Kopírovat WoW se nevyplácí, hraní zdarma

Kopírovat WoW se nevaplácí

Vývojáři snažící se okopírovat World of Warcraft "rozhodně nedělají dobře", říká hlavní producent Blizzardu, Shane Dabiri.
/pic/uploaded/world_of_warcraft1
V rozhovoru pro časopis PC Zone tvrdí, že snažit se napodobit úspěch WoWka není to, co hráči hledají. Hráči nechtějí jen kopie. Mnozí vývojáři si myslí, že stačí World of Warcraft okopírovat a okamžitě přetáhnou hráče WoWka k sobě. Jenže je tu jedna podstatná věc. "Hráči, kteří investovali čas ve WoW nechtějí dělat tu samou věc v jiné hře - chtějí zkusit něco úplně nového a jiného," tvrdí. Říká také, že MMO vývojáři by měli přijít s něčím novým a ne se snažit povozit na úspěchu World of Warcraft. Oceňuje aspoň City of Heroes, jelikož to není fantasy a něčím se liší. Jeho argumenty dokazují stavy některých online her. Třeba Warhammer Online, kterému se v posledních dnech moc nedaří.

Blizzard nabízí týden hraní zdarma

Blizzard podle IncGamers nabízí týden hraní zdarma těm lidem, kteří již nehrají World of Warcraft. Je to k 5. výročí a proto by někteří lidé měli věnovat pozornost, jaké jim chodí e-maily.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 01.12.2009 v 09:29:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet