ty měsíce nasekal. Uvědomil jsem si totiž že je lepší to udělat teď, než čekat až web bude větší a měl bych s tím víc práce. Hlavní změnou je například patka, která je na první pohled stejná, ale nenačítá se už pokaždé znova při otevření nové sekce, ale je staticky umístěná v samostatném souboru a inkludovaná pomocí php :)

A ještě jsem doplnil na web jeden důležitý odkaz a sice Petopia databázi. Tento odkaz najdete v sekci Odkazy a Povolání - Hunter. Jde o kompletní databázi zvířat, které si hunter může ochočit, jejich ability, level a podobně. U všeho jsou obrázky. Kupříkladu zde je můj Tailík - Bloodaxe Worg.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet