Icecrown, Korialstrasz

krasus Dnes zase trochu větší novinka, protože jsem dnes sepsal možná trochu nezvykle hned dva nové články. První z nich je o dračím hrdinovi - Korialstraszovi, kterého možná znáte spíše pod jménem Krasus, které on používá mezi smrtelníky, a které se přece jen mnohem lépe vyslovuje (a hlavně píše :D). Mimochodem je to první živý drak, který není Aspektem a o kterém v sekci hrdinů píšeme :).

Mezi smrtelníky je tento mocný člen rudé dračí letky znám jako mág Krasus, jelikož dlouho působil ve vedení Dalaranu. Už od dob Války Prastarých je ale jedním z druhů Aspekta Alexstraszy, a nyní po Tyranastraszově smrti dokonce jejím hlavním druhem. Proto je nyní stále s ní a dělá opravdu co jí na očích vidí, protože ji bezmezně miluje. Není známo, jak moc je starý, ale první zmínky o něm jsou z dob Války Prastarých.

Jako druhou věc tu dnes mám článek o další ze severských lokací. Tentokrát jde o tu možná nejsevernější a rozhodně nejmrazivější... a to nejen díky podněbí, ale spíše kvůli jejím obyvatelům. Jedná se totiž o Icecrown, o základnu Pohromy a o sídlo samotného Krále Lichů - Arthase Menethila.

Icecrown je region složený hlavně z Icecrownského ledovce. Na jihu je tento ledovec omezen horami, jinak se rozprostírá vlastně všude - nenajdete tu žádnou zmrzlou půdu a vlastně ani sníh, je tu prostě jen velmi pevný led a proto tu vůbec nic neroste. Území leží na severozápadě Northrendu, ale vzhledem k podnebí, které zde panuje byste snad ani nic jiného nečekali.



Nakonec bych chtěl ještě informovat o otevření nového internetového obchodu, který se zabývá výhradně MMORPG hrami. Nemyslím si, že by mohli nějak hodně zatím konkurovat ostatním prodejcům přímo v prodeji her, ale dá se u nich koupit několik zajímavých věcí, které jinde těžko seženete a které se hrou více či méně souvisí. Jedná se o web mmoshop.cz a tady máte jeden z nabízených produktů - Desková hra World of Warcraft.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet