Jak získat Primal Flamesabera?

  Heroes of the Storm    Herní událost    Návod   

Zítra začíná ve hře Heroes of the Storm událost, která umožní hráčům World of Warcraft získat speciálního mounta a achievement achievement #11425. V průběhu následujícího měsíce, tedy od 15. února do 15. března, budou muset hráči odehrát alespoň patnáct her v Heroes of the Storm za Warcraft hrdinu. Podmínkou ovšem není pouze Warcraft hrdina, ale také fakt, že oněch patnáct her musí hráči odehrát s některým z přátel.

 

Primal Flamesaber mount

Po odehrání patnácti her za Warcraft hrdinu získají hráči nového mounta do World of Warcraftu. Jde o speciálního mounta, který není jiným způsobem dostupný.

 

1j78sjv08obh3a6_1487087111.jpg

Co je „For Azeroth“ událost?

O této události jsme nedávno psali. Jde o měsíční událost, která začíná zítra a končí 15. března. V rámci události musíte odehrát alespoň patnáct her v Heroes of the Storm za Warcraft hrdinu. Pokud se rozhodnete, že tento úkol chcete splnit, budete potřebovat i dalšího spoluhráče, resp. kamaráda z vašeho friend listu. Pokud nemáte nikoho, s kým byste těchto patnáct her odehráli, zkuste napsat do komentářů nebo vložit svůj BattleTag do speciálně vytvořeného tématu na našem diskuzním fóru!

 

Najděte spoluhráče na diskuzním fóru!

rbldl7m68010kxf_1487087111.jpg
Vlevo Heroes of the Storm odměna, vpravo WoW odměna.

 

Odehrané hry nemusí být odehrány ve specifickém herním režimu, takže pokud jste úplnými nováčky, můžete využít například herní mód „Against AI“, ve kterém se utkáte proti počítači. Pokud chcete hrát s reálnými hráči, můžete využít například „Quick Match“ mód.

 

Jak nainstalovat Heroes of the Storm?

Nejjednodušší cestou, jak hru nainstalovat, je váš Battle.net Launcher.

  1. Spusťte Battle.net Launcher.
  2. Zvolte Heroes of the Storm.
  3. Klikněte na tlačítko ‚Install‘.

 

Battle.net Launcher musí stáhnout několik giga herních dat. Rychlost stahování je závislá na rychlosti vašeho internetového připojení.

 

Jak získat Primal Flamesaber?

Jakmile se přihlásíte do Heroes of the Storm, uvidíte v pravém dolním rohu úkolové okno, které ukazuje všechny dostupné úkoly a jejich případný průběh. Po každé hře si tak můžete ověřit, zda byla hra úspěšně započtena do průběhu úkolu. Jakmile dokončíte patnáct her s Warcraft hrdinou ve skupině s kamarádem (či kamarády), automaticky získáte mounta jak v Heroes of the Storm, tak ve World of Warcraft. WoW mount se může objevit automaticky v seznamu získaných mountů nebo přijde do poštovní schránky.

 

Za jaké hrdiny můžete v Heroes of the Storm hrát?

V podstatě se dá říct, že můžete hrát za jakéhokoli Warcraft hrdinu, kterého máte přístupného. Hrdinové jsou v Heroes of the Storm rozděleni do čtyř základních skupin. Každá skupina je určena k něčemu jinému. Popis jednotlivých skupin a hrdinů můžete najít na stránce Heroesfan.cz.

  • Warrior: Varian, Cho'gall, Rexxar, Anub'arak, Chen, Arthas, E.T.C., Muradin, Stitches
  • Assassin: Valeera, Zul'jin, Ragnaros, Varian, Samuro, Gul'dan, Chromie, Greymane, Lunara, Cho'gall, Kael'thas, Thrall, Jaina, Falstad, Illidan
  • Support: Rehgar, Brightwing, Li Li, Malfurion, Tyrande, Uther
  • Specialist: Medivh, Sylvanas, Murky, Gazlowe

um0q7uiubzevzom_1487087111.jpg

Jaký Warcraft hrdina je nejlehčí?

Blizzard má všechny hrdiny rozdělené do skupin komplexnosti 1 – 10. Dá se v podstatě říct, že čím menší úroveň skupiny, tím je hrdina lehčí k naučení.

2. úroveň: Uther (Support)

3. úroveň: E.T.C (Warrior), Li Li (Support)

4. úroveň: Stitches, Muradin, Arthas (Warrior), Jaina a Zul’jin (Assassin), Varian (Warrior / Assassin).

 

Musíte za hru nebo hrdiny platit?

Heroes of the Storm je free-to-play hra. To znamená, že pro hraní nemusíte platit. Hra ovšem obsahuje několik možností, jak peníze utrácet.

  • Můžete si zakoupit nevlastněné hrdiny. Platbu můžete provést pomocí peněz nebo Battle.net balance. Hrdiny můžete zakoupit i za herní zlato, které získáváte za plnění úkolů a vyhrané hry.
  • Cena hrdinů se pohybuje od 2 000 goldů nebo €3.99 do 15 000 goldů nebo €9.99.
  • Ve hře je také mnoho vzhledů a mountů. Jde ovšem pouze o kosmetické doplňky a nijak hrdiny nevylepšují.

 

Pokud nechcete za nakupování hrdinů platit, nemusíte. Hra nabízí hned několik možností, jak získat hrdiny ‚zdarma‘.

  • Po dokončení úvodního návodu můžete získat jednoho ze tří Warcraft hrdinů dle vlastního výběru: Jaina, Muradin nebo Tyrande.
  • Každý týden je náhodně zvoleno deset hrdinů, které Blizzard zařadí do takzvaného Free to Play. Tito hrdinové jsou po dobu týdne volně dostupní.

 

Jak se připojit do hry s kamarádem?

Ještě než se připojíte do hry s kamarádem či kamarády, zkontrolujte si, že je máte v seznamu přátel (Friend List). Je důležité, abyste byli navzájem v seznamu přátel. Zkontrolovat si to můžete pomocí Friend Listu, který se otevírá klávesovým tlačítkem O.

 

Ve hře je hned několik možností hraní. Vybrat si můžete mezi šesti herními režimy:

  • Versus A. I. – Doporučeno pro nové hráče, kteří se chtějí naučit základy hry.
  • Quick Match – Doporučeno pro hráče, kteří mají již nějaké zkušenosti se hrou.
  • Unranked – Nehodnocené hry.
  • Ranked – Hodnocené hry. Tento mód je určen zkušeným hráčům.
  • Brawl – Týdenní zábavné události.
  • Custom Games – Vámi vybraná hra a mapa.

 

Upozornění: V současné době není jasno, zda se herní režimy Brawl a Custom Games započítávají do „For Azeroth“ události!

zv9tv69q9ckkusi_1487087111.jpg

V seznamu přátel můžete také kamaráda pozvat do skupiny. Stačí kliknout na malou ikonu napravo od jeho jména. Jakmile budete ve skupině, stačí, abyste klikli na tlačítko ‚PLAY‘ a počkali, až se načte hra.

 

Jak dlouho trvá jedna hra?

Pokud se přihlásíte do Quick Match hry, budete si muset pro jednu hru rezervovat od 15 do 30 minut. Jednotlivé hry jsou mnohem rychlejší než ostatní MOBA hry (např. League of Legends, DOTA 2 aj.). Pokud preferujete něco rychlejšího, můžete zvolit Against AI, ve které si můžete zvolit i obtížnost protivníků. Nejslabší protivníky můžete zdolat mnohem rychleji.

 

Chcete více informací o hře?

Pokud vás hra baví a dychtíte po informacích, které by vám pomohly k lepšímu začátku, rozhodně neváhejte a přeskočte na náš web, který se věnuje právě hře Heroes of the Storm, Heroesfan.cz!

 

Navštívit web Heroesfan.cz!

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Erabor 19.02.2017 09:48

Odporúčam /join Reddit - tam je mnoho ľudí čo chodia AI rushe, za 3-4minúty proti AI máte hru, čiže do max hodinky máte mounta.

A btw - nerozumiem zbytočným komentárom typu - je to strašná hra, otras a neviem čo. Keď nechceš tak to nehraj. Je super, že blizz takto spája hry, dáva možnosť zadarmo si obstarať mounta a pod. Fakt sú to len zbytočné komentáre, ktoré niektorí dokážete zo seba vypustiť

MPosp 20.02.2017 07:41

Pokud Blizzard podmíní získání nějakého předmětu do jedné hry hraním druhé, a není jiné cesty jak ten předmět získat, pak hodnocení té druhé hry není zbytečné, je to jen konstatování směrem k Blizzardu. Mohu Tě s klidem ujistit, že HoTS nehraju, jen jsem se jím pokoušel prokousat do 20lvl k petovi do WoW, ale prostě je to ztráta času, HoTS je pro mě nehratelné. Nejdu ani do tohoto mounta, už jen z principu.
Už rozumíš? Představ si, že Tebe někdo nutí hrát něco, co tě nebaví (třeba The Sims nebo World of Tanks). Určitě by jsi také chtěl vyjádřit svůj názor, svojí nevoli s tím, jak je s tvým volným časem manipulováno ...

MPosp 16.02.2017 07:17

Strašná hra ... zkusil jsem u ní vytrpět už kvůli Battle Petovi do WoW, ale víc než do 11lvl jsem to nedal (potřebuji 20lvl). Já prostě tyhle PvP mlátičky nemám rád, nebaví mě, obzvláště v takhle koncentrované a vypjaté formě! Od her očekávám relax a odpočinek po celodenní honičce v práci a kolem rodiny, a ne další stres ...

Ellendway 16.02.2017 07:22

Proto můžeš hrát proti počítači, který si nastavíš na požadovanou obtížnost. Hra proti počítači na nejlehčí obtížnost je těžká asi jako Deadmines s postavou na 110. úrovni.

MPosp 16.02.2017 07:29

@Ellendway ... však jsem ani jinak nehrál než proti počítači, ale je to lautr to samé - jde tu o princip servírované "zábavy", intenzivní bezduché mlácení, proto ve WoW nechodím dungy a raidy a PvP se vyhýbám zcela. Od hry očekávám něco duchaplnějšího než prosté zabíjení, na WoW mě baví plnění úkolů, profese, výcvik petů (což u Huntera už naprosto zabili) atd. Jsem hráč odkojený strategiemi a tenhle prvek (budování a rozvoj) hledám v každé hře ...

Enei 15.02.2017 12:09

Zdravim,
Chci se optat, to tech 15 her musim vyhrat? A druha otazka na vas lidi, zahral by si nekdo teda?

Warfurius 16.02.2017 13:41

Ahoj, nemusíš je vyhrát, stačí je odehrát :-)
Pokud budeš hrát proti botům (jedna hra cca na 13 min), tak to jsou vždy výhry :P
#Warfurius2550

Gappo 15.02.2017 11:07

také jsem dříve MOBA hry moc nemusel ... co vyšlo HOTS, tak je to jedna z mých oblíbených her
Prostě se blizzard opět vytáhl
15 her za měsíc je nic

barrny 15.02.2017 07:13

Takže abych získal mounta do wow musím hrát něco co se mi příčí a není to můj šálek kávy, no soudruzi z blizzardu se opět předvedli

EmperorNight 15.02.2017 08:18

Však tě nikdo nenutí
A jestli toho mounta chceš, tak 15 her fakt není moc. (za měsíc)
Takže za mě rozhodně cajk a líbí se mi, že to Blizz udělal.
Jen se bojím, aby se mi ta hra nezačala líbit :-D

moorti 15.02.2017 08:19

Tak čo ti poviem potrebuju spraviť reklamu inej ich hre tak isto ako to bolo s HS

Oisin 15.02.2017 09:19

Dejte tomu šanci. Já dřív Mobu taky nesnášel, ale HotS je zábavný, rychlý, nechce to peníze a umí to chytnout. WoW postavy se drží WoW pravidel a pro každého se tam najde něco.

Cujo 15.02.2017 09:44

@Oisin Souhlasím. Hlavně je to rychly, těch 15 her uteče co bydub.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet