Kul Tirané & Zandalari trollové - Recruitment cinematicy

  kul tiran    zandalari    cinematic   

Datamining patche 8.1.5 vyjevil texty a cinematicy vázající se ke zrekrutování nových spojeneckých ras, Kul Tiranů a Zandalari trollů. Ti se přidají k Alianci/Hordě na základě událostí raidu Battle of Dazar'alor. Ten vychází 22. ledna, avšak nové rasy se zpřístupní až v patchi 8.1.5.

 

Požadavky pro hraní obou ras můžete částečně plnit už nyní.

 

Kul Tirané

Jaina na důkaz loajality vůči Alianci nechá postavit loď, které bude velet její bratr Tandred Proudmoore. Nejprve najde toho nejlepšího stavitele, Tandred potom posádku. Vy jako hráč budete mít možnost loď pojmenovat: Anduin's Wrath, Dawnsailor, Tiffin's Melody nebo The Lionheart. Bratr Pike poté lodi požehná a Jaina ji předvede Anduinovi: "Kul Tiras a Aliance kdysi sdíleli pouto přátelství. Nyní oba naše národy dohlédnou na to, aby se toto pouto obnovilo." Promluví i Jainina matka Katherine: "Kul Tiras dnes znovu hrdě vypluje pod alianční vlajkou. Ať už nás za obzorem čeká cokoli, budeme tomu čelit společně."

 

 

Zandalari trollové

Talanji bude muset splnit zkoušky loa, přičemž zkouškou od Bwonsamdiho je požadavek, aby mu přinesla hlavu Sylvanas – pak že prý budou vyrovnaní a on zapomene na dohodu, kterou měl s jejím otcem Rastakhanem. Talanji však odmítne, neboť nechce oplatit svým novým spojencům zradou, když jí předtím poskytli svou pomoc proti Alianci. "Má svoboda nestojí za ztrátu cti," stojí si za svým Talanji. Bwonsamdi to přijme, ale vyjádří své zklamání, protože "už dlouho chtěl získat duši náčelnice".

Talanji následně jako nová královna Zandalari ustaví radu, která ji bude pomáhat s vládnutím. Loa jí dají své požehnání, ačkoli zároveň bude mít další menší neshodu s Bwonsamdim, který se prohlašuje významnějším než ostatní loa.

Následně dojde na uzavření spojenectví mezi Zandalari a Hordou. Jen Sylvanas není příliš nadšená z toho, že s ní Talanji jedná jako rovná s rovnou:

 

Talanji: Nechť je to oficiální. Zandalari a Horda budou stát bok po boku... jako sobě rovní.

Sylvanas: Sobě rovní?

Talanji: Jsem královnou Zandalaru. A královna si před nikým nekleká. To jistě chápeš.

Sylvanas: Ach tak... Nu dobrá, královno Talanji. Horda tě vítá.

 

 

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Walther 18.01.2019 13:46

Škoda že to nevyšlou s tou arogantní čúzou Sylvanas.

FIFAV 18.01.2019 12:29

Trochu offtopic dotaz: Někde jsem četl, že se v rámci Voljinova příběhu potkáme ve hře s Lich Kingem a ještě něco dál. Je to pravda? A je to už ingame a jen jsem na to nenarazil nebo teprve bude? Předem díky za odpověď

Jorssk 18.01.2019 13:02

Zrovna jsem o tom taky přemýšlel. Mám hotové v Zandalaru snad všechno. Reputaci u trollu na maximum a ten qest jsem zatím stále nedostal...

Bellatrix 18.01.2019 14:38

Podařilo se mi dopátrat se tohoto cinematicu https://www.youtube.com/watch?v=nhG1BiAXGf4 , který by měl být součástí téhle questlinie: https://ptr.wowhead.com/quest=53774/wisdom-of-the-warchief

Ale ta questová linka podle všeho ještě není ve hře, takže jestli nechceš spoilery, tak na to nekoukej A na MMO Champion psali, že to bude ve hře až někdy po Battle of Dazar'alor.

Šéfredaktor WoWfan.cz

FIFAV 18.01.2019 14:51

@Bellatrix díky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet