Hrajte Watch Dogs 2 nebo Dishonored 2 bez kompromisů

Článek je placenou reklamou.

Smutné oči provázejí poslední dobou pohled na rostoucí hardwarové požadavky nejnovějších her. Nezoufejte. Stále existují výkonné, stabilní počítače vyladěné odborníky za rozumnou cenu, které doma zapojíte do elektrické sítě, spustíte, nainstalujete hru a užíváte si hraní na maximum.

Mezi aktuální hity předvánoční sezóny patří dvě nedávno vydané hry. Populární hackerská akce se dočkala svého druhého pokračování a první recenze o ní mluví v superlativech. Graficky skvěle vypadající Watch Dogs 2 je výbornou ukázkou výkonu počítačů LYNX Grunex ProGamer 2017 a LYNX Grunex ExtremeGamer 2017. Obě verze počítače, lišící se zejména použitou grafickou kartou, kde ProGamer zdobí MSI GeForce GTX 1060 a ExtremeGamer je osazen MSI GeForce GTX 1070, spojuje srdce celé sestavy procesor Intel Core i5. Podívejte se na přesvědčující ukázku stabilních FPS se středním nastavením v případě modrého typu a vysokým až ultra nastavením oranžového elegána.

Další neméně dokonalou novinkou je Dishonored 2. Recenze hru řadí do nejvyšších pater hodnocení, zejména co se týká vizuální stránky a my to můžeme jen a jen potvrdit. Je fajn pocit spustit si oblíbenou a náročnou hru bez problému na počítači, který s ní nemá sebemenší problém. LYNX Grunex ProGamer 2017 s nastavením středně vysokých detailů a LYNX Grunex ExtremeGamer 2017 s vysokými až ultra detaily to je přesně to co si představujeme pod pojmem maximální zážitek ze hry. Mrkněte se sami na plynulost a spektakulární podívanou:

Najdou se však i tací, kteří neprahnou po tom nejnovějším nebo mají jiné preference. I ti si přijdou na své. Masovky League of Legends, Minecraft nebo další dlouho očekávané tituly Battlefield 1 a Mafia 3. Všechny tyto hry i další vaše oblíbené rozjedou počítačové sestavy LYNX Grunex 2017 hravě a to i přes špatnou optimalizaci např. třetího dílu Mafie. Podívejte se na ukázku, jak se hrají dané hry v YouTube playlistu.

Kdo si umí postavit počítač z jednotlivých komponent sám, nechť tak učiní. Zároveň musí uznat, že tyto mašiny se skvělým poměrem cena/výkon jsou ideální pro ty, kteří to raději nechají na odbornících. LYNX Grunex 2017 počítače jsou pro každého, kdo chce spolehlivou sestavu připravenou k okamžitému použití. Kompletní portfolio včetně základní zelené verze Gamer a pekelné červené verze UltraGamer koupíš na CZC.cz.



Naposledy upravil/a Jerryky 14.12.2016 v 09:31:39.
Tento článek je placenou reklamou